ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
كنسرت گروه موسیقی “رستاک”
mz56mz
در این برنامه گروه “رستاک” با خوانندگی دو جوان کرمانشاهی به نام های بهزاد و فرزاد مرادی قطعات شنیدنی از موسیقی کردی، لری، بختیاری، خراسانی و … را برای هنردوستان سنندجی اجرا کرد.
از اين مجموعه براتون ترانه بارون انتخاب كردم
[/b]
ژنرال
carlos
بازم از ترانه هاشون برامون بذارین
zrnznn
علیرضا
مرسی محمود جان
دلشاد
Kishe Mehr
garfild
خیلی دوست دارم
این اهنگشم خیلی میدوستم
sib
بابک
گروه بسیار جالب و پر کاری هستند. من بیشتر کارهای این گروه را دیده ام . نمیدونم که آیا اطلاع دارید یا نه ؟ جالبی کار این گروه در این است که : آنها دسته جمعی به شهرستانها ویا دهکده های مختلف در ایران سفر میکنند و زبانها و لهجه ها را عینأ مثل خود محلی ها یاد میگیرند و حتی سازها و روش سنتی موسقی و شعرهای آنان را می آموزند و آهنگ را میسازند و بصورت کنسرت آنرا اجرا میکنند ، خصوصأ دو برادر در این گروه کارهای بسیار جالبی دارند و فکر میکنم یا تا آنجائی که اطلاع دارم : که این گروه تهرانی هستند ولی لهجه ها وزبانها را خیلی حرفه ای یاد میگیرند که برای شنونده خیلی سخت است که تشخیص دهند که آنها اهل کجای ایران هستد مگر کسانیکه این گروه را میشناسند.
حالا اگه کسی اطلاع بیشتری دارد ما را مطلع سازد بسیارخوشحال میشویم . سپاسگزاریم
gilas
یه بار کل آهنگای محلیشون رو گذاشته بودم
ایناهاش
♫ هـــمه اقــــوام مــــن ♫
به علت پوکیدیگی آپلود سنتر کار نمیکنه
بتونم لینکاشو درست میکنم
mojde
مرسي عمو
gilas
نانایاش درست شد
ویدئو هاشم درست میکنم به زودی