₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » زیبایی چه به روز زن آمریکایی آورد!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » زیبایی چه به روز زن آمریکایی آورد!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

زیبایی چه به روز زن آمریکایی آورد!

346 بازدید، 6 پست، نویسنده: diver20

• diver20

زنی که میخواست در مراسم عروسی دخترش جذاب شود اما...!!

تصویر در دسترس نیست

استفاده از روش های مختلف برای زیبایی و جلوگیری از پدید آمدن نشانه های پیری در سراسر دنیا طالبان بسیار دارند اما انتخاب یک روش مناسب بهداشتی اطمینان و آرامش شما را تضمین خواهد کرد.

یک خانم آمریکایی که تصمیم داشت در جشن عروسی دخترش با ظاهری زیباتر ظاهر شود، به سراغ یک مرکز زیبایی رفت تا تزریق ویتامین در آب گرم را تجربه کند اما با زخم های شدید و تورم صورت روبرو شد.

وی پس از انجام تزریق و مشاهده ی زخم های وحشتناک در صورتش به بیمارستان رفت و شدت وخامت زخم ها به حدی بود که دو جراحی توسط متخصصین زیبایی برای ترمیم آنها صورت گرفت.خانم گونزالس دو ماه در بیمارستان بستری شد و با تشخیص پزشکان معالح در بیمارستان مبنی بر غیر بهداشتی بودن روش تزریق ویتامین با آب گرم و استفاده این موسسه از مواد غیر استاندارد ،باشکایت این خانم ،پلیس این موسسه آب گرم درمانی را بست.

خانم گونزالس هم اکنون در خارج از بیمارستان به سر می برد اما صورتش هم چنان ورم کرده و پر از زخم است. وی می گوید: من به امید زیباتر شدن به این موسسه رفتم اما آنچه عایدم شد تغییری است که تا آخر عمر هم جبرانش مشکل است.

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: بچه مثبت، mojde، gilas، دلشاد، lion1360، نخبه، ماهی

• gilas

1 سپاس: diver20

• دلشاد

• maryamlondon1

درس عبرتی برای دیگر خانمها ..

• نخبه

اون روزی که من بیمارستان دنیز رو به دنیا اوردم دو تا پرستار با هم حرف میزدن که یه خانمی رو اوردن بیمارستان که گویا بر اثر تتو ابرو مرده بید

• ماهی

تقریبا یه سال پیش جای یه زخم توی صورتم بود احمق شدم رفتم برش دارم..خیلی پشیمون شدم..واقعا چای اون زخم اصلا پیدا نبود و فقط خودم می فهمیدم و دوستش نداشتم.اما بعدش خیلی پشیمون شدم.چون بیشتر پیدا شد :2: ( البته الان همه بهم می گن خودت حساس شدی ما حس نمی کنیم...ولی بازم یه وقتایی وسوسه میشم احمق شم :4: )
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: