₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » حمله Angry Birds به ایران؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » حمله Angry Birds به ایران؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

حمله Angry Birds به ایران؟

2155 بازدید، 14 پست، نویسنده: بندری

• بندری

این پرندگان خشمگین و سازندگان آن این بار هوای حمله به ایران را در سر می‌پرورانند.
    بازی رایانه‌ای محبوبی که اکثر کاربران رایانه با آن آشنا هستند، بازی «پرندگان خشمگین»‌ یا همان Angry Birds می‌باشد. به نظر می‌رسد این پرندگان خشمگین و سازندگان آن این بار هوای حمله به ایران را در سر می‌پرورانند.
    در جدیدترین نسخه بازی «پرندگان خشمگین»‌ (Angry Birds) با نام Fry Me To The Moon، در مرحله 9 این بازی شما باید در سیاره‌ای به جنگ دشمنان خود و نابود ساختن آنها بروید که کاملا شبیه به نقشه کشور عزیزمان ایران می‌باشد.

تصویر در دسترس نیست

البته در این بازی کار به اینجا ختم نمی‌شود و در مرحله 10 نیز شما به تخریب خانه‌هایی می‌پردازید که طبیعتا خانه‌های ایرانیان است چرا که این خانه‌ها بر روی سیاره‌ای شبیه به نقشه ایران بوده و حتی یکی از این خانه‌ها چیزی نیست جز برج میلاد.

تصویر در دسترس نیست
    اخیرا سازندگان غربی بازی‌های رایانه‌ای، در بازی‌های خود حمله به ایران را در دستور کار خود قرار داده‌اند. پیش از این نیز بازی «میدان نبرد 3» که در آن نیروهای آمریکایی به ایران و تهران حمله کرده و آن را به اشغال خود در می‌آورند انتقادهایی زیادی را به ویژه از سوی بازی‌بازهای ایرانی به همراه داشته است.

18 سپاس: دلشاد، alireza_kda، کوروش فسقلی، zrnznn، hadi04، ملیکا، garfild، behnam25، ماهی، arash52، gilas، mojde، mz56mz، levrone، علیرضا، MAJID ART، farzane، هاچو هاچو

• دلشاد

مرسی داش خسرو
    1 سپاس: بندری

• KuRoSh

سپاس داداش خسرو
    یاد بازی های افتادم که قبل از حمله به عراق وارد بازار شد و چند سال بعد همین اتفاق افتاد :2:

• zrnznn

نقل قول: کوروش فسقلی
    یاد بازی های افتادم که قبل از حمله به عراق وارد بازار شد و چند سال بعد همین اتفاق افتاد

711
    .
    .
    .

• dragon

• hadi04

وقتی زورشون نمیرسه فشاری که بهشون وارد میشه رو در غالب بازی و فیلم خالی میکنن توی بازی راحته نهایتش game over میشن ولی توی واقعیتgame over شدن براشون خیلی هزینه داره غیرت ایرونی با این بازی ها آسیبی نمیبنه مرد میدون میخواد که هنوز پیدا نشده
    5 سپاس: ملیکا، arash52، بندری، mz56mz، هاچو هاچو

• ملیکا

چرا با بازیه محبوب من این کارو کردن :94: حالا من چجوری مرحله 9و10رو بازی کنم :79:
    2 سپاس: بندری، علیرضا

• 1 سپاس: بندری

• mz56mz

به قول كاكو گلوو زورشون گرفته ( game over )
    iran 318

• farzane

من عاشق این بازیممممممممممممممممممممممممممم همه ی ورژن ها و مدل هاشو بازی کردممممممممممممممممم چرا با من این کارارو میکنییییییییییید عمو جون 391

• هاچو هاچو

که اینطور؟!تو روحشون....
    نقل قول: بندری
    «میدان نبرد 3»

آره اونم متاسفانه خیلی طرفدار داشت...همین که انتشار این بازی تو کشور ممنوع شد باعث شد همه برن ببینن چی بوده...در کل خدا لعنتشون کنه و هیچ غلطی نمیتونن بکنن در برابر ایرانی با غیرت iran

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: