₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » @تولدت مبارک پدیده@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » ورزش » @تولدت مبارک پدیده@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

@تولدت مبارک پدیده@

1891 بازدید، 19 پست، نویسنده: arash52

• arash52

11 مهر تولد مردی است که در افول ستاره‌های فوتبال 15 سالی می‌شود که هر سال پدیده است و هر سال در مسیر پیشرفت قدم برمی‌دارد.

تصویر در دسترس نیست

عادل فردوسی‌پور که نقطه‌ی عطفی در فوتبال ایران شده و بازیگردانی است که تاثیر بود و نبودش بیش از هر کس دیگری در فوتبال امروز ایران حس می‌شود. گزارشگری که از دیدن یک بازی غیرزنده و کم‌گل با حضور وی می‌توان لذت برد. وقتی عادل بازی تیم ملی را گزارش کند مردم خیال‌شان راحت است که هر چیزی ببیند می‌گوید و بي‌جهت به به و چه چه نمی‌کند. این همه از او انتقاد شده اما خودش همواره میگوید با هیچکس مشکلی ندارد. وقتی ملی‌پوشان تیم ملی بعد از بازی‌های ضعیف او را تحریم کردند (مثل هرکس دیگر) خود از طرف مردم تحریم شدند و به حاشیه رفتند.

تصویر در دسترس نیست

او چشمش را به روی بی عدالتی‌ها نمی‌بندد و هر چیزي که ببیند بی کم و کاست می‌گوید. حقوق و رای مردم برایش مهم است و مسئولین را برای تضییع آن به چالش می‌کشد. خواه آن مسئول نماینده‌ی مجلس باشد یا همکار و بالاسری صداوسیمایی‌اش. حتی به قیمت از دست دادن برنامه و تعطیل شدن آن. عادل نمونه‌ی نزدیک به کامل یک انسان موفق خودساخته با جایگاه مردمی است که بدون رانت به منصبی بالا در ذهن و احساس مردم دست پیدا کرده است.

تصویر در دسترس نیست

به ندرت می‌توان در ایران کسی را پیدا کرد که برای گزارش هر بازی گزینه‌ی اولش او نباشد. او همچنین الگوی خوبی است برای جوانانی که از کمبود وقت ناله می‌کنند. در طول یک هفته به کمک تیم حرفه‌ای همکارانش برنامه‌ی سنگین نود را که بدون شک و با اختلاف معنادار، پربیننده‌ترین و جذاب‌ترین برنامه‌ي زنده‌ی تلویزیون ملی است، آن هم در طول زمان بیش از 10 سال، تهیه و اجرا می‌کند؛ با تیم پاراگ به صورت نیمه‌حرفه‌ای تمرین و بازی می‌کند؛ کتاب‌هايش (فوتبال علیه دشمن و کتاب جامع فوتبال) را ترجمه می‌کند؛ به عنوان استاد به کلاس دانشگاهش می‌رود و برای نشریات معتبر خارجی و داخلی می‌نویسد و از گزارش و اجرای برنامه‌ی نسبتا کم‌اهمیت جنگ فوتبال آسیا در شبکه ورزش هم نمی‌گذرد. به همه‌ی این موارد گزارش بازی‌های زنده، ماموریت‌های کاری و همچنین بازی‌ها و برنامه‌های خیریه تیم رسانه ورزش را هم اضافه کنید. راندمان همه این موارد نشانه ‌این است که او مطالعه بسیاری هم دارد و وقت‌شناس است. چیزی که بیش از هر چیز نیاز امروز جامعه‌ی جوانان است.

تصویر در دسترس نیست

ایران ما نیاز به یافتن استعدادهایی شبیه او دارد. کاش سیاست ما هم عادل داشت و اقتصاد ما شبیه عادل داشت و سینمای ما همینطور. کاش کشتی، فوتسال، وزنه‌برداری، تکواندو و دو و میدانی ما شبیه عادلی داشت و ورزش ما این‌قدر عادل کم نداشت.

به هر حال تولدت مبارک عادل عزیز و سال سی و نهم زندگی‌ات پربارتر، پر از موفقیت و شادی و نودی بادوام و باکیفیت‌تر و انتقادپذیرتر.

منبع : سایت گل

18 سپاس: بچه مثبت، دلشاد، carlos، mz56mz، هاچو هاچو، gilas، ماهی، aac198000، حورا، garfild، یواش، بندری، farzane، levrone، ژنرال، Kishe Mehr، zrnznn، jaj

• بچه مثبت

عادل ِ استقلالی تولدت مبارک :4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    6 سپاس: دلشاد، arash52، carlos، هاچو هاچو، aac198000، ژنرال

• دلشاد

عادل_ پرسپولیسی تولدت مبارک :4:
    2 سپاس: arash52، هاچو هاچو

• 3 سپاس: هاچو هاچو، arash52، ژنرال

• mz56mz

تولدش مبارك من هم دوستش دارم
    عادل استقلالى تولد مبارك

2 سپاس: هاچو هاچو، arash52

• هاچو هاچو

تولدتش مبارک :90: واقعا چهره محبوبیه منم دوستش دارم :90:
    اگه این استادمون بود چقدر سر کلاس میخندیدیما :4:

2 سپاس: arash52، aac198000

• gilas

تولد مبارک مرد عادل فوتبال 271 296 271
    1 سپاس: arash52

• ماهی

مبارک باشه مبارک باشه 265 265 265

• aac198000

نقل قول: بچه مثبت
    عادل ِ استقلالی تولدت مبارک

:est: :est: :est:

• حورا

:46:

نمایش یا پنهان متنپدیده همیشه منو یاد شاندیز میندازه :46:

2 سپاس: arash52، هاچو هاچو

• یواش

مرسی :46:
    تولدت مبارک عادل استقلالی 847

• mahsa joon

تولد تولد تولدت مبارک:::: 839 839 845 845 844 358 358 358 358

• هاچو هاچو

حورا,
    نمایش یا پنهان متن
    نقل قول: حورا
    پدیده همیشه منو یاد شاندیز میندازه :46:

:4: منم همینطور...جاتون خالی دیشب اونجا بودم :103:

4 سپاس: حورا، بندری، arash52، Kishe Mehr

• farzane

271 840 257 @تولدت مبارک پدیده@ 257 840 271

678

• ژنرال

296 عادل فردوسی پور تولدت مبارک با تاخیر البته 296

شرمنده عادل جان، یه ماهی سایت نبودم :46:

دست شما هم درد نکنه آرش52

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

نقل قول: arash52
    کاش سیاست ما هم عادل داشت و اقتصاد ما شبیه عادل داشت

جمله ی دو پهلوی زیبا و پرمعنایی بود :65:

نقل قول: هاچو هاچو
    منم همینطور...جاتون خالی دیشب اونجا بودم

:43: بدون من رفتی اونجا چی کار؟ :22:

نقل قول: ژنرال
    عادل فردوسی پور تولدت مبارک با تاخیر البته

شرمنده عادل جان، یه ماهی سایت نبودم

وای منم ندیده بودم اینو :9: منم شرمنده عادل جان :44: من برم یک بوفی زر به عادل جان سفارش بدم و بیام 351

• mahsa joon

دوسش دارم مجری باحالیه..................
    839 839 839 :est: :est: :est: :est: :est: :est: :est: 839 839 839 253 253

• zrnznn

چه جالب ....دو روز دیگه تولدشونه :4:
    تولدت مبارککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک 265

1 سپاس: jaj
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: