₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » مثمر ثمر بودن تجربه و علوم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » مثمر ثمر بودن تجربه و علوم

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

مثمر ثمر بودن تجربه و علوم

218 بازدید، 9 پست، نویسنده: lion1360

• lion1360

مثمر ثمر بودن تجربه و علوم فقط در جایگاه خود درست است

آورده اند روزی میان یک ماده شتر و فرزندش گفت و گویی به شرح زیر صورت گرف :

بچه شتر : مادر جون چند تا سوال برام پیش آمده است . آیا می تونم ازت بپرسم ؟
    شتر مادر : حتما عزیزم . چیزی ناراحتت کرده است ؟
    بچه شتر : چرا ما کوهان داریم ؟
    شتر مادر : خوب پسرم . ما حیوانات صحرا هستیم . در کوهان آب و غذا ذخیره می کنیم تا در صحرا که چیزی پیدا نمی شود بتوانیم دوام بیاوریم .
    بچه شتر : چرا پا های ما دراز و کف پای ما گرد است ؟
    شتر مادر : پسرم . قاعدتا برای راه رفتن در صحرا و تندتر راه رفتن داشتن این نوع دست و پا ضروری است .
    بچه شتر : چرا مژه های بلند و ضخیم داریم ؟ بعضی وقت ها مژه ها جلوی دید من را می گیرد .
    شتر مادر : پسرم این مژه های بلند و ضخیم یک نوع پوشش حفاظتی است که چشم هاى ما را در مقابل باد و شن های بیابان محافظت می کنند .
    بچه شتر : فهمیدم . پس کوهان برای ذخیره کردن آب است برای زمانی که ما در بیابان هستیم . پاهایمان برای راه رفتن در بیابان است و مژه هایمان هم برای محافظت چشم هایمان در برابر باد و شن های بیابان است !
    بچه شتر : فقط یک سوال دیگر دارم !
    شتر مادر : بپرس عزیزم .
    بچه شتر : پس ما در این باغ وحش چه غلطی می کنیم ؟

نتیجه گیری :

مهارت ها ، علوم ، توانایی ها و تجارب فقط زمانی مثمرثمر است که شما در جایگاه واقعی و درست خود باشید . پس همیشه از خود بپرسید الان شما در کجا قرار دارید ؟

10 سپاس: garfild، kahkeshan، حورا، jaj، دلشاد، gilas، Kishe Mehr، zrnznn، ژنرال، farzane

• kahkeshan

:65: :65:

بازم قصه قشنگ میخوام

2 سپاس: jaj، lion1360

• 1 سپاس: lion1360

• jaj

نقل قول: lion1360
    پس همیشه از خود بپرسید الان شما در کجا قرار دارید ؟

الان من کجام ؟ اینجا کجاست دیگه؟ :66:

1 سپاس: lion1360

• دلشاد

مرسی داش هاشم

• gilas

• Kishe Mehr

نقل قول: lion1360
    مهارت ها ، علوم ، توانایی ها و تجارب فقط زمانی مثمرثمر است که شما در جایگاه واقعی و درست خود باشید . پس همیشه از خود بپرسید الان شما در کجا قرار دارید ؟

من الان توی شرکت هستم :4:

• zrnznn

سلام من اومدم بببینم چیه ثمره ای در سد تنظیمیمون هست؟ :93: که دیدم نه فقط به عنوان یه عکس زدیدش :21:
    .
    .
    .
    خوب بود ولی به قول گیلاسی پوکیده بود :1:

• farzane

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: