₪ انجمن بوف بوفی ₪ » خرافات و چرندیات » @با جاهلیت پیامکی مبارزه کنیم@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » خرافات و چرندیات » @با جاهلیت پیامکی مبارزه کنیم@

بدون عکس

@با جاهلیت پیامکی مبارزه کنیم@

2152 بازدید، 12 پست، نویسنده: arash52

• arash52

پرده اول: اين پنج اسم خداوند را به پنج نفر بفرست. بزرگترين مشكلت حل ميشود:
    يا الله، يا كريم، يا اول، يا آخر، يا مجيد قبل از حذف يكبار امتحان كن. تو رو به روح حضرت محمد (ص) كوتاهي نكن!

پرده دوم: با سلام، 8 ختم قرآن هديه به امام رضا (ع): سهم شما صفحه 350 شد. يك صفحه اضافه كنيد و به 8 نفر پيامك كنيد. در صورت عدم امكان به شماره زير اطلاع دهيد. نفر آخر ختم به 0937....... خبر دهد. (قرآن عثمان طه)

پرده سوم: طرح قرائت يك ميليون صلوات براي تعجيل در ظهور امام زمان (عج). سهم شما ده صلوات و ارسال به ده نفر ديگر. مهم نيست كه حتي چندين بار از افراد مختلف اين پيام را دريافت كني، مهم آنست كه هر چه بيشتر افراد مختلف آن را ببينند. لطفاً قطع‌كننده زنجيره نباش.

پرده چهارم: بنا به فرمايش معصوم (ع) هركس كه دعاي زير را تا قبل از پايان ماه بخواند همه دعا‌هايش مستجاب شده و مشكلاتش رفع مي‌شود. تنبلي نكن، به دوستانت پيامك بفرست و بگذار ديگران هم بهره ببرند. اگر نفرستادي منتظر اتفاقات بدي در زندگيت طي يك هفته آتي باش!
    نكات مشترك همه اين متنها و بسياري از متنهاي مشابه عبارتند از:

1- سوء استفاده و بهره‌برداري (بعضاً افراطي) از اعتقادات مخاطبين
    2- طرحهاي هرمي (يك به چند) كه ميتواند به سرعت (به صورت تابع نمائي) يك پيام را تبديل به ميليونها عدد كند!
    3- همراه نبودن با هيچ سند و مدركي دال بر معتبر بودن ادعاهاي مطروحه در آنها (رفع مشكلات، استجابت دعا، گرفتار شدن در صورت نفرستادن و...)
    4- تعارض ادعاهاي بسياري از آنها با متون معتبر ديني، عقل سليم و منطق در حقيقت اينها

نسخه‌هاي الكترونيكي و مدرن همان جهل نوشته‌هاي قديمي در پشت كتب موجود در اماكن مذهبي هستند. همان نوشته‌هائي كه بارها و بارها مراكز و متوليان ديني و عقلاي قوم به باطل بودن ادعاها، خوابها، نقل قولها، تبشيرها و تهديدهاي آنها گواهي داده و صراحتاً اعلام كرده‌اند كه نبايستي به آنها اعتنائي كرد. حتي بعضي از عالمان ديني در سالهاي گذشته حكم به حرمت انتشار اينگونه مطالب سخيف داده‌اند.
    اما در عين حال اين جهل نوشته‌هاي مدرن داراي چند خصوصيت منحصر و جديد هم هستند:

1- ارسال آنها به سادگي فشردن چند كليد است و بنابراين در صورت همراهي دريافت كنندگان كم توجه با انتشار دهندگان اوليه آنها، با سرعتي حيرت آور در سطح جامعه منتشر مي‌شوند.
    2- روز به روز بيشتر به محتوا و لايه‌هاي تمسخر و توهين آميزشان كه با ظرافت در بطن متن پنهان شده‌اند افزوده مي‌شود. آيا واقعاً دستي در كار است كه با ارسال چنين مطالب سخيفي با آب و رنگ ديني، اين اندك باقيمانده‌هاي اعتقادي را هم در مردم از بين ببرند؟!
    3- يك سؤال مهم: چرا غالباً اينگونه مطالب از طريق پيامك ارسال مي‌شوند و نه رايانامه؟ چه كسي از حجم عظيم پيامكهاي ناشي از چنين مواردي منتفع مي‌شود؟! آيا ممكن است بتوان گفت شايد دستهاي پنهاني با استفاده از زودباوري عده‌اي و با تحريك يا ميانداري شركتهاي مخابراتي، هر چند وقت يكبار چنين موجهايي را در سطح جامعه راه مي‌اندازند تا تجارتي ميلياردي (ناشي از هزينه ارسال پيامك كه از مشتركين دريافت مي‌شود) شكل بگيرد؟!!

منبع : روزنامه جمهوری اسلامی

9 سپاس: دلشاد، مستانه، Kishe Mehr، gilas، farzane، پری سا، هاچو هاچو، حورا، ژنرال

• دلشاد

ممنون داش آرش
    1 سپاس: arash52

• مستانه

arash52,

اصن آدم می مونه تو اینهمه بلاهت :32: خدایا یعنی ما کی می خوایم درست بشیم؟! :101: جاهلیته دیگه کاریش نمیشه کرد :87:

نمایش یا پنهان متنولی به جون خودم این دیگه عین حقیقته:
    جمله ی "مستانه جان دوست داریم و برات میمیریم، از طرف همه ی بچه های سایت خصوصاً کسری ریگی" رو برای تمام اعضای سایت اس ام اس کن، آخر ماه به حق این ماه عزیز خبرای خوبی از مخابرات بهت می رسه.
    تو رو به فلان فلان شده قسمت می دم که شک نکن و انجامش بده :4:

4 سپاس: arash52، gilas، Kishe Mehr، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

یه جمله ی قشنگی هست هر چی فکر کردم یادم نیومد که بگم :83:
    2 سپاس: arash52، هاچو هاچو

• gilas

من که باز نکره پاکش میکنم :4:

• arash52

نقل قول: gilas
    من که باز نکره پاکش میکنم

این نکره فحش بود ؟ :4:

حضرت هم این پیامها را بلافاصله پس از دریافت پاک می کنند . :46:

• farzane

مرسی آرش جان 678

• mz56mz

ممنون اقا جون من هم هر وقت ميبينم پاكش ميكنم

• zrnznn

من علاوه بر اینکه پاکش میکنم یکم افسوس هم برا اونی که این پیامو برام فرستاده میخورم :44: تو دلم بهش میگم ایشال..حاجت روا بشییییییییییییییییی :50:

• هاچو هاچو

منم به محض این که این پیام ها میاد پاکش میکنم البته بعد این که سند تو آل کردم :4:
    جدا از شوخی همیشه وقتی این جور پیام ها برام میاد اعصابم خورد میشه :62: اگه هم حالش باشه چهار تا دری وری به اون که برام میفرسته میگم :68: آخه عقل هم خوب چیزیه 370 آدم اگه میخواد خبر خوبی بشنوه دیگه چرا این همه هزینه اس ام اس بده،همون لحظه از خدا یا ائمه بخواد عنایت میکنن :24:

• محسن صائب

وقتی حرم میرم و پشت ادعیه میبینم با خطی بد نوشته
    شبی یکی از خدام امام رضا رو خواب دید .............................
    و در اخرش مینویسه اگه اینو روی 7 ادعیه دیگه بنویسی خوشبختی بهت روی میاره و اگه ننویسی بیچاره میشی
    اعصابم به هم میریزه
    از اینهمه عوام زدگی باید به کجا پناه برد

2 سپاس: arash52، هاچو هاچو

• arash52

همین امروز دوباره یک مدل دیگه اش برام اومد .سه تا قل هوالله بخون و برای 60 نفر غیر ازخودم بفرست وقس علیهذا....
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: