₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » ابی دیگر خلیج فارس را نمیخواند...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سینما و موسیقی » ابی دیگر خلیج فارس را نمیخواند...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

ابی دیگر خلیج فارس را نمیخواند...

536 بازدید، 17 پست، نویسنده: ملیکا

• ملیکا

از شایعه تا واقعیت
    .
    .
    .
    .
    .
    دستمزد “نه گفتن” یک اَبَر ستاره به درخواست هم میهنانش!

این خبریست که در خروجی بیشتر سایت ها قرار گرفته و نظرات مختلفی درمورد صحت آن وجود دارد.
    عکس-ابی و همسر(سلطان صدا و ملکه تصویر)همراه خانواده در هواپیمای شخصی عازم بدروم-ترکیه

تصویر در دسترس نیست
    توضیح-این هواپیما Airbus380-P که جدیدترین مدل هواپیمای شخصی ایربا;س می باشد، همراه با یک خلبان
    مجرب سوئیسی ویک کمک خلبان زن اسکاتلندی، از طرف شیخ دوبی در شب تولد ابی به او هدیه داده شده.
    جالب است بدانید که قرارد این دو خلبان به صورت Lifetime می باشد و طبق این قرار داد ایشان موظفند تا آخر
    عمر در هر لحظه از شبانه روز در اختیار ابی و خانواده او باشند. قیمت این فوق هواپیما به همراه دو خلبان آن
    حدود ۱۵ میلیارد دلار تخمین زده شده است. البته دلیل این بذل و بخشش بدون توجیه لازم به ذکر نیست!

**(توی کنسرت دوبی مردم ازش خواستن خلیج فارس رو بخونه ، نخونده گفته اگه بخونم دیگه تو دوبی اجازه کنسرت به من نمیدن)**
    .
    .
    .
    .
    اما پاسخ ابی به این اخبار که از نظر خیلی ها( حتی طرفدارهاش) فقط برای از دست ندادن طرفداراش این حرفارو زده:

من این آهنگ را در کشور آمارت اجرا نمیکنم به دو دلیل ۱- فکر می‌کنم من با اجرای این آهنگ کار خود را

انجام داده‌ام ولی‌ حفظ مرز و بوم مملکتم در دست حکومت و سیستمدارن کشورم است و اگر در این

روزهای قحط الرجال حکومتی نالایق کشورم را به تاراج برده و بیشتر به فکر مرز و بوم کشور فلسطین است

تا کشور خودمان، جوابگوی این بی‌ لیاقتی من خواننده نیستم ۲- می‌توانستم یک بار این آهنگ را اجرا

کنم و کشور آمارت هیچ کاری با من نداشت (دستگیری خوانندهای دیگر هم شایعه‌ای بیش نیست) فقط

دیگر به من به ویزای کار برای برگزاری کنسرت نمیداد. از نظر مالی هم حذف یک یا دو کنسرت ضرر چندانی

به من و درامدم نمی‌زند. ولی‌ معتقدم حضور من و همه هنرمندان خارج از کشور در اطراف ایران به مراتب

مهمتر و کارسازتر از نبودمان است. من ترجیح میدهم که هرچه بیشتر در کشورهای همسایه ایران حضور

داشته باشم تا با مردم داخل کشورم در تماس باشم، و با هر بار حضورم سیلی محکمی به حکومت جهل

و تارجگر جمهوری اسلامی بزنم. هموطنانم از ایران طعم رفتن به یک مجلس جشن و سرور در نهایت

آزادی را حس کنند، اگر کسی‌ بخواهد با حجاب به صدای من گوش می‌کند اگر کسی‌ دوست داشته باشد

میتواند با لباس شب به کنسرت بیاید، اگر کسی‌ مایل باشد مشروب بخورد اگر کسی‌ بخواهد اصلا روزه

بگیرد، اگر کسی‌ بخواهد برقصد و آن دیگری بنشیند‌ و از شبش لذت ببرد، و نهایتان بعد از کنسرت نیروهای

امنیتی و نهی از منکر و امر به معروف، بیرون درب سالن در انتظار دستگیر کردن مردم نباشند. این اعتقاد

من است و تا به امروز به آن پای بند بوده‌ام و به قول معروف پی‌ بسیاری از مسائل را هم به تن‌ مالیده ام.

من همیشه به هوش و ذکاوت مردم کشورم اعتقاد داشتم و دارم. فقط گاهی‌ متعجب میشوم از دوستانی

که این روزها آنقدر باسواد هستند که لاقل از کامپیتر استفاده میکنند و به راحتی‌ میتوانند اطلاعات صحیح

را پیدا کنند و دستیابی به حقایق، برایشان کار چندان مشکلی‌ نمی‌باشد. چند روز پیش عکسی از من و

همسرم مهشید به اتفاق یکی‌ از دوستانم و خانواده ایشان که در جت خصوصی که ایشان اجاره‌ کرده

بودند گرفته شده بود (البته این عکس متعلق به ۵ یا ۶ سال پیش است) به روی اینترنت به گردش در آمد با

زیرنویسی کاملا دروغ و اعدادی نجومی. و باز هم افرادی بدون اینکه لاقل تحقیقی مختصر انجام دهند،

یادشان افتاد که وطن پرست هستند و راه نشان دادن وطن پرستی‌‌شان هم که بد دهنی است، واقعا وای

به حال ما ملت که جوانان اشنا به اینترنتمان هم میتواند تا این حد بی‌ مطالعه باشند. کسی‌ هم که این

مقاله را نوشته حتا سعی‌ نکرده که دروغی بگوید که لاقل با ابعاد و شکل عکس جوره در بیاید، هواپیمای

ا ۳۸۰ یک هواپیمای ۶۰۰ نفره است که با این هواپیمای اجاره‌‌ای که حتی نمی‌شود در آن درست ایستاد

بسیار متفاوت است و این مساله را در عکس، حتی به چشم میشود دید. آقایان و خانمهای وطن پرست

چیزی به اسم گوگل وجود دارد که میتوانید از آن اطلاعات کسب کنید، یا کامپیوتر فقط برای فحش پراکنی و

خالی‌ کردن عقده‌های سر باز نکرده به کارتان میاید! بعد میرسیم به قیمت که در این مقاله سراسر کذب

۱۵ میارد دلار ذکر شده که هیچ ربطی‌ به قیمت اصلی‌ این هواپیما که خود بنده در گوگل پیدا کردم و ۳۲۰

میلیون دلار است، ندارد.در ضمن عقل هم خوب چیزی است و با کمی‌ فکر به این نتیجه نمی‌رسید که

نگهداری چنین هواپیمأی چه مخارج کمرشکنی دارد؟ این مخارج فقط از دست ناوگانهای هوایی بر میاید،

نه یک شخصی‌ چون من. به هر صورت دوستان عزیزم هیچ شیخی به بنده، هواپیما کادو نداده است و

اصلا وقتی‌ میتوانند با ندادن ویزا جلوی ورود و کار بنده را بگیرند مگر دیوانه هستند که من را راه بدهند و بعد

باج بدهند که آهنگی را نخوانم؟ واقعا عقل را خداوند به ما هدیه کرده که گاهی‌ هم از آن استفاده کنیم!

نه عزیزان بنده نه تنها هواپیمای خصوصی ندارم بلکه حتا توان کرایه آن را هم برای یک بار ندارم. این یک بار

هم دعوت دوستم بودم. زندگی‌ من همیشه چون دفتری باز بوده در برابر هموطنانم. زندگی‌ من همانی

است شما دوستان در برنامه بی‌بی‌سی دیدید، و بعد از ۴۰ سال کار هنری و سالها کار خودم و همسرم

شاید موفق شویم که دوران بازنشستگی راحتی‌ برای خود فراهم کنیم. ولی‌ دلم میسوزد که مردم ما حق

داشتن هواپیمای خصوصی، ویلاهای افسانه‌ای، شوپینگ سنترهای قول آسا را حق سیاستمدران دزد و

دروغگو و پیشانی سیاه شده با ته استکان و مهر نماز قلابی و آقاازاده‌هایشان می‌دانند ولی‌ یک هنرمند

حتما باید از راه وطن فروشی صاحب مختصر زندگی شود. آیا همه هنرمندانمان باید در فقر و بی‌کسی از

این دنیا بروند تا وطن پرستیشان را ثابت کنند و دل وطنپرستان دو آتشه و صدالبته پشت کامپیوتر نشین

خنک شود؟ همیشه می‌گویند سطح فرهنگ یک مملکت ارتباطی‌ مستقیم با سطح زندگی‌ هنرمندان آن

مملکت دارد، وقتی هنرمندان یک کشور غنی زندگی‌ میکنند این مفهوم را میدهد که مردم آن کشور به هنر

احترام میگذارند و چنین مردمی که به این درجه از شعور فرهنگی‌ رسیده آند، حتما خواهان حکومتی

دمکرات خواهند بود و دیکتاتوری، آن هم از نوع قرون وسطای و کثیف جمهوری اسلامی جای در کشورشان نخواهد داشت.

من به وطنپرستان کامپیوتر نشین پیشنهاد می‌کنم که همگی‌ این لطف را به خلیج فارس بکنند و از جیب

مبارک یک بلیط به دوبی تهیه فرمایند و در میدان جمال عبدالناصر دوبی‌، آهنگ خلیج فارس را بخوانند یا در

همان ایران جلوی یک قرارگاه سپاه پاسداران جمع شوند و آهنگهای "شکفته چون گل سرخ، بشکن، هلا

، بانوی خاوری، درخت، تصمیم، سیاه پوشا ........" و ده‌ها آهنگ سیاسی اجتماعی که من اجرا کردم را

گروهی اجرا کنند، این کار فشاری هم به جیب مبارکشان وارد نمیکند که هیچ، کمی‌ از وطنپرستی قلمبه

شدهشان را در راه صحیحی استفاده میکنند.

10 سپاس: maryamlondon1، بهونه، ماهی، دلشاد، بندری، mz56mz، mojde، gilas، farzane، هاچو هاچو

• maryamlondon1

نمی دونم چه بگم من اصلا اهنگهای این خواننده را گوش نکردم ونمی کنم ولی بعضی ها پشت انترنت نشسته اند وسنگ وطن پرستی را به سینه میزنند .هر چه نوشتم ویرایش کردم هیچی نگم بهتره :2:
    1 سپاس: ملیکا

• بهونه

به جهنم :4: من که خیلی بدم میاد از ابی :4:

• ماهی

نقل قول: ملیکا
    واقعا وای به حال ما ملت که جوانان اشنا به اینترنتمان هم میتواند تا این حد بی‌ مطالعه باشند.

ابی خواننده ی مورد علاقه من هست و صداش و بیشتر ترانه هاش رو خیلی دوست دارم.
    شاید اون هم به این نتیجه رسیده که مردم ما بیشترشون خودشون می خوان که این وضعیت رو داشته باشن..

• 1 سپاس: ملیکا

• KuRoSh

چیزی نمی تونم بگم

• mojde

اين دوره زمونه همه دنبال منافع خودشونن ابي چرا نباشه؟

• arash52

من همیشه به هوش و ذکاوت مردم کشورم اعتقاد داشتم و دارم

دلم میسوزد که مردم ما حق داشتن هواپیمای خصوصی، ویلاهای افسانه‌ای، شوپینگ سنترهای قول آسا را حق سیاستمدران دزد و دروغگو و پیشانی سیاه شده با ته استکان و مهر نماز قلابی و آقاازاده‌هایشان می‌دانند ولی‌ یک هنرمند
    حتما باید از راه وطن فروشی صاحب مختصر زندگی شود

وای به حال ما ملت که جوانان اشنا به اینترنتمان هم میتواند تا این حد بی‌ مطالعه باشند

:1: بدون شرح

با هر بار حضورم سیلی محکمی به حکومت جهل و تارجگر جمهوری اسلامی بزنم. هموطنانم از ایران طعم رفتن به یک مجلس جشن و سرور در نهایت آزادی را حس کنند

من به وطنپرستان کامپیوتر نشین پیشنهاد می‌کنم که همگی‌ این لطف را به خلیج فارس بکنند و از جیب مبارک یک بلیط به دوبی تهیه فرمایند و در میدان جمال عبدالناصر دوبی‌، آهنگ خلیج فارس را بخوانند یا در همان ایران جلوی یک قرارگاه سپاه پاسداران جمع شوند و آهنگهای "شکفته چون گل سرخ، بشکن، هلا ، بانوی خاوری، درخت، تصمیم، سیاه پوشا ........" و ده‌ها آهنگ سیاسی اجتماعی که من اجرا کردم را
    گروهی اجرا کنند، این کار فشاری هم به جیب مبارکشان وارد نمیکند که هیچ، کمی‌ از وطنپرستی قلمبه شدهشان را در راه صحیحی استفاده میکنند.

:23:

از ابی بدم نمیاد حتی با این اراجیفی که گفته . با چندتا از ترانه هاش خاطرات خوبی دارم . :24:

نقل قول: ماهی
    شاید اون هم به این نتیجه رسیده که مردم ما بیشترشون خودشون می خوان که این وضعیت رو داشته باشن..

ابی که گفت ؛ مردم ما هوش و ذکاوت خوبی دارند :4:

2 سپاس: ملیکا، ماهی

• هاچو هاچو

379
    آنقدر باسواد هستند که لاقل از کامپیتر استفاده میکنند

معنی سواد رو نمیدونستمی که ابی بهمون فهموند :4:

• ملیکا

maryamlondon1,
    280
    ق
    ق

280
    دلشاد,
    280
    بندری,
    280
    garfild,
    280
    کوروش فسقلی,
    280
    mojde,
    280
    gilas,
    280
    arash52,
    280
    farzane,
    280
    هاچو هاچو,
    280
    نمایش یا پنهان متنچه گل بارونی شدا :4:

• ملیکا

maryamlondon1,
    280

280
    دلشاد,
    280
    بندری,
    280
    garfild,
    280
    کوروش فسقلی,
    280
    mojde,
    280
    gilas,
    280
    arash52,
    280
    farzane,
    280
    هاچو هاچو,
    280
    من که به همه یه گل دادم یه گلم بخودم میدم خب.
    بفرمایید ملیکا جونم :11: 280 :8:

• ماهی

نقل قول: arash52
    ابی که گفت ؛ مردم ما هوش و ذکاوت خوبی دارند :4:

پس به چی اعتراض می کنن؟ بهتره به ابی کاری نداشته باشن و بشینن همین جا با سرود های معنویشون تا ابد حالشو ببرن :4:

• ملیکا

بهتره به ابی کاری نداشته باشن و بشینن همین جا با سرود های معنویشون تا ابد حالشو ببرن

:83:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: