خدایا عاشقُم بر روی دلبر دل مو بسته بر ابروی دلبر دل حسرت کشُم در التهابه که پیغومی بیاد از کوی دلبر کاکو جونُم ناز نگات بنازُم کاکو جونُم چشم سیاته بنازُم ناز نکن تو هستی یارُم از عشق تو بی قرارُم بی تو پناهی ندارُم وای وای واااااااااااااای
▧ تصویر در دسترس نیست
کاکو بی تو دل مو غمینه چشام شبا خوابتو میبینه کاکو وقتی که تو نیستی پیشُم اشکام روی گونه هام میشینه دل به جز زلف سیاه تو نمیبندُم اگه پیشم نباشی بی تو نمیخندُم وقتی از تو دورُم دل مو پر خونه بی تو شکوه دارُم با دل دیوونه وای وای وااااااااااااااااای کاکو بی تو دل مو غمینه چشام شبا خوابتو میبینه کاکو وقتی که تو نیستی پیشُم اشکام روی گونه هام میشینه
خوب مگه بده؟ کاکامه دوسش دارم البته هر قربون صدقه ای اون کاربرد رو نداره کاربردهای دیگه ای هم هست که اون وسط مرام و معرفت کاکامی برقراره بیا شیراز یه دوره ببرمت آموزش یاد بگیری کاربردهای دیگشو
نمیدونم یره فکر کنم کاکو هادی دیگه عمدا نمیخواد من اهنگاشو بدانلودم اصن : میرم از شهر تو با یه کوله بار خاطره... دلم مونده پیشت گرچه پاهام مسافره...
برو عامو آهنگوی کاکاته که هیچکی نمیتونه همشو دانلود کنه باید 500 تا دی وی دی بیارید تازه نصفشو بگیرید واللو من مثل همیشه آپ میکنم نمیدونم چیطوریه نمیتونه بدانلودی
نقل قول: gilas
آخه این طور که تو از کاربردش استفاده کردی
میدونی دورنماش اشتباه برانگیزه
خوووو بنده خدا عهدیه زن بوده دیگه نمیدونسته برای ما مردا کاربردش فرق میکنه فکر کرده باید از احساسات خودش بگه البته این ترانه بیشتر از عهدیه تقدیم به ما کاکاهاشه دیگه میدونی که هر کی از این کاکو ها داشته باشه کلا در فراق و دوریشون آه از نهادش بلند میشه اینطوری که میبینی باید از نزدیک دید دور نماش زیاد حرفی برای گفتن نداره
برو عامو آهنگوی کاکاته که هیچکی نمیتونه همشو دانلود کنه باید 500 تا دی وی دی بیارید تازه نصفشو بگیرید واللو من مثل همیشه آپ میکنم نمیدونم چیطوریه نمیتونه بدانلودی
اتفاقا الان داشتم فکر میکردم که بهت بگم دفعه ی بعد که اومدی شیراز یک سری فول پک از تمامی اهنگایی که داری برام بیاری که دیگه خودت سر بحث رو واز کردی نمایش یا پنهان متن
نقل قول: hadi04
یه همسوده دوشتیم همینطوری شد بنده خدا نزدیکای بعد از ظهر بود مرد احتمالا تو هم زیاد وقت نداشته باشی از مراقبتت احتیاط کن
اگر بار گران بودیم و رفتیم... اگر با دیگران بودیم و رفتیم
خو کاکو بخاطر خودت میگم... وگرنه من خودم زن دارم اوه با یه جوک دیگه قاطی کردم یعنی بخاطر خودت میگم، هر موقه نبودی به نیابت از شمو اهنگ بذارمم ینی حال میکنی کاکوی خوبی مثل من داریاااااااااااااااا
hadi04
▧ تصویر در دسترس نیست
خدایا عاشقُم بر روی دلبر
دل مو بسته بر ابروی دلبر
دل حسرت کشُم در التهابه
که پیغومی بیاد از کوی دلبر
کاکو جونُم ناز نگات بنازُم
کاکو جونُم چشم سیاته بنازُم
ناز نکن تو هستی یارُم
از عشق تو بی قرارُم
بی تو پناهی ندارُم
وای وای واااااااااااااای
▧ تصویر در دسترس نیست
کاکو بی تو دل مو غمینه
چشام شبا خوابتو میبینه
کاکو وقتی که تو نیستی پیشُم
اشکام روی گونه هام میشینه
دل به جز زلف سیاه تو نمیبندُم
اگه پیشم نباشی بی تو نمیخندُم
وقتی از تو دورُم دل مو پر خونه
بی تو شکوه دارُم با دل دیوونه
وای وای وااااااااااااااااای
کاکو بی تو دل مو غمینه
چشام شبا خوابتو میبینه
کاکو وقتی که تو نیستی پیشُم
اشکام روی گونه هام میشینه
mz56mz
مستانه
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
من چرا هر لینکی که میذاری رو نمی تونم دانلود کنم؟gilas
کاکو جونُم چشم سیاته بنازُم
ناز نکن تو هستی یارُم
از عشق تو بی قرارُم
خوب این چیزا رو میزاری آدم یه فکرای میکنه دربارت
hadi04
gilas
خوب قربون صدقه کاکو میری دیگه
hadi04
خوب مگه بده؟ کاکامه دوسش دارم
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
تو چرا هر لینکی که میذاری مجی نمیتونه دانلود کنه ؟hadi04
احتمالا مجی ویروسی شده
Kishe Mehr
نمایش یا پنهان متن
gilas
آخه این طور که تو از کاربردش استفاده کردی
hadi04
برو عامو آهنگوی کاکاته که هیچکی نمیتونه همشو دانلود کنه باید 500 تا دی وی دی بیارید تازه نصفشو بگیرید
خوووو بنده خدا عهدیه زن بوده دیگه نمیدونسته برای ما مردا کاربردش فرق میکنه فکر کرده باید از احساسات خودش بگه
باید از نزدیک دید دور نماش زیاد حرفی برای گفتن نداره
Kishe Mehr
کاکو من دستامو همین الحان شستیدم
hadi04
یه همسوده دوشتیم همینطوری شد بنده خدا نزدیکای بعد از ظهر بود مرد احتمالا تو هم زیاد وقت نداشته باشی از مراقبتت احتیاط کن
gilas
شما هم که احساساتی
حیف که نمیتونم چیزی بگم
باید از نزدیک دید دور نماش زیاد حرفی برای گفتن نداره
راستش میدونی
دورنماش که اینه وای به حال نزدیکش
hadi04
نمیخواد چیزی بگی تا آخرشو خوندم
دورنماش که اینه وای به حال نزدیکش
نه از دور میترسونه از نزدیک دل میبره
Kishe Mehr
اتفاقا الان داشتم فکر میکردم که بهت بگم دفعه ی بعد که اومدی شیراز یک سری فول پک از تمامی اهنگایی که داری برام بیاری که دیگه خودت سر بحث رو واز کردی
نمایش یا پنهان متن
اگر بار گران بودیم و رفتیم... اگر با دیگران بودیم و رفتیم
hadi04
چیز دیگه ای نمیخوی؟ او وقت دیگه چیچی بذارم تاپیک ؟
برو به سلامت کاکو احتیاط کن تو جاده سلام برسون
Kishe Mehr
حالا فعلا ایو بیار اگه چیز دیگه خواستم بهت میگم
خو کاکو بخاطر خودت میگم... وگرنه من خودم زن دارم
یعنی بخاطر خودت میگم، هر موقه نبودی به نیابت از شمو اهنگ بذارمم
بزرگیشو میرسونم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→