وایییییی امروز خودم حالم گرفته اس شما هم با این جوجه ها منو یاد عزیزانم انداختی که دوهفته پیش از دستشون دادم اینقده نازززززززززززز بودن تازه خونگی بودن اینقده خوشگل و مامانی بودننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ولی از گرمااااااااااااااااا تلف شدن . . . دارم دانلود میکنم بعد میام نظرمو در موردشون میدم
وایییییی امروز خودم حالم گرفته اس شما هم با این جوجه ها منو یاد عزیزانم انداختی که دوهفته پیش از دستشون دادم اینقده نازززززززززززز بودن تازه خونگی بودن اینقده خوشگل و مامانی بودننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ولی از گرمااااااااااااااااا تلف شدن
يه جورايي گفتي عزيزان نگران شدم! انشالله كه منظورت همون جوجه هايي هست كه بهشون اشاره كردي خدا رحمتشون كنه
نقل قول: zrnznn
دارم دانلود میکنم بعد میام نظرمو در موردشون میدم
يه كليپ ديگه هم اماده كردم، اونم نگاه كن نمایش یا پنهان متن راستي شما توو خونه جوجه نگه ميداري؟!
[quote=Life Dream]نجات خودروي آسيب ديده در ايران!![/quote] تکراری بود من از 20 و 30 دیده بودمش
كشيدن دندان به سبك دخترها!![/quote]
[quote=Life Dream]رنگ کردن بيرحمانه جوجه ها[/quote] ایییییییییییییییییییییییییییییییی خدااااااااااااااااا آخه چرا؟ هی میگم اینا چقد تا دست ما میرسن بی حالنن و مردنی هااااااا تو نگو این زجرها رو تو مسیرر میکشن
[quote=Life Dream]ملت بوقلمون!![/quote] اینم تکرارییییییی بود ولی باز از جمله چیزهایی بود که از دیدن دوباره اش لذت بردم
[quote=Life Dream]هنرمايي زيباي دختر جوان[/quote] عالیییییییییییییییییییییییییییییییییی بود واقعاننن لذتتتتت بردم دست داداشیم درد نکنه.
جاش واقعاً خاليه، اميدوارم كه هر جا هست سلامت و تندرست باشه
نقل قول: هاچو هاچو
هنرمايي زيباي دختر جوان عشق
در اصل اين اهنگ اثر ايشون نبود، اين اهنگ رو حتماً بارها و بارها شنيديد، اثر يه آهنگ ساز معروفه، توو آرشوم دارم ولي متاسفانه فعلاً اسمشو يادم نمياد، توو يه فرصت آهنگ اصلي رو ميزارم، البته انصافاً اون خانمه هم درست مثل نسخه اصلي نوازندگي كرد، خيلي تاثير گذار بود
در اصل اين اهنگ اثر ايشون نبود، اين اهنگ رو حتماً بارها و بارها شنيديد، اثر يه آهنگ ساز معروفه، توو آرشوم دارم ولي متاسفانه فعلاً اسمشو يادم نمياد، توو يه فرصت آهنگ اصلي رو ميزارم، البته انصافاً اون خانمه هم درست مثل نسخه اصلي نوازندگي كرد، خيلي تاثير گذار بود
آره شنیدمش همون که تو آرشیوت داری رو میگی دیگه آره اونم خوب نوازید اشکم که ریخت دیگه منم که احساساتی اصن یه وضعی....
Life Dream
دانلود
دانلود
دانلود
دانلود
دانلود
zrnznn
.
.
.
دارم دانلود میکنم بعد میام نظرمو در موردشون میدم
Life Dream
يه جورايي گفتي عزيزان نگران شدم! انشالله كه منظورت همون جوجه هايي هست كه بهشون اشاره كردي
يه كليپ ديگه هم اماده كردم، اونم نگاه كن
نمایش یا پنهان متن
راستي شما توو خونه جوجه نگه ميداري؟!
دلشاد
زنگ تفریح حق مسلم ماست
zrnznn
تکراری بود من از 20 و 30 دیده بودمش
كشيدن دندان به سبك دخترها!![/quote]
[quote=Life Dream]رنگ کردن بيرحمانه جوجه ها[/quote]
[quote=Life Dream]ملت بوقلمون!![/quote]
[quote=Life Dream]هنرمايي زيباي دختر جوان[/quote]
عالیییییییییییییییییییییییییییییییییی بود
zrnznn
Life Dream
نميزاريد ديگعه چه كنم نميزاريد، بفرما
zrnznn,
اي همش ميگي تكراري بود پس اينا رو تحويل بگير!!
دانلود
Life Dream
سايت يكم قات زده آبجي جوني، همينجوريشم خوشگله، دلت رنگي باشه
دلشاد
zrnznn
لینک اولیت خرابه
دومی هم خوب بود ما با دوستامون از این کاراا زیادددددددددددددددددددددددددددد میکنیم
Life Dream
دانلود
دانود
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
دومی هم خوب بود الان تازه من فهمیدم اسم این ورجه ورجه ها چیه
نمایش یا پنهان متن
دلشاد
یاد کسری افتادم
هاچو هاچو
عشقه
لوسی هم خیلی کارش درست بود،انصافا واسه دخترا خیلی سخته و دل جرات بیشتری نیاز دارن واسه پارکور کار کردن
Life Dream
اگه ميخوايي اطلاعاتت تكميل بشه به اين تاپيك مراجعه كن
http://www.boofboofi.com/forum/topic_16247
جاش واقعاً خاليه، اميدوارم كه هر جا هست سلامت و تندرست باشه
عشق
هاچو هاچو
آره شنیدمش همون که تو آرشیوت داری رو میگی دیگه
gilas
اونوقت موقع تحویل ماشین میگن ماشین همینطوری بوده
به دختره چه باباش که داره فیلم میگیره بهش میگه
مگه لباسن
خیلی شباهت داشت ...
فوق العاده بود
فکر کنم بخشای از آهنگ مونامو بود اگه اشتباه نکنم یا خیلی شبیهش بود
کارش بَــــــــــــد نبود
mahsa joon
آخرین ورود: