ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
@ پسری که هیچچیز را فراموش نمیکند!@
arash52
"Aurelien Hayman" کسی است که ذهنی به وسعت اقیانوسها دارد چرا که او میتواند همه چیز را به خاطر داشته باشد.
او تمام اتفاقاتی که میتواند در یک دهه گذشته برایش اتفاق افتاده است را مو به مو به یاد آورد؛ او میداند 4 سال پیش در چنین روزی چه لباسی پوشیده است و یا چه غذایی خورده، او حتی نوع آب و هوای آن روز را نیز به یاد دارد.
این جوان 20 ساله از جمله افراد خاصی در دنیا است که ذهنی بسیار بزرگ و به گفته پزشکان "autobiographical" دارد؛ تنها کافی است یکی از روزها دوره نوجوانی را به او بگویی تا او تمام اتفاقات آن روز را برای شما بازگو کند؛ این به خاطر آوری تنها به لباس و غذا محدود نمیشود، چراکه او میتواند تمام برنامههای تلویزیونی که تماشا کرده است و همچنین مکالماتی که در طول روز انجام داده است را به یاد میآورد.
او میگوید از سن 14 سالگی متوجه این حضور ذهن خودم شدم و سعی کردم تا آن را بیشتر از قبل تقویت کنم، این درحالی است که تنها 20 نفر در دنیا هستند که این گونه ذهنی دارند.
منبع : باشگاه خبرنگاران
دلشاد
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
این جور ادما، افرادی استثنایی هستندهاچو هاچو
ولی خاطرات بد زندگی رو هم خیلی بده که فراموش نمیکنه
ولی در کل قدرت خیلی خوبیه
jaj
farzane
arash52
ببخشیدا ولی چقدر شاشو تو این سایت هست
آخرین ورود: امروز, 07:39