₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » نبرد جگوار و تمساح آمازون (ویدئوی کوتاه از نشنال جئوگرافیک)
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » نبرد جگوار و تمساح آمازون (ویدئوی کوتاه از نشنال جئوگرافیک)

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

نبرد جگوار و تمساح آمازون (ویدئوی کوتاه از نشنال جئوگرافیک)

4132 بازدید، 14 پست، نویسنده: علیرضا

• علیرضا

ویدئوی آموزشی،علمی‌ در ۱ دقیقه،صحنه کوتاهی از مستندی جدید از نشنال جئوگرافیک در رابطه با پلنگ خالدارِ آمازون،جگوار Jaguar .

دراین ویدئوی استثنایی‌ برای اولین بار شاهدِ شکارِ یک تمساح Caiman توسطِ جگوار خواهیم بود،لازم به یادآوری است که جَگوار یا پلنگ خالدار آمریکایی بزرگ‌ترین جانور از تیرهٔ گربه‌سانان در قارّهٔ آمریکا به‌شمار می‌آید. اکنون این جانور در بسیاری از بخش‌ها در خطر انقراض قرار گرفته است.

14 سپاس: دلشاد، mojde، arash52، ماهی، بچه مثبت، mz56mz، ژنرال، بندری، maryamlondon1، نخبه، levrone، حورا، gilas، farzane

• mojde

ممنون عليرضا جان خوب بود هم از اين لحاظ هم از اون لحاظ :4:
    2 سپاس: دلشاد، علیرضا

• دلشاد

مرسی علیرضا جان خیلی شگفت انگیز بود
    نمایش یا پنهان متنویدیو دوم نشون نداد ولی دانلود کردم جالب بود

نقل قول: mojde
    ممنون عليرضا جان خوب بود هم از اين لحاظ هم از اون لحاظ

:4:

2 سپاس: علیرضا، mojde

• ماهی

گهی زین به پشت و گهی پشت به زین...جالب بود.. :1:
    2 سپاس: علیرضا، mojde

• mz56mz

جالب و ديدنى بود :1:
    1 سپاس: علیرضا

• zrnznn

میدانلودممیاممینزرم :4:
    .
    .
    .
    الاندانلودیدماومدمنظرموبگم :5: نمیدونمباورمیکنیدیانهولیهمیندیروزبودیاپریروزیهفیلمازاینشبکهحیاطوحشمیدیدمداشتمبهاینمیفکریدمکهتمساحداشمنداره؟یعنیشکارچیداره؟ :7: کهآخرسربهاینتنیجهرسیدمکهنهتمساحافقطشکارمیکنننوکسینمیتونهبشکارتشون :9: کهمیبینماشتبکردم :4:

3 سپاس: علیرضا، maryamlondon1، نخبه

• بندری

• علیرضا

نقل قول: zrnznn
    کهمیبینماشتبکردم

یهاشتباهدیگههمکردیدشمنوغلطنوشتیداشمان
    کهتمساحداشمنداره؟

1 سپاس: zrnznn

• zrnznn

نقل قول: علیرضا
    یهاشتباهدیگههمکردیدشمنوغلطنوشتیداشمان

:83: آرهحالاکهتوجهیدممیبینمدرستمیگید :83:
    .
    .
    .
    فکر نمیکردم حوصله خوندن داشته باشید! :9: که میبینم نه نه تنها خوندید بلکه غلط هم پیدا کردیدددددددد :21:

• علیرضا

من از این مسخره بازیها زیاد با پسرخاله ام در میاوردیم قدیما... جالب بود برام اینم رمز گشایی کنم :83:

• maryamlondon1

نمیدونمباورمیکنیدیانهولیهمیندیروزبودیاپریروزیهفیلمازاینشبکهحیاطوحشمیدیدمداشتمبهاینمیفکریدمکهتمساحداشمنداره؟یعنیشکارچیداره؟ کهآخرسربهاینتنیجهرسیدمکهنهتمساحافقطشکارمیکنننوکسینمیتونهبشکارتشون کهمیبینماشتبکرد

معلومه هست چه نوشتی :83:
    جالب بود ممنون :46:

2 سپاس: zrnznn، علیرضا

• نخبه

نشنال جئوگرافیک

چقده من از این کانال بدم میاد.. موقعی که باردار بودم هر وقت مینشستیم شام بخوریم ارش میزد این کانال منه بیچاره تا سرمو بلند میکردم جک و جونور میدیدم میگفتم موقع شام این کانال تعطیل بزار راحت غذا بخورم :20:

• gilas

چه کسی پیروز خواهد شد؟!

من میگم جگوار خوشگله برنده میشه :111:

.
    .
    .

دیدی گفتم :93: هورااااااااااااااااااااااااااااا :82:

• farzane

678 مرسی مدیر جون علیرضای گل 1189