₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » قلابی بودن هدیه تولد دختر را شوکه کرد!
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » قلابی بودن هدیه تولد دختر را شوکه کرد!

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

قلابی بودن هدیه تولد دختر را شوکه کرد!

2024 بازدید، 6 پست، نویسنده: diver20

• diver20

تصویر در دسترس نیست

این دختر نوجوان که روز تولدش از مادر خود یک «آی پد» اپل دریافت کرده بود وقتی جعبه هدیه اش را گشود در حالتی که شوکه شده بود با یک «نوت پد» تقلبی روبرو شد. شرکت فروشنده معتقد است این مورد کار یک کلاهبردار حرفه ای است که توانسته است آی پد را با نوت پد جایگزین کرده و آن را درست همانند بسته بندی اصلی کارخانه دوباره ببندد. به گفته وکیل کارخانه متاسفانه تنها قربانیان این نوع کلاهبرداریها مشتریان بی گناه هستند.

تصویر در دسترس نیست

کورتنی اکرز 15 ساله میگوید: ابتدا وقتی جعبه هدیه ام را گشودم کاملا شوکه شده بودم اما تصور کردم آنها با من شوخی میکنند ولی با دیدن چهره متعجب آنها متوجه شدم ماجرا حقیقت دارد. به گفته پلیس این جعبه با مهر و موم کارخانه و در وکیوم پلاستیکی ارائه شده است و حتی وزن آن درست به اندازه یک آی پد واقعی است.

تصویر در دسترس نیست

آنها سریعا به فروشگاهی که محصول را خریداری کرده بودند رفتند اما صاحب فروشگاه از جریان اظهار بی اطلاعی کرد و آنها را راهی کارخانه سازننده این دستگاه کرد. رئیس کارخانه یک آی پد آخرین مدل همراه با یک نامه عذرخواهی رسمی برای این دختر فرستاد . آنها در حال همکاری با پلیس هستند تا سرنخی از باند متقلب پیدا کنند. پلیس میگوید مشخص نیست چه تعداد از این محصول تقلبی در حال حاضر در بازار موجود است.

تصویر در دسترس نیست

9 سپاس: دلشاد، jaj، gilas، نخبه، arash52، حورا، بندری، lion1360، علیرضا

• gilas

الان این خبر واقعا مهم و جالب بود :50:
    1 سپاس: diver20
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: