روغن وازلین و مرحوم خروس چهل تاج...!!! حکایت خروس چهل تاجم را قبلا گفته ام که نابهنگام میخواند و بابای خدابیامرزم شرط کرد اگر امشب باز هم نابجا بخواند کارد را با گلویش وصلت میدهد و من بیچاره شب تا صبح بیدار ماندم و تا خروسم نصف شب میخواست بخواند نوکش را میگرفتم که صدایش در نیاید که اگر میخواند با اولین قوقولی قوقو حکم مرگش را امضا میکرد…!! فردایش بقال محل به دادم رسید و گفت ماتحت خروست را چرب کن تا دیگر نخواند …!! میگفت خروس برای خواندن باد در سینه می اندازد و انوقت میخواند و اگر ماتحتش چرب باشد موقع خواندن بادِ در سینه انداخته فِسّی از ماتحتش خالی میشود چون دیگر نمیتواند ماتحتش را به هم بکشد و باد را در سینه نگه دارد…!! باسن خروس زیبایم را وازلین مالیدم چند شب و دیگر نخواند طفلک…!! بعد از چند شب دیگر یادم رفت که وازلین بمالم و خروسم هم یادش رفت که بخواند….یا که یادش بود اما از مرغها خجالت میکشید که مثل هر شب به جای نغمه زیبایی که از حنجره اش برمی امده باد باسنش را تحویل انها بدهد….!! خروسم مَلول شد…!! خروسم مُرد بیچاره از نخواندن …!! حالا حکایت یارانه ها حکایت همان وازلین است…!! تا میخواهد صدایمان دراید ماتحتمان را با ی ا ر ا ن ه چرب میکنند…!! میترسم از ان روزی که دیگر ماتحت ما را چرب نکنند و ما هم یادمان برود که روزی میتوانستیم فریاد بزنیم …!! میترسم بمیریم از بی فریادی…!! مثل مرحوم خروس چهل تاجم که مرد …!!
Kishe Mehr
روغن وازلین و مرحوم خروس چهل تاج...!!!
حکایت خروس چهل تاجم را قبلا گفته ام که نابهنگام میخواند و بابای خدابیامرزم شرط کرد اگر امشب باز هم نابجا بخواند کارد را با گلویش وصلت میدهد و من بیچاره شب تا صبح بیدار ماندم و تا خروسم نصف شب میخواست بخواند نوکش را میگرفتم که صدایش در نیاید که اگر میخواند با اولین قوقولی قوقو حکم مرگش را امضا میکرد…!!
فردایش بقال محل به دادم رسید و گفت ماتحت خروست را چرب کن تا دیگر نخواند …!! میگفت خروس برای خواندن باد در سینه می اندازد و انوقت میخواند و اگر ماتحتش چرب باشد موقع خواندن بادِ در سینه انداخته فِسّی از ماتحتش خالی میشود چون دیگر نمیتواند ماتحتش را به هم بکشد و باد را در سینه نگه دارد…!!
باسن خروس زیبایم را وازلین مالیدم چند شب و دیگر نخواند طفلک…!! بعد از چند شب دیگر یادم رفت که وازلین بمالم و خروسم هم یادش رفت که بخواند….یا که یادش بود اما از مرغها خجالت میکشید که مثل هر شب به جای نغمه زیبایی که از حنجره اش برمی امده باد باسنش را تحویل انها بدهد….!! خروسم مَلول شد…!! خروسم مُرد بیچاره از نخواندن …!!
حالا حکایت یارانه ها حکایت همان وازلین است…!! تا میخواهد صدایمان دراید ماتحتمان را با ی ا ر ا ن ه چرب میکنند…!! میترسم از ان روزی که دیگر ماتحت ما را چرب نکنند و ما هم یادمان برود که روزی میتوانستیم فریاد بزنیم …!! میترسم بمیریم از بی فریادی…!! مثل مرحوم خروس چهل تاجم که مرد …!!
نمایش یا پنهان متن
دلشاد
Kishe Mehr
این ~~~~~>
دلشاد
یعنی گیل گیلی اومد
Kishe Mehr
ما بادی نیستیم که با این بیدها بلرزیم
maryamlondon1
بابک
این جریان وازلینو راست گفتی : رایانه که هیچی ؛ خیلی چیز های دیگه هست که
پشت یارانه همه صف کشیدندو منتظرند .همه هم چاقالواند
ما بادی نیستیم که با این بیدها بلرزیم ->-> . <-<- اینو برعکسش کن
بندری
خدا بيامرزدش و بيامرزدمون
Kishe Mehr
الخیر فی ما وقع
داداش من همه چیزو راست میگم
اگه میدونستن چه خیانتی میکنن...
از عمد برعکسش نوشتم
خدا امواتشونو زیاد کنه ان شاءالله
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
mojde
نمایش یا پنهان متن
Kishe Mehr
برو میدان آزادی ، آزاد فریـــــــــــــــــــــــــاد بزن فریـــــــــــــــــــــاد
نمایش یا پنهان متن
فقط آلودگی صوتی و زیست محیطی ایجاد نکنهاچو هاچو
یه دفعه بگو برو بمیر دیگه،همه حالش به همین دو تاست که گفتی
Kishe Mehr
بیا با هم بریم اردکان
بودی حالا
هاچو هاچو
من با تو بهشتم نمیام
noting
عجب بلایی سرمون می ارند!!!
KuRoSh
از همون اول که بحثش افتاد تا اخرش رفتم چی قراره بشه مثل بنزین
یادش بخیر یدونه خروس داشتم همین طوری می بردیمش جنگ مینداختیم اخ نگو چه ها می کرد
Kishe Mehr
اتفاقا اردکون نرفتیم، به جاش رفتیم بهشت گمشده
شما بیشتر
کار خوبی کردی کاکو
ماهی
هاچو هاچو
حوری هم داشت؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→