خواجه شمس الدین محمد حدود سال 726 ه. ق در شیراز زاده شد. از احوال پدر و خانواده او تقریبا هیچ خبری در دست نیست، گر چه برخی گفته اند که پدرش بهاء الدین از اهالی اصفهان و مادرش از اهالی کازرون بوده است. حافظ در زادگاه خود، نزد استادانی همچون قوام الدین عبدالله ،که نام و آوازه شان همه جا منتشر بود ، علم آموخت . در آن روزگار ، در حلقه استادان آن شهر هم ادب رایج بود، هم حکمت و هم کلام ، اما کار عمده ، تفسیر قرآن بود و آموختن آنچه برای فهم آن ضرورت داشت . چنانکه از دیوان حافظ بر می آید ، وی در دانشهای گوناگون زمان خود که در دارالعلم شیراز رایج بود دست داشت . مقام او در قرآن شناسی نیز شامخ است. او قرآن را با چهارده روایت از بر می خواند و تخلص خود را نیز از چیزی قرار داد که مربوط به قرآن بود .
واما
امروز روز تولد منه
روزی که نمیدونم چرا ولی امسال همه فراموشش کردن
حتی ...
پشت سرم رو که نگاه میکنم یه فیلم 29 ساله میبینم
راستش در همه روزهای تولدم یه حس خیلی غریبی پیدا میکنم
تولدت مبارک آرسام جان من به شخصه واقعا دوستت دارم اون موقع ها که سگکو بودی ناراحت بودم که خیلی کم میتونی بیای ولی الان واقعا وقتی هر روز اینجا میبینمت خیلی خوشحال میشم چون به سایت و اعضاش نشاط میبخشی انشالله که همیشه شاد و موفق و سلامت باشی یره نمایش یا پنهان متنوقتی هم که میبینم اینطور به اعتقاداتت ایمان داری منم به اون چیزایی که معتقدم مطمئن تر میشم... نمایش یا پنهان متن
زندگی تراژدی است برای آنکه احساس میکند و کمدی است برای آنکه میاندیشد.
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
من فکر کردم تولد دو شاعر شهرمون ، یعنی حضرت حافظ و سعدی علیه الرحمه است بعد گفتم که حضرت سعدی که الان نیست بعد فهمیدم که تولد یک شاعر شهرمون یعنی کاکو هادی با نوای کاروان ِ کاکو تولدت مبارکا باشه ایشالله هر سال تند تند به دنیا بیای
البته من نگاه به پروفایلت کردم تا ببینم امروز تولدته یا نه دیدم هیچی نیست بعد گفتم پس چیه؟ خواستم برم بگردم گفتم ولش کن عامو خودش بعد میاد میگه که چه خبره عین اون دوا سارق بانک ِ شیرازی که به بانک دستبرد میزنن یکیش میگه خب بیا بشماریم ببینیم چقدر پول دزدیدیم؟ اون یکی میگه ولش کن عامو فردا اخبار میگه چقدر پول دزدیدیم
واقعا کاکو وقتی تو رو می بینم به اعتقادات و ایمانم افزوده میشه مرسی که هستی
چه زیباست آغازی دوباره و از آن زیبا تر تولد یک کاکویی یگانه
جالب بید کاکو امید وارم که مورد پسندت واقع گردد
تولدت مبارک کاکو جانم به بزرگی خودت کوچکی ما رو ببخشید که زود تر خدمتت نرسیدیم که تبریک عرض کنیم
در مورد گفته هات فکر کنم شما تنها نباشی که این حس ها رو داری اگر خبری از دوستی نمی گیریم دلیل بر فراموش کردن نیست چون در ذهن ما نیست بلکه در قلب ما خانه دارد و خانه ای از جنس محبت خانه ای که هیچ چیز جای آن را نخواهد گرفت کاکو جونم تولد مبارک دوباره آسمونت باشه پر ستاره
اگر خبری از دوستی نمی گیریم دلیل بر فراموش کردن نیست
فدات شم داداش تو که کارت درسته منظورم از حتی بالا شما و دوستان گلم نبود کسی بود که اصلا ازش توقع نداشتم ولی خوب تقصیری نداره اونم گرفتاره دیگه اشکالی نداره
تولدت مبارک باشه داداشی آرسام هوراااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااا تولدت مبارک داداشی گلمون انشاالله هزار ساله بشی و تولدت رو کنار نوه هاتو عروس و داماد هاتون بگیریم برات داداشی مهربون تولدت مبارککککککککککککککککککککککک خیلی تاپیک زیبایی بود داداشی هادی تولدت مبارک باشه لذت بردم داداشی وای دیرم شد من برم کلاس دیگه گفتم بیام اینجا هم تبریک بگم وگرنه با چند تا اس ام اس ناقابل یادت کرده بودم داداشی وای دیرم شد
hadi04
خواجه شمس الدین محمد حدود سال 726 ه. ق در شیراز زاده شد. از احوال پدر و خانواده او تقریبا هیچ خبری در دست نیست، گر چه برخی گفته اند که پدرش بهاء الدین از اهالی اصفهان و مادرش از اهالی کازرون بوده است.
حافظ در زادگاه خود، نزد استادانی همچون قوام الدین عبدالله ،که نام و آوازه شان همه جا منتشر بود ، علم آموخت . در آن روزگار ، در حلقه استادان آن شهر هم ادب رایج بود، هم حکمت و هم کلام ، اما کار عمده ، تفسیر قرآن بود و آموختن آنچه برای فهم آن ضرورت داشت . چنانکه از دیوان حافظ بر می آید ، وی در دانشهای گوناگون زمان خود که در دارالعلم شیراز رایج بود دست داشت . مقام او در قرآن شناسی نیز شامخ است. او قرآن را با چهارده روایت از بر می خواند و تخلص خود را نیز از چیزی قرار داد که مربوط به قرآن بود .
واما
امروز روز تولد منه
روزی که نمیدونم چرا ولی امسال همه فراموشش کردن
حتی ...
پشت سرم رو که نگاه میکنم یه فیلم 29 ساله میبینم
راستش در همه روزهای تولدم یه حس خیلی غریبی پیدا میکنم
بعضی وقتها خودم رو محاکمه میکنم
که چرا به دنیا اومدم
اما بعدش فکر میکنم که چه خوب که اومدم
چه خوب که هستم
هاچو هاچو
من به شخصه واقعا دوستت دارم
شاد و موفق و سلامت باشی یره
نمایش یا پنهان متن
وقتی هم که میبینم اینطور به اعتقاداتت ایمان داری منم به اون چیزایی که معتقدم مطمئن تر میشم...نمایش یا پنهان متن
carlos
و
تولدت مبارکککککککککککککککککککککککککککککککککککک ای کاکوی شیرازی آرسام عزیز
hadi04
نه بابا بیشترش تراژدیه بقیشم کمدی والا...
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
حالا جدی دوست داری تکرارشو ببینی ؟حورا
▧ تصویر در دسترس نیست
دلشاد
hadi04
چیزی که گذشته دیگه گذشته زندگی با اینکه خیلی زیباست ولی به نظر من دیگه ارزش دو بار دیدن رو نداره
هاچو هاچو
همینطوره
نمایش یا پنهان متن
خیلی وقته گیلی صندلی رو داغ نکرده کلی سوال از همه تو ذهنم انبار شده فضولبچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ملیکا
تولدتون مبارک اقا ارسام
امیدوارم همیشه سلامت باشین
چرا کیک تولد ندارید پس من کیک میخوام
نمایش یا پنهان متن
بفرمایید اینم کیک▧ تصویر در دسترس نیست
Kishe Mehr
البته من نگاه به پروفایلت کردم تا ببینم امروز تولدته یا نه دیدم هیچی نیست بعد گفتم پس چیه؟ خواستم برم بگردم گفتم ولش کن عامو خودش بعد میاد میگه که چه خبره
واقعا کاکو وقتی تو رو می بینم به اعتقادات و ایمانم افزوده میشه
بهونه
خیلی خیلی تبریک بهت میگم عمو هادی
KuRoSh
چه زیباست آغازی دوباره
و از آن زیبا تر تولد یک کاکویی یگانه
جالب بید کاکو
تولدت مبارک کاکو جانم به بزرگی خودت کوچکی ما رو ببخشید که زود تر خدمتت نرسیدیم که تبریک عرض کنیم
در مورد گفته هات فکر کنم شما تنها نباشی که این حس ها رو داری
اگر خبری از دوستی نمی گیریم دلیل بر فراموش کردن نیست
چون در ذهن ما نیست بلکه در قلب ما خانه دارد و خانه ای از جنس محبت
خانه ای که هیچ چیز جای آن را نخواهد گرفت
کاکو جونم تولد مبارک دوباره
آسمونت باشه پر ستاره
sib
mz56mz
تولدت مبارك اميدوارم هميشه تندرست و شاد و موفق در كنار خانواده باشى
SaMaN TaJ
اتفاقا کار خیلی خوبی کردی به دنیا اومدی،منو نیگاه کن همه خوشحالن که به دنیا اومدم
ایشالا که 120 ساله بشی دایی لایت هادی
hadi04
فدات شم داداش تو که کارت درسته منظورم از حتی بالا شما و دوستان گلم نبود کسی بود که اصلا ازش توقع نداشتم ولی خوب تقصیری نداره اونم گرفتاره دیگه اشکالی نداره
farzane
تولدت مبارک باشه داداشی آرسام
هوراااااااااااااااااا هوراااااااااااااااااااااااااااااااا تولدت مبارک داداشی گلمون
انشاالله هزار ساله بشی و تولدت رو کنار نوه هاتو عروس و داماد هاتون بگیریم برات داداشی مهربون
تولدت مبارککککککککککککککککککککککک
خیلی تاپیک زیبایی بود داداشی هادی تولدت مبارک باشه لذت بردم داداشی
وای دیرم شد من برم کلاس دیگه گفتم بیام اینجا هم تبریک بگم
وگرنه با چند تا اس ام اس ناقابل یادت کرده بودم داداشی
وای دیرم شد
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
golmangoli
امیدوارم که همیشه سالم و موفق باشید...
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→