ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
:: تاپيك وحشت، ورود جوجه ها ممنوع! ::
Life Dream
دانلود
دانلود
دانلود
دانلود
نه اخه شما بگيد، آخه اين جاستين بوگندو چيه كه اين خونه شخصي رو داشته باشه!! اي كوفتت بشه هي، با دوتا جيغ و داد و بيداد كردن اين همه پول به دست اوردي، دچار توهم خود كوچك بيني درجه دو شدم، بت موبيلتم كوفتت بشه، مرض
آخه اينم دانلود داره!!
دلشاد
Life Dream
امان از دست اين زنگ تفريحاي تو!!
بفرما اينم از يه زنگ تفريح گوگولي كه نشون ميده دخترا ذاتاً حسودن!!
دانلود
اينم از كليپ لحظه مرگ سلطان جنگل، اين سرنوشت همه سلطانها هست.
دانلود
zrnznn
خیلی راحت میتونه فیلم بازی کنه
.
.
.
به خدا نمیدونم باور میکنید یا نه اون از چند روز پیش که پیش خودم گفتم کروکدیل دشمن داره یا نه؟! و بعد آقا علیرضا کلیپشو گذاشت و بعد گفتم نه از تو حیونها شیره که خودش میمیره و باور کنید تو ذهنم بود که شیر چجوری میمیره؟ پیر میشه و قدرت شکارشو از دست میده و بعد از گرسنگی میمیره یا چی؟...که شما این کلیپو گذاشتیییییی
.
.
.
وایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی :8
.
.
.
آخه چرا حسرته اینو میخوریییییییِ؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ای خدا بگم چیکارتتتتتتتتتتتت کنهههههههههههههههههه
.
.
.
بار آخرت باشه اول از همه این همه کلیپ میزاری یه جاااااااااااااااااا
zrnznn
تازه باور کنید من پنجره این GOMپلیر رو کوچیک کردمو بردم گوشه سمت راست بالا صفحه نمایشم و بعد خودم از عمد گوشه سمت چپ پایین صفحه نمایشو نیگا میکردم و زیر چشمی هواسم به اون کلیپها بود تا از ترس هالک نشم و اخرش این بود..توصیه میکنم مثل من مستقیم نیگا نکنیدددددددددددددددددددددددددددددددد
بندری
نظار نه نذار دلبندم
مش مازیار بیست
jaj
تازه باور کنید من پنجره این GOMپلیر رو کوچیک کردمو بردم گوشه سمت راست بالا صفحه نمایشم و بعد خودم از عمد گوشه سمت چپ پایین صفحه نمایشو نیگا میکردم و زیر چشمی هواسم به اون کلیپها بود تا از ترس هالک نشم و اخرش این بود..توصیه میکنم مثل من مستقیم نیگا نکنیدددددددددددددددددددددددددددددددد
من همشو دیدم الانم ساعت 1.30 قدیمه
فقط شیره بود که به خاطر صدای روی تصاویر موهای بدن سیخ میشد
zrnznn
نظار نه نذار دلبندم
.
.
.
دلشاد
sib
Life Dream
اوووووووه اين همه نظر، آبجي جون يك دنيا سپاس به خاطر اين همه وقتي كه گذاشتي، همه رو با دقت خودنم و كلي خنديدم
قابلي نداشت داداش خسرو گل
منم اون كليپ برام خيلي جالب بود، بقيه رو اعتقاد ندارم همشون ساختگيه ولي اين خيلي جالب بود.
خوب ميديدي ديگه همشون ساختگين يه جورايي
farzane
مرسییییییییییییییییییییییییی
farzane
علیرضا
نمایش یا پنهان متن
خیلی کند دانلود میشه.. نمیشد تو آپلود سنتر خودمون آپلودشن میکردی؟▧ تصویر در دسترس نیست
علیرضا
آدم نمی تونه لحظه جون دادن رو نسبت به هیچ حس دیگه ای توصیف کنه. به نظر میاد کمی سخت باشه ولی بعدش آزاد میشه... آزااااااااااااااااد....
مگس
این کلیپها که ترسناک نبودند.
Life Dream
مرسییییییییییییییییییییییییی عالییییییییییییییییییییییییی بود سرمون گرم شد
حالا ميديدي، نديده چطور سرتون گرم شد!!
ارزش ديدن داشتن، به خصوص كه من اعتقادي بهشون ندارم بايد براي شما كفايت كنه!!
راستش من اصلاً اين فايلها رو آپلود نميكنم، فقط لينكهاشونو ميدزدم
آدم نمی تونه لحظه جون دادن رو نسبت به هیچ حس دیگه ای توصیف کنه. به نظر میاد کمی سخت باشه ولی بعدش آزاد میشه... آزااااااااااااااااد....
اون كليپ منم حسابي ترسوند، خداييش آدم باديدنش بايد به خودش بياد، يه حيوان اينطور جون ميده انسان كه روحش از خداست بايد چطور جون بده!!
به آبجي من نخند
البته موافقم هيچ كدوم ترسناك بر انگيز ناك نبودن
KuRoSh
این طور که نجمه تعریف کرده بود گفتم پس باید خیلی ترسناک باشه ولی اصلان هم ترسناک نبود برای من شاید برای مرد ها این طور باشه
چون خانوما نازک نارنجی هستند و احساسی
در مورد اون شیر که معلوم نشد که مرد یا نه چون هنوز داشت نفس می کشید بعد از این که در حال جون دادن بود
KuRoSh
این طور که نجمه تعریف کرده بود گفتم پس باید خیلی ترسناک باشه ولی اصلان هم ترسناک نبود برای من شاید برای مرد ها این طور باشه
چون خانوما نازک نارنجی هستند و احساسی
در مورد اون شیر که معلوم نشد که مرد یا نه چون هنوز داشت نفس می کشید بعد از این که در حال جون دادن بود
اینم یادم رفت ورود برای جوجه ها ممنوع بوده لطفان جوجه محترم برو بیرون
zrnznn
ها میخواستی بگی آبجی مگه نگفتم که ورود جوجه ها مممنوع! چرا اومدی؟؟؟؟
بعدشم تقصیر خودته که این همه کلیپ گذاشتی تو یه تاپیک معلومه نمیتونی جواب تک تک نظرهامو بدی
.
.
.
sib,
farzane,
داداشی دیدی چطوری کساد کردم بازار تاپیکتو
.
.
.
مگس,
.
.