₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » این تلفن موبایل مال کى بود؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » این تلفن موبایل مال کى بود؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

این تلفن موبایل مال کى بود؟

1578 بازدید، 12 پست، نویسنده: KuRoSh

• KuRoSh

چند مرد در رختکن يک باشگاه ورزشى مشغول لباس پوشيدن بودند که تلفن موبايلى که روى نيمکت بود زنگ زد. يکى از مردها گوشى را

برداشت، دکمه صداى بلند آن را فعّال کرد و شروع به حرف زدن کرد. توجه بقيه هم به مکالمه تلفنى او جلب شد.

مرد: سلام

زن: عزيزم، منم. تو هنوز توى باشگاهى؟

مرد: آره

زن: من الان توى مرکز خريد هستم. اينجا يک مغازه، پالتو پوست خيلى قشنگى داره که قيمتش سه ميليون تومنه. از نظر تو اشکالى نداره

بخرم؟

مرد: چه اشکالى داره؟ اگه خوشت اومده بخر.

زن: ضمناً از جلوى يک ماشين فروشى رد شدم. يک بنز2007 خيلى خوشگل گذاشته بود پشت ويترين.

مرد: چند بود؟

زن: 45 ميليون تومن

مرد: باشه، بخرش. فقط مطمئن شو که دست اول باشه

.
    زن: عالى شد! آخرين چيز هم اين که اون خونه‌اى که پارسال ديديم يادته؟ صاحبش حالا راضى شده نهصدو پنجاه ميليون تومن بفروشدش.

مرد: بهش بگو نهصد ميليون. فکر کنم قبول کنه. ولى اگه هيچ جورى قبول نکرد.پنجاه ميليون اضافه‌ش را هم بده. خونه خيلى خوبيه.

زن: باشه. خيلى ممنون. دوستت دارم عزيزم. مى‌بينمت.

مرد: خداحافظ! مواظب خودت باش.

مرد تلفن را قطع کرد. بقيه مردها در رختکن باشگاه هاج و واج به او نگاه مى‌کردند و دهنشان باز مونده بود.

مردى که تلفن را جواب داده بود لبخندى زد و پرسيد: اين تلفن موبايل مال کى بود؟

9 سپاس: دلشاد، zrnznn، بچه مثبت، هاچو هاچو، ملیکا، hadi04، garfild، gilas، mz56mz

• 1 سپاس: کوروش فسقلی

• zrnznn

چه حالیییییییییی داده به زنه :4:
    1 سپاس: کوروش فسقلی

• hadi04

به قول یه بنده خدایی با اینکه قبلا خونده بودم ولی باز هم به خوندنش می ارزید راستی این تاپیک روقبلا کی گذاشته بود ؟ :4: :23:

• garfild

:23:
    بنده خدا شوهره الان سر به بیابون گذاشته :4:

• KuRoSh

نقل قول: hadi04
    به قول یه بنده خدایی با اینکه قبلا خونده بودم ولی باز هم به خوندنش می ارزید راستی این تاپیک روقبلا کی گذاشته بود ؟

ببین کاکو جان شایعه پراکنی نکن اینجا کسی قبلان نگذاشته بود گفته باشم شتر دیدی خوب که دیدی :4:
    نقل قول: garfild
    بنده خدا شوهره الان سر به بیابون گذاشته

کاش بیابون می رفت الان اون دنیا داره سیر می کنه:4:
    نقل قول: zrnznn
    چه حالیییییییییی داده به زنه

اونم اساسی

1 سپاس: garfild

• mz56mz

فكر كنم اون خانم مشكل شنوايى داشته اخه صداى همسرشو تشخيص نداده؟ :37:

• mahsa joon

مرسی کوروش ..........
    280 280 280