₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » خارج کردن فلش دیسک ها بدون Safely Remove!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » خارج کردن فلش دیسک ها بدون Safely Remove!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

خارج کردن فلش دیسک ها بدون Safely Remove!

419 بازدید، 12 پست، نویسنده: zrnznn

• zrnznn

فکر میکنم یادتان هست که وقتی اولین فلش دیسکتان را خریداری میکردید چقدر به شما تاکید میکردند که برای سالم ماندن فلشتان بهتر است از Safely Remove استفاده نمایید.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام و به نقل از آی تی کده، سیستم عامل های گذشته این امکان را برای عدم خرابی فلش دیسک ها و از بین رفتن اطلاعات موجود در آن دارا بودند.

تصویر در دسترس نیست

اما زمان زیادی از آن دوران گذشته است و سیستم عامل ها نیز با گذر زمان پیشرفت های زیادی کرده اند و گزینه Safely Remove بیشتر جنبه فرمالیته پیدا کرده است.

به جز زمانی که فلش دیسکتان را در حین انتقال اطلاعات خارج کنید ، در مواردی که فلش دیسک به صورت بدون استفاده به رایانه تان متصل است، بیرون کشیدن آن بدون Safely Remove کردن هیچ مشکلی برای فلشتان به وجود نخواهد آورد.

اما برای اینکه خیالتان از هر بابتی راحت شود ، امروز قصد دارم امکانی را در ویندوز ۷ به شما معرفی کنم تا بدون زدن Safely Remove هم ، هیچگونه مشکلی برای فلشتان به وجود نیاید.

ما در این مقاله به آموزش نحوه فعالسازی این امکان خواهیم پرداخت.

در ابتدا توجه داشته باشید که فلش یا هارد اکسترنال مورد نظرتان باید به کامپیوترتان متصل باشد.

قدم اول: باز کردن Device Manager

برای اینکار کافی است در منوی استارت کلمه Device Manager را جستجو نمایید.

تصویر در دسترس نیست

قدم دوم: دنبال USB Device ها بگردید

زمانی که Device Manager باز شد، کافی است روی Disk Drives کلیک کنید تا باز شود. دستگاه های USB همواره در نام خود عبارت “USB” را دارا میباشند.

تصویر در دسترس نیست

قدم سوم: انتخاب گزینه Quick Removal

روی وسیله مورد نظرتان دابل کلیک نمایید و به تب Policies بروید و اولین گزینه را انتخاب نمایید.

تصویر در دسترس نیست

به همین سادگی ! از این به بعد با خیال راحت و بدون نگرانی از هرگونه مشکلی میتوانید فلش یا هارد اکسترنالتان را بدون Safely Remove کردن خارج نمایید. فقط توجه داشته باشید که بهتر است در حین انتقال اطلاعات از اینکار اجتناب کنید.

9 سپاس: garfild، Life Dream، mz56mz، mojde، دلشاد، farzane، ملیکا، gilas، محسن صائب

• garfild

403

اون کلمات خارجی ها رو گفته بودی متوجه نشدم دقیقا منظورشون چیه.. :37: :4:

ولی در کل مطلب خوبی بود :72:
    من اکثرابدون remove کردن میکشم فلش ....حوصله این کارا رو ندارم :4:

1 سپاس: zrnznn

• Life Dream

مرسي آبجي جان، ولي لينك دانلودشو نزاشتي، باهات قهرم :4:

مفيدناك بود و جديدناك، مرسي :105:

• zrnznn

نقل قول: Life Dream
    ولي لينك دانلودشو نزاشتي، باهات قهرم

خدا تو رو هم مثل هاچو نکشه :83: به خدا یه لحظه شک کردم گفتم خدایا لینک دانلود چی رو میخواد؟! :4: من که چیزی برا دانلود کردن نزاشتم :50:

.
    .
    .
    تاپیک بعدی که براتون میزارم در مورد هوش مصنوعیه..میخوام رشته ای رو که میخوام ارشد برم بخونم بهتون معرفی کنم :15:

2 سپاس: garfild، Life Dream

• mz56mz

ممنون عمو جان من هميشه همينكار رو ميكنم 345

• دلشاد

مرسی آبجی مهندس مطالب جالب و مفیدی بود

• farzane

مرسی آبجی نجمه جونم :8: :6: :11: میسی میسی مهندس نانازی خودمون عالی بود 1189

• Life Dream

نقل قول: zrnznn
    خدا تو رو هم مثل هاچو نکشه به خدا یه لحظه شک کردم گفتم خدایا لینک دانلود چی رو میخواد؟! من که چیزی برا دانلود کردن نزاشتم

هاچو استاد ما هستن، خدا ايشونو نكشه براي من و و سايت و هفت پشتمون كافيه :4:
    تاپیک بعدی که براتون میزارم در مورد هوش مصنوعیه..میخوام رشته ای رو که میخوام ارشد برم بخونم بهتون معرفی کنم

هوش مصنوعي AI يه جورايي رياضي محض هست، اميدوارم كه موفق بشي آبجي مهندس، رياضي و فيزيك و به تبع اون سخت افزار مشكلي نداشته باشي، خيلي راحت ميتوني پيشرفت كني، برات آرزوي موفقيت ميكنم :48:

• مگس

جالب بود الان رفتم که همین کارو انجام بدم ولی دیدم خود اون گزینه تو ویندوز من فعال هست. :3:

• هاچو هاچو

ممنونم آبجی نجمه 533 من تقربا میدونستم اتفاقی نمیفته ولی بازم عادت کردم Safely Remove میکنم :9:

خدا تو رو هم مثل هاچو نکشه

به من چه آخه؟!؟ :10:
    نقل قول: Life Dream
    هاچو استاد ما هستن، خدا ايشونو نكشه براي من و و سايت و هفت پشتمون كافيه

:84: اختیار دارین ،شما که خودت کشتی ما رو ... :4:

• ملیکا

مرسی ابجی جونم :11: 280

• gilas

از زمان طوفلیت این کارا نمیکردیم :4:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: