Life Dream, من قلب ندارم گریه هم نمیکنم خدا به انسان عقل داده وقتی میبینم یک معتاد کرم از تنش بیرون میزنه چرا این بلا سر خودم میارم هیچ بهانه هم قابل قبول نیست لعنت خدا بر مافیای مواد .
فكر كنم هنوز وارد نشده! خيلي گرونه تكنولوژي كه در اين گوشي استفاده شده تا حالا در هيچ يك از گوشيهاي ديگه نوكيا استفاده نشده، از جمله ويندوز فون 8 و شارژ بي سيم و لنز متحرك لرزش گير با قدرت ثبت جزيات ضعيف و خيلي امكانات جديد ديگه
نقل قول: farzane
مرسی مازیار جان همششششششششششششششششش عالی بود
قابلي نداشت آبجي جان
نقل قول: gilas
این بشر استخون نداشت
اسمش رازي گوگونيا هست، كارهاي ديگه اي هم داره
نقل قول: maryamlondon1
من قلب ندارم گریه هم نمیکنم خدا به انسان عقل داده وقتی میبینم یک معتاد کرم از تنش میاد بیرون چرا این بلا سر خودم میارم هیچ بهانه هم قابل قبول نیست لعنت خدا بر مافیای مواد .
سلام مامان مريمي خوب درسته حرفايي كه زديد، ولي خوب گناه داشتن آخه، همش 24 سال سن داشتن، اون قسمت كه گفت مسولان به جاي اينكه منو تركم بدن و كمكم كنن بردن و زندانيم كردن رو خيلي ناراحت كننده بود، اين رو ديگه حق داشت، خيلي گناه داشتن
داداشی بی زحمت موقعی که تاپیک میزنی اول هر چی کلیپ داری اماده کن بعد تاپیک بزن نه اینکه اول تاپیکو با سه کلیپ بزنی بعد اضافه کنی بهشششششششش . . . توالت عمومیه جالب بود....بقیه رو هم سرم درد میکنه دیدم ولی ....حوصله نظریدن ندارم . . . این برا شماست
Life Dream
دانلود
دانلود
نمایش یا پنهان متن
مگر اينكه قلب نداشته باشيد!!!دانلود
دانلود
دانلود
دانلود
دانلود
دانلود
دلشاد
من از اینا میخوام
وااای چه کار میکنه
farzane
farzane
gilas
حالا فکرامو بکنم
این بشر استخون نداشت
maryamlondon1
Life Dream,
من قلب ندارم گریه هم نمیکنم خدا به انسان عقل داده وقتی میبینم یک معتاد کرم از تنش بیرون میزنه چرا این بلا سر خودم میارم هیچ بهانه هم قابل قبول نیست لعنت خدا بر مافیای مواد .
Life Dream
فكر كنم هنوز وارد نشده! خيلي گرونه
تكنولوژي كه در اين گوشي استفاده شده تا حالا در هيچ يك از گوشيهاي ديگه نوكيا استفاده نشده، از جمله ويندوز فون 8 و شارژ بي سيم و لنز متحرك لرزش گير با قدرت ثبت جزيات ضعيف و خيلي امكانات جديد ديگه
قابلي نداشت آبجي جان
اسمش رازي گوگونيا هست، كارهاي ديگه اي هم داره
سلام مامان مريمي
maryamlondon1
مازیار جون اینا همش بهانه است .
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی
zrnznn
.
.
.
توالت عمومیه جالب بود....بقیه رو هم سرم درد میکنه دیدم ولی ....حوصله نظریدن ندارم
.
.
.
این برا شماست
Life Dream
نه به خدا بهانه نميارم، بوووو خووووودا من معتاد نيستم
نمایش یا پنهان متن
نظرات شما هميشه منو از خنده ولو ميكنه، چقدرم جدي حرف ميزنه!!
zrnznn
نمایش یا پنهان متن
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→