ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
وحشت سلنا گومز در برنامه زنده تلویزیونی!
diver20
سلنا گومز در طول یک مصاحبه زنده حضور داشت و در آن دو مرد آهسته به او نزدیک شدند و او را ترساندند و او در جلوی دوربین پخش زنده جیغ زد و به خود پیچید. در طول مصاحبه ، سلنا محجوبانه داشت درمورد رابطه ی خود با جاستین بیبر حرف می زد و توضیح می داد که آنها دوست دارند در اوقات فراغت به شهربازی بروند.
او در ادامه گفت ما زیاد به دیزنی لند می رویم ، او (جاستین) هم دوست دارد، ولی بیشتر به قسمت مزرعه ترسناک نات (مناسبت سالانه ای در مزرعه نات در کالیفرنیا) می رویم ، چون بیشتر مورد علاقه من است. من کسی هستم که دوست دارم بترسم ،ولی اکثر اوقات چشم ها و گوش هایم را در کل ماجرا می گیریم.
در همین حین بود که یک دفعه برنامه عوض شد و برای مهمان برنامه چیز غافل گیرکننده ای را فراهم کردند ، یک دفعه مردی که ماسک چرمی به صورت داشت و اره برقی در دست داشت ، سلنا را ترساند.این حرکت دوبار تکرار شد و در آخر سلنا گومز به شوخی گفت : بسه ، دیگه به اینجا برنمی گردم.
arash52
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
دلشاد
سلنا گومز با این چهره ناز رو باید
mojde
gilas
هاچو هاچو
Kishe Mehr
علیرضا
download: Selena Gomez Getting Scared (VIDEOS ALL TOGETHER) [HD] 14mb