- بیا عزیزم این گل خوشرنگ تقدیم با عشق به تو - خاک عالم تو سرت . بعد 10 سال هنوز نفهمیدی من پرسپولیسیم . مسخره مضحکه مزخرف زیر گل رفته شامپانزه . هرچند ، این فحشا خیلی لایتن ! لیاقتت همون فحشای کارلوسه مرتیکه پوفیوز!
بیا عزیزم این گل خوشرنگ تقدیم با عشق به تو - خاک عالم تو سرت . بعد 10 سال هنوز نفهمیدی من پرسپولیسیم . مسخره مضحکه مزخرف زیر گل رفته شامپانزه . هرچند این فحشا خیلی لایتن لیاقتت همون فحشای کارلوسه
عمو ! من خودمم می تونم شرکت کنم؟ به هر حال جمله مو می گم:
ممّد به حنا : تا حالا بهت گفته بودم چقدر دوسِت دارم؟ تا حالا بهت گفته بودم که خیلی ماهی؟ تا حالا بهت گفته بودم که برات می میرم؟ تا حالا بهت گفته بودم ... حنا به ممّد : همه ی اینا رو گفته بودی..ولی تا حالا نگفته بودی زن داری د...وث... !!
ممّد به حنا : تا حالا بهت گفته بودم چقدر دوسِت دارم؟ تا حالا بهت گفته بودم که خیلی ماهی؟ تا حالا بهت گفته بودم که برات می میرم؟ تا حالا بهت گفته بودم ... حنا به ممّد : همه ی اینا رو گفته بودی..ولی تا حالا نگفته بودی زن داری د...وث... !!
شخصیتهای تصویر: حنا:سنجابی که گل به دست داره (گل آبی منظورمه) ممد:شخصیتی که گل آبی به دست نداره
دیالوگ رد و بدل شده بین دو شخصیت عکس: ممد : حنا فکر میکنی کی برنده این سری مسابقه یک عکس یه جمله عمو محمود میشه؟ حنا :100 درصد کارلوس برنده میشه این گلم که میبینی آماده کردم که موقع اعلام نتایج بدم به داداش کارلوسم،شاید فرجی بشه اون دستاشو از تو اون جیباش در بیاره!!!
ممد : حنا فکر میکنی کی برنده این سری مسابقه یک عکس یه جمله عمو محمود میشه؟ حنا :100 درصد کارلوس برنده میشه این گلم که میبینی آماده کردم که موقع اعلام نتایج بدم به داداش کارلوسم،شاید فرجی بشه اون دستاشو از تو اون جیباش در بیاره!
arash52
- خاک عالم تو سرت . بعد 10 سال هنوز نفهمیدی من پرسپولیسیم . مسخره مضحکه مزخرف زیر گل رفته شامپانزه . هرچند ، این فحشا خیلی لایتن ! لیاقتت همون فحشای کارلوسه مرتیکه پوفیوز!
mz56mz
- خاک عالم تو سرت . بعد 10 سال هنوز نفهمیدی من پرسپولیسیم . مسخره مضحکه مزخرف زیر گل رفته شامپانزه . هرچند این فحشا خیلی لایتن لیاقتت همون فحشای کارلوسه
gilas
اونی گل دستش نیست :
این گل مال منه
اونی که گل دستشه :
نخیر مال عممه
نمایش یا پنهان متن
لوسmz56mz
این گل مال منه
اونی که گل دستشه :
نخیر مال عممه
عمو جان بخدا من كه نفهميدم چى نوشتى
هاچو هاچو
ژنرال
در راستا جمله پیشنهادی کارلوس و بچه مثبت:
بیا عزیزم، این گُل رو از حنا خانوم، خواهر ممد دیوث کش رفتم!
دستت درد نکنه... اصلاً مال دزدی یه مزه دیگه ای داره لامصب
▧ تصویر در دسترس نیست
mojde
نه شما ها كم ميارين نه ممد نه حنا خانوم
gilas
عمو دقیقا با کجاش مشکل داری
کلمه بسیار رایج و پر کاربردیه عمه
نمایش یا پنهان متن
بعد سخت نگیر عمو همینطوری گفتم من که شرکت نمیتونم بکنمcarlos
دعوا سر ِ حنا ئه ؟
حنا و مَمّد الان تو سواحل قِناری ان
mz56mz
دستت درد نکنه... اصلاً مال دزدی یه مزه دیگه ای داره لامصب
ماهی
عمو ! من خودمم می تونم شرکت کنم؟
به هر حال جمله مو می گم:
ممّد به حنا : تا حالا بهت گفته بودم چقدر دوسِت دارم؟
تا حالا بهت گفته بودم که خیلی ماهی؟
تا حالا بهت گفته بودم که برات می میرم؟
تا حالا بهت گفته بودم ...
حنا به ممّد :
همه ی اینا رو گفته بودی..ولی تا حالا نگفته بودی زن داری د...وث... !!
هاچو هاچو
KuRoSh
ماهی جان ماهی نیست سنجابه خواستم مطلع باشید
یه سوال از کجا معلوم که اون سنجابه دستش گل هست ماده نباشه هان یکی بیاد این سوال منو جواب بده تا یه جمله بگم
کارلوسسسسسس
mz56mz
تا حالا بهت گفته بودم که خیلی ماهی؟
تا حالا بهت گفته بودم که برات می میرم؟
تا حالا بهت گفته بودم ...
حنا به ممّد :
همه ی اینا رو گفته بودی..ولی تا حالا نگفته بودی زن داری د...وث... !!
واى .....بله عزيزم
به جهنم
zrnznn
حنا:سنجابی که گل به دست داره
ممد:شخصیتی که گل آبی به دست نداره
دیالوگ رد و بدل شده بین دو شخصیت عکس:
ممد
حنا
▧ تصویر در دسترس نیست
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
mz56mz
حنا :100 درصد کارلوس برنده میشه این گلم که میبینی آماده کردم که موقع اعلام نتایج بدم به داداش کارلوسم،شاید فرجی بشه اون دستاشو از تو اون جیباش در بیاره!
KuRoSh
مثل این که سوال ما جوابی در بر نداشت
هاچو هاچو
مثل این که سوال ما جوابی در بر نداشت
مگه ما گفتیم نیستش؟
kahkeshan
وقتی پای تو وسطه عزیزم
بگیر زود بنداز تو لپت الان باغبونه میرسهههههههههههههه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→