₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » @پشیمانی خانواده قهرمان شنای پارالمپیک@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » @پشیمانی خانواده قهرمان شنای پارالمپیک@

بدون عکس

@پشیمانی خانواده قهرمان شنای پارالمپیک@

323 بازدید، 12 پست، نویسنده: arash52

• arash52

تصویر در دسترس نیست

پدر و مادر ستاره سيبريايي برنده مدال طلاي شناي پارالمپيک از اينکه او را در بدو تولد بخاطر معلوليت رها کرده اند ابراز پشيماني کردند."جسيکا لانگ" متولد سيبري است او با نقص عضو مادرزادي در ناحيه پا به دنيا آمده...

3 تصویر این بخش در دسترس نیست

"جسيکا لانگ" متولد سيبري است او با نقص عضو مادرزادي در ناحيه پا به دنيا آمده است . به صورتيکه هنگام تولد بدون مچ پا و پاشنه و چندين استخوان مهم در ساق پا متولد شده است. مادر و پدر واقعي او وي را رها کرده و به يتيم خانه سپردند و مرد و زني امريکايي او را به فرزندي قبول کردند. او برنده 7 مدال المپيک است که 5 تاي آنها طلاست.
    حالا پدر و مادر واقعي او فهميده اند او همان دختري است که 20 سال پيش آنها به خاطر معلوليت در يتيم خانه رهايش کردند. آنها اکنون سه فرزند ديگر دارند که يکي از آنها يک دختر معلول است. تا چند روز پيش آنها اطلاع نداشتند که اين دختر معلول 20 ساله که نقل محافل خبر ورزشي است و رکورد دار المپيک است همان دختر آنها ست.
    پدر و مادر جديد او با حمايت بي دريغشان از او باعث شدند او عليرغم معلوليتش تبديل به يک ورزشکار حرفه اي شده و به يک الگو در زمينه ورزش بانوان در امريکا تبديل شود . او ده ها مدال جهاني دارد و قهرمان سه دوره پارالمپيک است.
    مادرواقعي او اکنون 38 ساله است ميگويد نميتواند احساسش را در زماينکه مجبور بود او را رها کند بيان کند و اميدوار است او درک کند وي در آن زمان با آن سن کم چه شرايطي داشته است.
    پدر واقعي او هم ميگويد اگرچه شايد اين دختر از آنها متنفر باشد اما باعث افتخار آنهاست.
    "جسيکا" در اين رابطه ميگويد من آنها را بخشيده ام و اميدوارم روزي مادر شوم و اسم مادر واقعي ام را روي دخترم بگذارم تا او بداند که من او را بخشيده ام اما نميتوانم پيش آنها برگردم چون پدر و مادر واقعي من کساني هستندکه مرا بزرگ کرده و برايم زحمت کشيده اند.

تصویر در دسترس نیست

10 سپاس: sib، maryamlondon1، soheyla، دلشاد، بندری، gilas، garfild، علیرضا، حورا، jaj

• maryamlondon1

نقل قول: arash52
    من او را بخشيده ام اما نميتوانم پيش آنها برگردم چون پدر و مادر واقعي من کساني هستندکه مرا بزرگ کرده و برايم زحمت کشيده اند.

افرین خوب جواب داد ه :39:

1 سپاس: arash52

• دلشاد

مرسی داش آرش

• soheyla

سلام و سپاس :46: .
    و مرد و زني امريکايي او را به فرزندي قبول کردند.

چه از خودگذشتگی ای کردن ...
    بیشتر پدر و مادرها راضی نیستن بچه های سالم خودشون و تحمل کنن ...

• بندری

"جسيکا" در اين رابطه ميگويد من آنها را بخشيده ام و اميدوارم روزي مادر شوم و اسم مادر واقعي ام را روي دخترم بگذارم تا او بداند که من او را بخشيده ام

چه روح بزرگي داشته :1:

• arash52

نقل قول: soheyla

به نکته خوبی اشاره کردی
    خود من همچین کاری نمی کردم . ریسک بالایی داره :46:

• gilas

ک از اينکه او را در بدو تولد بخاطر معلوليت رها کرده اند ابراز پشيماني کردند.

از کجا معلوم اگه پیششون می موند به موفقییت های الانش میرسید :1:

• علیرضا

پدر واقعي او هم ميگويد اگرچه شايد اين دختر از آنها متنفر باشد اما باعث افتخار آنهاست.

به جای افتخار کردن یک کم از خودشون خجالت بکشن که همچین کاری کردن.
    با چه رویی می تونن ادعا کنن که این همون دختر ماست. والاه دختره خیلی دل بزرگی داره که بخشیدتشون.

3 سپاس: حورا، arash52، zrnznn

• حورا

چه دختر خوبی :46:

• jaj

مرد و زني امريکايي او را به فرزندي قبول کردند

نقل قول: soheyla

نقل قول: gilas
    از کجا معلوم اگه پیششون می موند به موفقییت های الانش میرسید

این دختره اگه توی سیبری می موند که پیشرفت نمی کرد چون اولاً آمریکا یه چیز دیگست ثانیاً توی سیبری اگه میرفت شنا الان سالها بود که یخ زده بود

هر کی رفت آمریکا پیشرفت کرد :20:

• arash52

به هرحال درود بر پدر و مادر خوانده این دختر و خوش به حالشون که چه جایگاهی برای خودشون نزد خداوند درست کرده اند . :46:
    1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: