₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » :: تاپيك وحشت، ورود جوجه ها ممنوع! ::
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » :: تاپيك وحشت، ورود جوجه ها ممنوع! ::

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

:: تاپيك وحشت، ورود جوجه ها ممنوع! ::

433 بازدید، 27 پست، نویسنده: Life Dream

• Life Dream

حمله جن به پسر بچه!

دانلود

دختر عجيب در پخش زنده!!

دانلود

اذيت كردن دختر بچه توسط جن

دانلود

دختر جن زده و مرگ او

دانلود

نه اخه شما بگيد، آخه اين جاستين بوگندو چيه كه اين خونه شخصي رو داشته باشه!! اي كوفتت بشه هي، با دوتا جيغ و داد و بيداد كردن اين همه پول به دست اوردي، دچار توهم خود كوچك بيني درجه دو شدم، بت موبيلتم كوفتت بشه، مرض :79:

آخه اينم دانلود داره!! :62:

10 سپاس: دلشاد، zrnznn، بندری، sib، farzane، علیرضا، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، gilas، ماهی

• دلشاد

داش مازیار نصف شبی این فیلم های جن زده چیه گذاشتی یه زنگی تفریحی بزار بریم تو حال :4:
    3 سپاس: Life Dream، zrnznn، farzane

• Life Dream

نقل قول: دلشاد
    داش مازیار نصف شبی این فیلم های جن زده چیه گذاشتی یه زنگی تفریحی بزار بریم تو حال

امان از دست اين زنگ تفريحاي تو!! :83:

بفرما اينم از يه زنگ تفريح گوگولي كه نشون ميده دخترا ذاتاً حسودن!! :83:

دانلود

اينم از كليپ لحظه مرگ سلطان جنگل، اين سرنوشت همه سلطانها هست. :1:

دانلود

8 سپاس: zrnznn، بندری، sib، farzane، علیرضا، arash52، هاچو هاچو، gilas

• zrnznn

نقل قول: Life Dream
    حمله جن به پسر بچه!

خیلی راحت میتونه فیلم بازی کنه :22:
    .
    .
    .
    اينم از كليپ لحظه مرگ سلطان جنگل، اين سرنوشت همه سلطانها هست.

:79: در کل وقتی این کلیپهای رور که همچین اتفاقاتی میفته رو میبینم و همزمان قران باهاش پخش میشه مو به تنم سیخ میشه :68: :79: خدا همه بندگان گناهکارشو که یکشون من باشم رو ببخشه :48:
    به خدا نمیدونم باور میکنید یا نه اون از چند روز پیش که پیش خودم گفتم کروکدیل دشمن داره یا نه؟! و بعد آقا علیرضا کلیپشو گذاشت و بعد گفتم نه از تو حیونها شیره که خودش میمیره و باور کنید تو ذهنم بود که شیر چجوری میمیره؟ پیر میشه و قدرت شکارشو از دست میده و بعد از گرسنگی میمیره یا چی؟...که شما این کلیپو گذاشتیییییی :2:
    .
    .
    .
    بفرما اينم از يه زنگ تفريح گوگولي كه نشون ميده دخترا ذاتاً حسودن!!

وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :8 :83: ای خداااااااااااااااااااااااااااااااااااا 1153 این فرشته کوچولوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو :11: الهیییی..... :83: اون لحظه رو نیگا که با انگشششتش بهش تذکر میدههههههههه :23: ای خداااااا من اگر اونجا میبودم میخوردمشششششششششششششششش 303 .....

711 جنابعالی هم که بدت نمیاد؟! 711انگار همیشه تو جیبت یه کلیپ اماده داری و منتظری تا داداشیم بحرفه و بگه زنگ تفریح! :43:
    .
    .
    .
    نه اخه شما بگيد، آخه اين جاستين بوگندو چيه كه اين خونه شخصي رو داشته باشه!! اي كوفتت بشه هي، با دوتا جيغ و داد و بيداد كردن اين همه پول به دست اوردي، دچار توهم خود كوچك بيني درجه دو شدم، بت موبيلتم كوفتت بشه، مرض

آخه چرا حسرته اینو میخوریییییییِ؟ :22: خدا رو شکر هیچ وقت واقعان نخواستم ...یعنی چرا خواستم که وضعمون بهتر از این باشه و پولدارتر ولی خدایش نه دیگه اینطوریییی.... :21:
    نقل قول: Life Dream
    آخه اينم دانلود داره!! :62:
    خدایش راست میگی این دانلود نداشت :21: عیب نداره موهاتو حالا نکن ! کاریه که شده دیگه براش گذاشتی دانلودوووو :21:
    .
    .
    .
    دختر عجيب در پخش زنده!!

:13: من از این بیشتر از اون جنه کلیپ اولیه ترسیدم..... :2:
    .
    .
    .
    دختر جن زده و مرگ او

:79: به خدا الان ساعت 12 و نیمه :79: صدای این کلیپ خیلی ترسناککککککککککککککککککککک بوددددددددددددددددددددددددد :2: :79:
    .
    .
    .

اذيت كردن دختر بچه توسط جن

ای خدا بگم چیکارتتتتتتتتتتتت کنهههههههههههههههههه :14: :79: چرااااااااااا آخه چرااااااااااا از اینااااااااااااااااااااااا میزارییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :20: به خداااااااااااااااااااااا داشتم سنگکوب میکردمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :20:توروخداااااااااااااااااااااااااااااااااااانظار از ایناااااااااااااااا :20:
    .
    .
    .
    بار آخرت باشه اول از همه این همه کلیپ میزاری یه جاااااااااااااااااا :14: نظریدن برا همشون سخته :43: بعدشم ببین دارم بهت میگم فقط یک بار دیگه از این کلیپپپپپ ترسناکها مثل اون دختره که داره جنه میبردشو و هی ددیشو میصداهههه گذاشتییییییییییی خودت میدونیییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :20: اونم الان ساعت یک نصف شب :68: :79:

4 سپاس: Life Dream، farzane، علیرضا، کوروش فسقلی

• zrnznn

به اونهاییی که میان تو این تاپیک توصیه میکنم اول اون کلیپ دختره که ددییشو صدا میکنه نبینننن و بعد اون کلیپو که خانومه صداهای وحشتناک در میاره رو نبببیننن و بعد اون دختر بچه تو تی وی رو نببببییییین...چون یه لحظه چشاشششششششششششششششش وحشتناکککک میشه :68: به خدا راست میگمها :79:
    تازه باور کنید من پنجره این GOMپلیر رو کوچیک کردمو بردم گوشه سمت راست بالا صفحه نمایشم و بعد خودم از عمد گوشه سمت چپ پایین صفحه نمایشو نیگا میکردم و زیر چشمی هواسم به اون کلیپها بود تا از ترس هالک نشم و اخرش این بود..توصیه میکنم مثل من مستقیم نیگا نکنیدددددددددددددددددددددددددددددددد :68:

4 سپاس: Life Dream، farzane، کوروش فسقلی، هاچو هاچو

• بندری

نقل قول: zrnznn
    نظار

نظار نه نذار دلبندم

مش مازیار بیست :72:

5 سپاس: zrnznn، Life Dream، farzane، کوروش فسقلی، هاچو هاچو

• jaj

نقل قول: zrnznn
    به اونهاییی که میان تو این تاپیک توصیه میکنم اول اون کلیپ دختره که ددییشو صدا میکنه نبینننن و بعد اون کلیپو که خانومه صداهای وحشتناک در میاره رو نبببیننن و بعد اون دختر بچه تو تی وی رو نببببییییین...چون یه لحظه چشاشششششششششششششششش وحشتناکککک میشه به خدا راست میگمها
    تازه باور کنید من پنجره این GOMپلیر رو کوچیک کردمو بردم گوشه سمت راست بالا صفحه نمایشم و بعد خودم از عمد گوشه سمت چپ پایین صفحه نمایشو نیگا میکردم و زیر چشمی هواسم به اون کلیپها بود تا از ترس هالک نشم و اخرش این بود..توصیه میکنم مثل من مستقیم نیگا نکنیدددددددددددددددددددددددددددددددد

من همشو دیدم الانم ساعت 1.30 قدیمه
    فقط شیره بود که به خاطر صدای روی تصاویر موهای بدن سیخ میشد 452 549 604 941 943

5 سپاس: zrnznn، Life Dream، farzane، کوروش فسقلی، هاچو هاچو

• zrnznn

نقل قول: بندری

نظار نه نذار دلبندم

:74: والا آقا خسرو اومدم یه بار پستهامو خوندم گفتم این کلمه نظار رو که شما مشخص کردید پیدا کنم و درستش کنم و بگم هه حالا پیدا کنید غلطو :15: ولی متاسفانه دوبار نیگا کردم اصلان کلمه نظار رو پیدا نکردم 453 بی زحمت دیگه شما بببخشید لطفان اگر بقیه هم غلط املایی از من دیدن نخننندن بهم آخه دیشب داشتم اینطوری میشدم که اومدم سایت 551 بعدشم که هی کلیپ ترسناک دیدم 627 آخه چجور انتظار دارید دستور زبان فارسی موقعه نظریدن برا این همه کلیپ یادم بمونه؟! 314
    .
    .
    .
    نقل قول: jaj
    فقط شیره بود که به خاطر صدای روی تصاویر موهای بدن سیخ میشد

604

4 سپاس: Life Dream، farzane، jaj، هاچو هاچو

• دلشاد

بفرما اينم از يه زنگ تفريح گوگولي كه نشون ميده دخترا ذاتاً حسودن!!

:4:

4 سپاس: Life Dream، farzane، zrnznn، هاچو هاچو

• sib

مگه مخم تاب برداشته که تماشا کنم اینا رو.مخصوصا با تعریفایی که نجمه کرد :83:
    4 سپاس: Life Dream، farzane، zrnznn، هاچو هاچو

• Life Dream

zrnznn,
    اوووووووه اين همه نظر، آبجي جون يك دنيا سپاس به خاطر اين همه وقتي كه گذاشتي، همه رو با دقت خودنم و كلي خنديدم :83: ببخش كه نميتونم همه رو تك تك پاسخ بدم، آخه وقت ندارم متاسفانه به خاطر همينم هست زياد نميتونم به تاپيك دوستان سر بزنم، ولي يك دنيا سپاس از شما آيجي گلم :8:
    نقل قول: بندری
    مش مازیار بیست

قابلي نداشت داداش خسرو گل :11:
    نقل قول: jaj
    فقط شیره بود که به خاطر صدای روی تصاویر موهای بدن سیخ میشد

منم اون كليپ برام خيلي جالب بود، بقيه رو اعتقاد ندارم همشون ساختگيه ولي اين خيلي جالب بود.
    نقل قول: sib
    مگه مخم تاب برداشته که تماشا کنم اینا رو.مخصوصا با تعریفایی که نجمه کرد

خوب ميديدي ديگه همشون ساختگين يه جورايي :83:

4 سپاس: farzane، jaj، کوروش فسقلی، zrnznn

• farzane

به قول ساناز جون داداش مازیار با این توصیف هایی که نجمه جون کرد همه رو فهمیدیم منم ترسو بعضی هاشو نباید ببینم 678 به صلاحمه دیگه با این توصیف ها دیده نشن :23:
    مرسییییییییییییییییییییییییی 280 عالییییییییییییییییییییییییی بود سرمون گرم شد :41:

2 سپاس: Life Dream، zrnznn

• 2 سپاس: Life Dream، zrnznn

• علیرضا

ممنون مازیار جان
    نمایش یا پنهان متنخیلی کند دانلود میشه.. نمیشد تو آپلود سنتر خودمون آپلودشن میکردی؟

تصویر در دسترس نیست

3 سپاس: Life Dream، هاچو هاچو، farzane

• علیرضا

لحظه مرگ سلطان جنگل خیلی تاثیر برانگیز بود...
    آدم نمی تونه لحظه جون دادن رو نسبت به هیچ حس دیگه ای توصیف کنه. به نظر میاد کمی سخت باشه ولی بعدش آزاد میشه... آزااااااااااااااااد....

3 سپاس: Life Dream، هاچو هاچو، farzane

• مگس

zrnznn,
    :83:
    این کلیپها که ترسناک نبودند. :72:

2 سپاس: Life Dream، farzane

• Life Dream

نقل قول: farzane
    به قول ساناز جون داداش مازیار با این توصیف هایی که نجمه جون کرد همه رو فهمیدیم منم ترسو بعضی هاشو نباید ببینم به صلاحمه دیگه با این توصیف ها دیده نشن
    مرسییییییییییییییییییییییییی عالییییییییییییییییییییییییی بود سرمون گرم شد

حالا ميديدي، نديده چطور سرتون گرم شد!! :83:
    ارزش ديدن داشتن، به خصوص كه من اعتقادي بهشون ندارم بايد براي شما كفايت كنه!! :4:
    نقل قول: علیرضا
    خیلی کند دانلود میشه.. نمیشد تو آپلود سنتر خودمون آپلودشن میکردی؟

راستش من اصلاً اين فايلها رو آپلود نميكنم، فقط لينكهاشونو ميدزدم :4:
    نقل قول: علیرضا
    لحظه مرگ سلطان جنگل خیلی تاثیر برانگیز بود...
    آدم نمی تونه لحظه جون دادن رو نسبت به هیچ حس دیگه ای توصیف کنه. به نظر میاد کمی سخت باشه ولی بعدش آزاد میشه... آزااااااااااااااااد....

اون كليپ منم حسابي ترسوند، خداييش آدم باديدنش بايد به خودش بياد، يه حيوان اينطور جون ميده انسان كه روحش از خداست بايد چطور جون بده!! :58:
    نقل قول: مگس
    این کلیپها که ترسناک نبودند.

به آبجي من نخند :4: .
    البته موافقم هيچ كدوم ترسناك بر انگيز ناك نبودن :66:

1 سپاس: farzane

• KuRoSh

سپاس مازیار جان

این طور که نجمه تعریف کرده بود گفتم پس باید خیلی ترسناک باشه ولی اصلان هم ترسناک نبود برای من شاید برای مرد ها این طور باشه
    چون خانوما نازک نارنجی هستند و احساسی :4: برای همین می ترسند

در مورد اون شیر که معلوم نشد که مرد یا نه چون هنوز داشت نفس می کشید بعد از این که در حال جون دادن بود :37:

• KuRoSh

سپاس مازیار جان

این طور که نجمه تعریف کرده بود گفتم پس باید خیلی ترسناک باشه ولی اصلان هم ترسناک نبود برای من شاید برای مرد ها این طور باشه
    چون خانوما نازک نارنجی هستند و احساسی :4: برای همین می ترسند

در مورد اون شیر که معلوم نشد که مرد یا نه چون هنوز داشت نفس می کشید بعد از این که در حال جون دادن بود :37:
    اینم یادم رفت ورود برای جوجه ها ممنوع بوده لطفان جوجه محترم برو بیرون :4:

• zrnznn

ببخش كه نميتونم همه رو تك تك پاسخ بدم،

ها میخواستی بگی آبجی مگه نگفتم که ورود جوجه ها مممنوع! چرا اومدی؟؟؟؟711 چرا دیدم ولی من خیلی فضولم میخواستم بدونم که تو اون کلیپها چیه :50: یدفعه چیز بی تربیتی نباشه............. :16:

بعدشم تقصیر خودته که این همه کلیپ گذاشتی تو یه تاپیک معلومه نمیتونی جواب تک تک نظرهامو بدی :5:
    .
    .
    .

sib,
    farzane,
    داداشی دیدی چطوری کساد کردم بازار تاپیکتو :15:
    .
    .
    .

مگس,
    804
    .