ارسام جان پیدا کردن جواب سوالهات نباید مشکل باشه به این خاطر من از خیر جوایز میگذرم ولی واقعا لذت میبرم وقتی منشور حقوق بشر کوروش کبیر رو میخونم ، دستورات و نوشته هایی که در 3هزار سال قبل نگاشته شده و هنوز هم کامل و تازه هستند این کاش این سوال رو مینوشتی در زمانی که کوروش کبیر در ایران بزرگ حکومت میکرد وضع دیگر مردمان جهان از نظر حقوق اولیه زندگیبه چه صورتی بوده
پیدا کردن جواب سوالهات نباید مشکل باشه به این خاطر من از خیر جوایز میگذرم
محسن جان قرار نبود از این تاپیکها بذارم خواستم یه محک بزنم ببینم واقعا میدونیم یا نه این تاپیک رو به خا طر یه قضیه که بین من و همکارم پیش اومد گذاشتم واقعا برام ناراحت کننده بود که یکی در این سطح تحصیلات و مطالعه اینهمه در تاریخ مشکل داره حالا بعد ماجرا رو تعریف میکنم اگر بخوام بگم که پاسخها لو میره جوون
نقل قول: محسن صائب
ولی واقعا لذت میبرم وقتی منشور حقوق بشر کوروش کبیر رو میخونم ، دستورات و نوشته هایی که در 3هزار سال قبل نگاشته شده و هنوز هم کامل و تازه هستند این کاش این سوال رو مینوشتی در زمانی که کوروش کبیر در ایران بزرگ حکومت میکرد وضع دیگر مردمان جهان از نظر حقوق اولیه زندگیبه چه صورتی بوده
فکر کنم پاسخ اینا روشنتر از سوالهای منه که
نقل قول: ماهی
واقعا جای تاسفه که جواب هیچ کدومشو نمی دونم...
درود بر تو ببین یکی نمیدونه میگه نمیدونم ولی برخی نمیدونن و پا فشاری هم میکنن مثل اینکه قصد تحریف تاریخ رو دارن gilas, بگو دخترم منتظر پاسخهاتون هستیم
کمبوجیه اول : کمبوجیه اول با شاهدخت ماندانا دختر ایشتوویگو (آژی دهاک یا آستیاگ) پادشاه ماد ازدواج کرد و کوروش بزرگ نتیجه این ازدواج بود.
کمبوجیه دوم : کوروش بزرگ دو پسر داشت، یکی را نام کمبوجیه بود که به ولایتعهدی معین شدهبود و حکومت بابل را داشت
نقل قول: hadi04
محل حکمرانی کوروش بزرگ؟
▧ تصویر در دسترس نیست
نام اصلی کوروش بزرگ ؟
نام واقعي كوروش كبيرنام كورش بزرگ، پادشاه هخامنشی در كهنترین سند شناختهشده كه همانا منشور کورش هخامنشی باشد، به گونه «كـو ـ رَ ـ اَش» آمده است. از آنجا كه متن منشور به خط و زبان اَكَـدی (بابلی نو) نگاشته شده است، میتوان بر این گمان بود كه نام كورش نیز در آن فرمان بر مبنای آوا و تلفظ بابلی آن نویسانده شده است. اما در بخشی از سنگنبشتههای پاسارگاد كه به خط و زبان پارسی باستان هستند، این نام به گونه «كوروشَـه/ كوروش» آمده است: «اَدَم/ كوروش/ خشایـثییـه/ هخامنیشییـه»، «من كورش، شاه هخامنشی». البته در باره زمان نگارش این سنگنبشتها، پرسشها و تردیدهایی جدی مطرح است. در تاریخنامههای سدههای میانه، نام كورش به آوای عربیده آن، همچون «قورس/ قورش» ثبت شده است. اما نكته جالب و مهمی كه برانگیزاننده این یادداشت كوتاه میبوده، در این است كه گویا كورش نام دیگری نیز داشته است. استرابو نقل میكند كه «كورش» نامی است كه او پس از پادشاهی و با الهام از رود «كُـر» در جنوب پاسارگاد بر خود نهاد. او همچنین گزارش كرده كه پیش از آن، نام كورش «اَگـرَداتوس Agradatus» (اَگـرَداد/ اَگـراداد) بوده است. میدانیم كه اگرَداد، نامی یكپارچه ایرانی است و پسوند «-ُ س» را به قاعده تلفظ یونانی بر خود پذیرفته است. در باره معنای نام اگرَداد و كورش آگاهی چندانی در دست نیست. ممكن است نام اگرَداد، آنگونه كه جهانشاه درخشانی در «آریاییان، مردم كاشی و دیگر ایرانیان» (تهران، 1382) باز آورده است، به معنای «اهوراداد» باشد و همچنین ممكن است با «آتش» در پیوند باشد، بدانگونه كه امروزه نیز در برخی نواحی ایران، آتش را بگونه «آگُـر» ادا میكنند. اما معنای واژه كورش یا كُـر، مانند بسیاری از دیگر نامهای كهن در همه زبانها، ظاهراً به تمامی از دست رفته است و كوششهای برخی پژوهشگران برای دریافت معانی و بخشهای برسازنده آن تاكنون به نتیجهای پذیرفتنی نرسیده است. اما میتوان گمان داد كه اصطلاح فقهی «آب كٌـر» از ریشه ایرانی ناشناخته رود كر برگرفته شده باشد و نامها و اصطلاحهایی از این قبیل فراوان هستند.
نام کوروش بزرگ در کودکی و نوجوانی؟
نمایش یا پنهان متنفکر کنم تو کتاب پانته آ بانوی افسون گر شوش خونده بودم اما الان یادم نیست
کامبیز که بود؟
کمبوجیه اول یا کامبیز اول : کمبوجیه اول با شاهدخت ماندانا دختر ایشتوویگو (آژی دهاک یا آستیاگ) پادشاه ماد ازدواج کرد و کوروش بزرگ نتیجه این ازدواج بود.
کمبوجیه دوم یا کامبیز دوم : کوروش بزرگ دو پسر داشت، یکی را نام کمبوجیه بود که به ولایتعهدی معین شدهبود و حکومت بابل را داشت
که یکی در این سطح تحصیلات و مطالعه اینهمه در تاریخ مشکل داره حالا بعد ماجرا رو تعریف میکنم اگر بخوام بگم که پاسخها لو میره جوون
دقیقان همین طوره خیلی از ما ها نمی دونیم در مورد تاریخمون من خودم رو میگم واقعان با اون که خیلی کتاب خوندم ولی یک درصد هم در مورد تاریخ کشورم نمی دونم و این جای تاسف داره برای من جواب سوال ها رو گفتند دوستان که آبجی گیلی کامل و دقیق تر گفت
1-کمبوجیه که بود؟
2-محل حکمرانی کوروش بزرگ؟
3-نام اصلی کوروش بزرگ ؟
-نام کوروش بزرگ در کودکی و نوجوانی؟
5-کامبیز که بود؟
من هنوز تو این موضوع یکمی شک دارم با اون که خیلی جا ها خوندم ولی هنوز دو به شک هستم که ما به کمبوجیه می گفتیم کامبیز یا یونانی ها با اون که بیشتر جا ها نوشته شده که یونانی ها می گفتند کامبیز ولی یکی که خیلی از نظر ایران شناسی خبره بود در این زمینه می گفت که ما به کمبوجیه می گفتیم کامبیز حالا نمی دونم چرا این موضوع منو برده تو فکر که کدوم نام اصلی می باشد
hadi04
1-کمبوجیه که بود؟
3-نام اصلی کوروش بزرگ ؟
4-نام کوروش بزرگ در کودکی و نوجوانی؟
5-کامبیز که بود؟
2پاسخ درست بوفی برنز
3پاسخ درست بوفی سیم
4 پاسخ درست به بالا بوفی زر
دلشاد
کمبوجیه دوم، پسر کوروش بزرگ
کمبوجیه یکم، فرزند و جانشین کورش یکم
سپاه گمشده کمبوجیه
بر نواحی گستردهای از آسیا حکومت میکرد
کوروش بزرگ، کوروش کبیر یا کوروش هخامنشی
کورو یا کمبوجیه
کورش بزرگ دو پسر داشت یکی کمبوجیه که بزرگتر بود (گونهٔ یونانی نام وی کامبیز است)
hadi04
ممنون از پاسخهات بهروز جان ولی سوالم این بود منظور از محل حکمرانی کاخ،شهرو ... و یا جایی که کوروش بزرگ در آنجا مستقر بود
farzane
هاچو هاچو
محسن صائب
پیدا کردن جواب سوالهات نباید مشکل باشه به این خاطر من از خیر جوایز میگذرم
ولی
واقعا لذت میبرم وقتی منشور حقوق بشر کوروش کبیر رو میخونم ، دستورات و نوشته هایی که در 3هزار سال قبل نگاشته شده و هنوز هم کامل و تازه هستند
این کاش این سوال رو مینوشتی
در زمانی که کوروش کبیر در ایران بزرگ حکومت میکرد وضع دیگر مردمان جهان از نظر حقوق اولیه زندگیبه چه صورتی بوده
ماهی
gilas
hadi04
محسن جان قرار نبود از این تاپیکها بذارم خواستم یه محک بزنم ببینم واقعا میدونیم یا نه این تاپیک رو به خا طر یه قضیه که بین من و همکارم پیش اومد گذاشتم واقعا برام ناراحت کننده بود که یکی در این سطح تحصیلات و مطالعه اینهمه در تاریخ مشکل داره حالا بعد ماجرا رو تعریف میکنم اگر بخوام بگم که پاسخها لو میره جوون
واقعا لذت میبرم وقتی منشور حقوق بشر کوروش کبیر رو میخونم ، دستورات و نوشته هایی که در 3هزار سال قبل نگاشته شده و هنوز هم کامل و تازه هستند
این کاش این سوال رو مینوشتی
در زمانی که کوروش کبیر در ایران بزرگ حکومت میکرد وضع دیگر مردمان جهان از نظر حقوق اولیه زندگیبه چه صورتی بوده
فکر کنم پاسخ اینا روشنتر از سوالهای منه که
درود بر تو ببین یکی نمیدونه میگه نمیدونم ولی برخی نمیدونن و پا فشاری هم میکنن مثل اینکه قصد تحریف تاریخ رو دارن
gilas,
بگو دخترم منتظر پاسخهاتون هستیم
mz56mz
كدوم كمبوجيه كاكو؟ از پادشاه هان هخامنشى
پارس
«کورو»
gilas
چشم
کمبوجیه اول :
کمبوجیه اول با شاهدخت ماندانا دختر ایشتوویگو (آژی دهاک یا آستیاگ) پادشاه ماد ازدواج کرد و کوروش بزرگ نتیجه این ازدواج بود.
کمبوجیه دوم :
کوروش بزرگ دو پسر داشت، یکی را نام کمبوجیه بود که به ولایتعهدی معین شدهبود و حکومت بابل را داشت
نام واقعي كوروش كبيرنام كورش بزرگ، پادشاه هخامنشی در كهنترین سند شناختهشده كه همانا منشور کورش هخامنشی باشد، به گونه «كـو ـ رَ ـ اَش» آمده است. از آنجا كه متن منشور به خط و زبان اَكَـدی (بابلی نو) نگاشته شده است، میتوان بر این گمان بود كه نام كورش نیز در آن فرمان بر مبنای آوا و تلفظ بابلی آن نویسانده شده است.
اما در بخشی از سنگنبشتههای پاسارگاد كه به خط و زبان پارسی باستان هستند، این نام به گونه «كوروشَـه/ كوروش» آمده است: «اَدَم/ كوروش/ خشایـثییـه/ هخامنیشییـه»، «من كورش، شاه هخامنشی». البته در باره زمان نگارش این سنگنبشتها، پرسشها و تردیدهایی جدی مطرح است. در تاریخنامههای سدههای میانه، نام كورش به آوای عربیده آن، همچون «قورس/ قورش» ثبت شده است.
اما نكته جالب و مهمی كه برانگیزاننده این یادداشت كوتاه میبوده، در این است كه گویا كورش نام دیگری نیز داشته است. استرابو نقل میكند كه «كورش» نامی است كه او پس از پادشاهی و با الهام از رود «كُـر» در جنوب پاسارگاد بر خود نهاد. او همچنین گزارش كرده كه پیش از آن، نام كورش «اَگـرَداتوس Agradatus» (اَگـرَداد/ اَگـراداد) بوده است. میدانیم كه اگرَداد، نامی یكپارچه ایرانی است و پسوند «-ُ س» را به قاعده تلفظ یونانی بر خود پذیرفته است.
در باره معنای نام اگرَداد و كورش آگاهی چندانی در دست نیست. ممكن است نام اگرَداد، آنگونه كه جهانشاه درخشانی در «آریاییان، مردم كاشی و دیگر ایرانیان» (تهران، 1382) باز آورده است، به معنای «اهوراداد» باشد و همچنین ممكن است با «آتش» در پیوند باشد، بدانگونه كه امروزه نیز در برخی نواحی ایران، آتش را بگونه «آگُـر» ادا میكنند. اما معنای واژه كورش یا كُـر، مانند بسیاری از دیگر نامهای كهن در همه زبانها، ظاهراً به تمامی از دست رفته است و كوششهای برخی پژوهشگران برای دریافت معانی و بخشهای برسازنده آن تاكنون به نتیجهای پذیرفتنی نرسیده است. اما میتوان گمان داد كه اصطلاح فقهی «آب كٌـر» از ریشه ایرانی ناشناخته رود كر برگرفته شده باشد و نامها و اصطلاحهایی از این قبیل فراوان هستند.
نمایش یا پنهان متن
فکر کنم تو کتاب پانته آ بانوی افسون گر شوش خونده بودم اما الان یادم نیستکمبوجیه اول یا کامبیز اول :
کمبوجیه اول با شاهدخت ماندانا دختر ایشتوویگو (آژی دهاک یا آستیاگ) پادشاه ماد ازدواج کرد و کوروش بزرگ نتیجه این ازدواج بود.
کمبوجیه دوم یا کامبیز دوم :
کوروش بزرگ دو پسر داشت، یکی را نام کمبوجیه بود که به ولایتعهدی معین شدهبود و حکومت بابل را داشت
هاچو هاچو
منظورت با منه الان؟
arash52
3-نام اصلی کوروش بزرگ ؟
5-کامبیز که بود؟
1- کامبیز
2- ایران
3- کوروش کبیر
4- کوروش جون
5- کمبوجیه
ماهی
تو باید بگی : مُدُنُم و نُمُگُم
hadi04
نِه منظورم با تونه
راستی هاچو برو توی صفحه شخصیتو ببین یه چیز خوشکل واست گ ذاشتم هر وقت میخونم دلدرد میگیرم از خنده
هاچو هاچو
نُمُخوام بُگُم
شما هم یه سری بزنی به صفحه شخصیت خدا قبول میکنه
نمایش یا پنهان متن
البته عکسی که تو گذاشتی خیلی بانمک ترهKuRoSh
دقیقان همین طوره خیلی از ما ها نمی دونیم در مورد تاریخمون من خودم رو میگم واقعان با اون که خیلی کتاب خوندم ولی یک درصد هم در مورد تاریخ کشورم نمی دونم و این جای تاسف داره برای من
جواب سوال ها رو گفتند دوستان که آبجی گیلی کامل و دقیق تر گفت
من هنوز تو این موضوع یکمی شک دارم با اون که خیلی جا ها خوندم ولی هنوز دو به شک هستم که ما به کمبوجیه می گفتیم کامبیز یا یونانی ها با اون که بیشتر جا ها نوشته شده که یونانی ها می گفتند کامبیز ولی یکی که خیلی از نظر ایران شناسی خبره بود در این زمینه می گفت که ما به کمبوجیه می گفتیم کامبیز حالا نمی دونم چرا این موضوع منو برده تو فکر که کدوم نام اصلی می باشد
hadi04
داداشی هنوز دیر نیست پاسخهاتو بده فردا صبح نمره میدیم قناری
مستانه
3-نام اصلی کوروش بزرگ ؟
5-کامبیز که بود؟
1- یکی از پادشاهان ایرانی
2- ایران
3- سعید
4- در کودکی کوروش کوچک و بعدها که بزرگ شد کوروش بزرگ
5- کامبیز پسرخاله ی یکی از دوستای خوب منه