میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
سليقه شون كجا بوده امين جان اين خانمها فقط سليقه شون در انتخاب شوهره جالب بود ولى من ژله دوست ندارم اون هندونها رو بدين من بخورم اون شيشه هم بدين به عليرضا با خودش ببره
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دست درد نکنه امین اقا با مشروب (عرق ) ژله یاد خانما میدی
اون بطری رو علیرضا با خودش برد. الانم اینجوری--> شده. عکس تزئینی است، دستورالعمل هم پنهان کرده بودم کسی نبینه
البته من منتظر دیااکو و لورون بودم که علیرضا زودتر رسید
پدر مادر ها جوونهاشونو به دست ما میسپارن تو این سایت. آخه درسته که یه چیزی تست نشده به دست این جوونها بیفته؟ من باید زودتر میرسیدم نه دیااکو یا لورون. سوتیه رو دادی امین جان.. خودت زحمت فتو شاپ و باقی مسائلشو بکش و به جای اون شیشه خاک تو سری، یه بطری گلاب آدینه به جاش بذار..
من هرگونه سوتی رو تکذیب میکنم! همش زیر سر شیطان بزرگ بود، هست و خواهد بود
اره راست گفتی ای کلک
نقل قول: علیرضا
پدر مادر ها جوونهاشونو به دست ما میسپارن تو این سایت. آخه درسته که یه چیزی تست نشده به دست این جوونها بیفته؟ من باید زودتر میرسیدم نه دیااکو یا لورون. سوتیه رو دادی امین جان.. خودت زحمت فتو شاپ و باقی مسائلشو بکش و به جای اون شیشه خاک تو سری، یه بطری گلاب آدینه به جاش بذار..
بنده خودم متخصص ژله پزی از دانشگاه آکسفوردم هرنوعی که بگین بلدم درست کنم
همکلاسی مرحوم کردان هستید؟ گفتم یه یادی از اموات کرده باشم همین وای من قبلا همینو با هندونه درست کردم تازه هسته هم داره البته اینطوری رو هنوز تست نکردم
بچه مثبت
▧ 14 تصویر این بخش در دسترس نیست
نمایش یا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستمیرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
gilas
هندونه چرا هسته نداره ؟؟؟ خارجیه
مگس
دلشاد
علیرضا
من >>>
mz56mz
جالب بود ولى من ژله دوست ندارم اون هندونها رو بدين من بخورم اون شيشه هم بدين به عليرضا با خودش ببره
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
ملیکا
mahsa joon
مرسی
maryamlondon1
بچه مثبت
maryamlondon1
وای خدا مردم از خنده
بچه مثبت
علیرضا
پدر مادر ها جوونهاشونو به دست ما میسپارن تو این سایت. آخه درسته که یه چیزی تست نشده به دست این جوونها بیفته؟ من باید زودتر میرسیدم نه دیااکو یا لورون.
سوتیه رو دادی امین جان.. خودت زحمت فتو شاپ و باقی مسائلشو بکش و به جای اون شیشه خاک تو سری، یه بطری گلاب آدینه به جاش بذار..
بچه مثبت
من هرگونه سوتی رو تکذیب میکنم! همش زیر سر شیطان بزرگ بود، هست و خواهد بود
maryamlondon1
اره راست گفتی ای کلک
سوتیه رو دادی امین جان.. خودت زحمت فتو شاپ و باقی مسائلشو بکش و به جای اون شیشه خاک تو سری، یه بطری گلاب آدینه به جاش بذار..
کار از کار گذشته علیرضا جون
هاچو هاچو
hadi04
همکلاسی مرحوم کردان هستید؟ گفتم یه یادی از اموات کرده باشم همین
وای من قبلا همینو با هندونه درست کردم تازه هسته هم داره البته اینطوری رو هنوز تست نکردم
baron jon
ماهی
امتحان خواهم کرد به طور کامل و جامع
جدای از شوخی خیلی جالب بود.امتحان می کنم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→