₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » چگونه زن خود رارواني كنيم؟!!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » چگونه زن خود رارواني كنيم؟!!

بدون عکس

چگونه زن خود رارواني كنيم؟!!

355 بازدید، 13 پست، نویسنده: garfild

• garfild

گرچه می دونم هیچکدوم از متاهلین عزیز جرات انجام حتی یک موردشم ندارن ولی محض خنده براتون می فرستم :10:

تصویر در دسترس نیست

1_وقتي بعد از يك روز شلوغ براتون غذا درست كرد و با تمام خستگي كنارتون نشست بهش بگيد:ممنون عزيزم ، خوب شده ، ولي كاش قبل از درست كردنش به مامانم زنگ ميزدي و طرز تهيه اين غذا رو ازش ميپرسيدي ...

2_وقتي در جمع فاميل خودتون هستيد شكم بزرگ پدرزنتون رو سوژه خنده همه قرار بدهيد.

3_از صبح كتوني پا كنيد و تا شب هم از پاتون در نياريد تا جورابتون بوي گربه مرده بگيرد و بعد با همان جورابها بريد توي رختخواب.

4-به صورتش نگاه كنيد و باحالتي متاثر بگيد:عزيزم چقدر پير شدي..

5-وقتي تخمه ميخوريد پوستهاي تخمه را هر جاي بريزيد غير از بشقاب جلوي دستتون.

6-هميشه آب را با بطري سر بكشيد.

7-وقتي زنتون حواسش كاملا به شماست وانمود كنيد زنتون رو نديديد و يواشكي به بچه هايتون بگيد:دوست داريد براتون يك مامان خوشگل بيارم!!.

8_وقتي با تلفن صحبت ميكنيد به محض ورود همسرتون با دستپاچگي بگيد :باشه ، من بعدا بهت زنگ ميزنم ..و سريع گوشي رو قطع كنيد..

9_هميشه از گيرايي چشمهاي دختر خاله ترشيده اتون تعريف كنيد..

10_خاطرات شيرين دوران مجردي خودتون رو با دوست دخترهاي داشته و نداشته خودتون براش تعريف كنيد..

11-وقتي با اون تو رستوران هستيد با صداي بلند باد گلو بزنيد..

12-او را با اسمهاي مختلف مثل :سميرا ،مريم ، پريسا، آتنا، شيوا... صدا كنيد و بعد بگيد ببخشيد عزيزم اين روزها حواسم زياد جمع نيست ..

13_سعي كنيد يك چادر مسافرتي خوب يا ماشين راحت بخريد كه شبهاي كه قرار است بيرون از خونه بخوابيد ، زياد سختي نكشيد.. :4:

8 سپاس: دلشاد، farzane، magmag206، هاچو هاچو، محسن صائب، soheyla، mojde، gilas

• 1 سپاس: garfild

• farzane

315 تو این تاپیکو زدی مرتضی 263 390 279
    بزار من زنتو ببینم اون وقتم از این تاپیکا ببینم میزنی 1242

نمایش یا پنهان متن 247

1 سپاس: garfild

• boof divoone

مرد میخواد اونهم از اون مردهای قدیمی که فقط سه مورد این دستورالعمل رو اجرا کنه :83:
    احمق کسی است که یک اشتباه را تکرار میکند و هر بار انتظار نتیجه متفاوت تر از قبل دارد

• roman

• garfild

نقل قول: farzane
    تو این تاپیکو زدی مرتضی

آره من زدم :10:

نقل قول: farzane
    بزار من زنتو ببینم اون وقتم از این تاپیکا ببینم میزنی

من نزدم :40: همزادم بود :50:

1 سپاس: farzane

• 1 سپاس: garfild

• محسن صائب

اینروزها مردها اینکارها رو نکرده شبها باید بیرون بخوابند ، دیگه کسی بخواد مثلا تلفنی لج خانمش رو در بیاره
    فکر کنم باید بفکر محل دفنش باشه :4:

2 سپاس: soheyla، garfild

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    خیلی جالب بود :72: .
    خدائیش تو این دوره و زمونه نمیبینم مردی و که بخواد اینجوری خودکشی کنه .

• garfild

مردها هم مرد های قدیم :4:
    1 سپاس: farzane

• mojde

خوبه يه بار امتحان كنين لطفا
    نمایش یا پنهان متن
    791

• garfild

نقل قول: mojde
    خوبه يه بار امتحان كنين لطفا

:22:

• gilas

نقل قول: garfild
    وقتي بعد از يك روز شلوغ براتون غذا درست كرد و با تمام خستگي كنارتون نشست بهش بگيد:ممنون عزيزم ، خوب شده ، ولي كاش قبل از درست كردنش به مامانم زنگ ميزدي و طرز تهيه اين غذا رو ازش ميپرسيدي ...

خیلی خونسر قابلمه رو میدی دستش میگی دوست داری میتونی خودت درست کنی :5:

_وقتي در جمع فاميل خودتون هستيد شكم بزرگ پدرزنتون رو سوژه خنده همه قرار بدهيد.

دمپایی مال همین وقتا است دیگه اینقده خوب پرت میشه :5:

از صبح كتوني پا كنيد و تا شب هم از پاتون در نياريد تا جورابتون بوي گربه مرده بگيرد و بعد با همان جورابها بريد توي رختخواب.

پتو رو میکشید رو سر همسر گرامی تمام در و پنجره هارو میبندی و خودت از اتاق میری بیرون :5:

4-به صورتش نگاه كنيد و باحالتي متاثر بگيد:عزيزم چقدر پير شدي..

با صورتی آکنده از معصومیت بهش نگاه میکنی میگی این همسایه جدیدمون فکر میکنه من با پدر بزرگم زندگی میکنم :5:

5-وقتي تخمه ميخوريد پوستهاي تخمه را هر جاي بريزيد غير از بشقاب جلوي دستتون.

جارو بغل مبله :5:

6-هميشه آب را با بطري سر بكشيد.

بطری آب من جدا است :5:

7-وقتي زنتون حواسش كاملا به شماست وانمود كنيد زنتون رو نديديد و يواشكي به بچه هايتون بگيد:دوست داريد براتون يك مامان خوشگل بيارم!!.

از قبل به فرزند دلبند آموزش داده شده ک میشد اسباب بازی رو پرت کرد اونم با یه نشونه گیری دقیق در فرق سر پدر گرامی :5:

8_وقتي با تلفن صحبت ميكنيد به محض ورود همسرتون با دستپاچگي بگيد :باشه ، من بعدا بهت زنگ ميزنم ..و سريع گوشي رو قطع كنيد..

به مادر یا خواهر عزیز زنگ میزنی و یواشکی صحبت میکنی :5:

9_هميشه از گيرايي چشمهاي دختر خاله ترشيده اتون تعريف كنيد..

دلتون یهو برای پسر عموتون تنگ بشه :5:

10_خاطرات شيرين دوران مجردي خودتون رو با دوست دخترهاي داشته و نداشته خودتون براش تعريف كنيد..

از خاطرات شیرین دانشگاه تعریف میکنیم و محبوبیت بالا در دانشگاه :5:

-وقتي با اون تو رستوران هستيد با صداي بلند باد گلو بزنيد..

با صدای بلند تو رستوران بخندید :5:

-او را با اسمهاي مختلف مثل :سميرا ،مريم ، پريسا، آتنا، شيوا... صدا كنيد و بعد بگيد ببخشيد عزيزم اين روزها حواسم زياد جمع نيست ..

2 روز با ببین صدایش میکنید :5:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: