ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
هاچو هاچو
اگر از حشرات ترس دارید و گزیده شدن توسط یک عقرب پرنده هم با خواندن تیتر این خبر به ترسهای شما اضافه شده باید به شما بگویم که ترستان را دور بریزید.
تصویر زیر نه یک عقرب پرنده بلکه نوعی از مگس است که برای کسی آزاری ندارد و گزنده هم نیست، این مگس که اندازه آن هم بسیار کوچکتر از یک عقرب و تنها چند میلیمتر است دمی شبیه عقرب دارد که با وجود ظاهر ترسناکش نیش ندارد.
ماهی
با چشای خودم یه بار یه عقرب گنده دیدم خیلی ترسناکه
هاچو هاچو
بالاخره که باید ببینین،آخه الان رو شونتونه
دلشاد
gilas
mojde
حورا
هاچو هاچو
داش بهروز از وفتی متخصص PHP شدی گیر میدیا
راستش اون موقع که گیلی نحوه عضویت تو آپلود سنتر رو آموزش میداد من غیبت داشتم...بعدا رفتم نگاه کردم به نظرم سخت اومد
چشم سعی میکنم
فقط وقتی مثلا یه تاپیکی با کلی عکس میخوایم بذاریم باید یک ساعت عکساشو سیو کنیم باز آپلود کنیم انصافا خیلی کار عذاب آوریه
یا بعضی موقع ها روی عکس آدرس منبع رو نوشته و ما با آپلود کردنش از سایت حق منبع رو رعایت نکردیم خب
هاچو هاچو
خوشگله که حسود
هیچی بابا
gilas
دِهههه حرف گوش کن دیگه
نمایش یا پنهان متن
شما آخر تاپیک بنویس منبع : ...
حق منبع و منبر رعایت میشه
serpent
farzane
هاچو ماچوییییییییییییییییییییییییییییی
نهههههههههههههههههه این چیه دیگه خدا جونم