ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مهمترین عامل خوشبختی و بدبختی ما انسانها
محسن صائب
و اما تجربه شخصی این حقیر در این سالها رو باید در یک جمله عرض کنم
یکی از بزرگ ترین و مهم ترین عوامل خوشبختی و بدبختی ما
رو باید در وجود و قدرت این دو موجود نازنین جستجو کرد
.............................................(پدر و مادر)................................................
درهایی بروی من در این سالها بخاطر لطف این نازنینان باز شده که نقل انها خود کتابی میشود .
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
.
و اما در مورد اهمیت این بزرگواران در ادیان
.
مطالعهي متون ديني مختلف نشان ميدهد كه احترام به پدر و مادر همواره به عنوان فضيلتي اخلاقي در حوزهي مسائل ديني مطرح بوده است. در عهد عتيق (تورات) ميبينيم كه حضرت يعقوب (عليهالسلام) از برخي فرزندانش بهخاطر انجام اعمالي كه آبروي ايشان را خدشهدار كرده است بيزاري ميجويد و آنها را سرزنش ميكند (سفر پيدايش، فصل 49، ص 50- 51، فقرات 3- 5). همچنين در بين ده فرماني كه خداوند به حضرت موسا (عليهالسلام) وحي فرموده بود اين فرمان نيز وجود داشت كه: «پدر و مادر را احترام كن تا در سرزميني كه خداوند به تو خواهد بخشيد، عمر طولاني داشته باشي» (سفر خروج، فصل 20، ص 74، فقرهي 12؛ نيز ر.ك فصل 21، فقرات 15 و 17). در عهد جديد (انجيل) نيز ديده ميشود كه حضرت عيسا (عليهالسلام) بزرگان يهود را بهخاطر تحريف فرمان ياد شده مورد عتاب قرار ميدهد (انجيل متا، فصل 15، ص 911- 912، فقرات 3- 6). همچنين در انجيل لوقا از اينكه مسيح (عليهالسلام) همواره مطيع والدين خود بود سخن رفته است (فصل 2، ص963، فقرهي
.
.▧ تصویر در دسترس نیست
.
.
و در اسلام
پدر و مادر کسانی هستند که در به دنیا آمدن ما نقش مستقیم داشته و با زحمت و مشقت فراوان ما را بزرگ کرده اند. احترام به والدین از بزرگترین واجب های الهی است و در مقابل بی¬احترامی به آنها از بزرگترین گناهان کبیره است. تا جایی که در ردیف شرک و آدم کشی از آن یاد شده است. (الترغیب و الترهیب ج3 ص327 ح4)
احترام به والدین فوایدی دارد که به برخی از آنها اشاره می شود:
موجب جلب رضای الهی است.
رضای خداوند در رضایت والدین است و خشم او هم در خشمگین کردن والدین.
موجب طول عمر ما است.
موجب ازدیاد روزی است.
روزی فقط در مال دنیا نیست. بلکه هر خیر وبرکتی که خداوند به ما اعطا کند از مصادیق روزی به شمار می رود. به عنوان مثال یک ازدواج موفق، روزی است. دوست خوبی که انسان را به راه خداوند هدایت کند، روزی است.
hadi04
کاملا درسته خیلی ممنون داداش محسن مدتی که پدرم ازم ناراحت بود مثل اینکه تمام وجودم توی آتیش میسوخت خدا را شکر که پدرم منو بخشید البته خود خدا کمک کرد خدایا کاری کن که همه قدر پدر و مادرمون رو بدونیم
دلشاد
farzane
arash52
حیف که قدرشون رو نمی دونیم
مرسی آقا محسن
gilas
هاچو هاچو
خیلی خوب بود محسن جان
maryamlondon1
ای کاش جوانان امروز این گفتهارا قاب طلا بگیرند ولی افسوسسسس
zrnznn
محسن صائب
راستش من این نوشته ها رو بیشتر برای خودم و هم سن و سالهای خودم نوشتم
ممنون از همه دوستان که شرکت کردند
حورا
Kishe Mehr
در تعلیم و تربیت میگیم که اگر خواستی بچه ای رو تنبیه کنی اول پدر و مادرش رو تنبیه کن! و البته بالعکسش هم هست.. اگر میخوای ببینی پدر و مادری چگونه پدر و مادری هستند، ببینید بچه هاش به کجا میرسن! که در واقع مفقیت بچه ها در گروی کمک والدین هست.
در اسلام هست هم گفته شده که ، رضی الله برضی الوالدین!
fgrpmm
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→