ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عریان کردن یک زن برای بازرسی در فرودگاه!
diver20
نیروهای امنیت فرودگاهی آمریکا که طی دوران پس از یازده سپتامبر مرتکب اهانت های متعددی به مسافران آمریکایی شده اند، این بار با یک اهانت بسیار زشت دیگر یک زن سرطانی را بدرقه کردند.
خانم میشل دوناج، یک زن آمریکایی که به خاطر ابتلا به سرطان خون در آستانه مرگ است در فرودگاه سی تک سیاتل، توسط نیروهای امنیت فرودگاهی مجبور شد نیمه عریان شود تا این ماموران بتوانند بانداژ روی تن وی را مورد بازرسی قرار دهند.
شنیع تر آنکه این زن مجبور شده است در برابر دیدگان جمع این کار را بکند. این گزارش حاکی ست که خانم میشل دوناج در حال عزیمت به هاوایی بود تا احتمالا برای آخرین بار با خویشاوندان خود دیداری تازه کند که ماموران امنیتی وی را به خاطر همراه داشتن برخی ادوات درمانی مورد بازخواست قرار دادند.
نکته ای که خانم دوناج به آن اشاره کرده این است که وی از ماموران امنیتی میخواهد که وی را برای عریان شدن به نقطه ای مخفی از انظار عمومی راهنمایی کنند اما ماموران به او میگویند که همینجا برای این کار مناسب است. وی می گوید: من فکر نمی کردم که آنجا برای این کار مناسب باشد چرا که همه در حال نگاه کردن به من بودند.
وی تصریح می کند: مساله من این است که من در برابر دیگران بازرسی شدم و همه به من به چشم یک جنایت کار نگاه می کردند، انگار که من کار اشتباهی انجام داده ام. این کار نباید جلوی چشم دیگران انجام می شد. آژانس امنیت حمل و نقل آمریکا مدت ها با انجام اسکن عریان مسافران مورد اعتراضات شدید مردمی قرار گرفته و اکنون نیز گهگاه به اهانت به مسافران، آنها را به اعتراض وامی دارد.
ماهی
carlos
دلشاد
gilas
KuRoSh
ماهی می خوای گریه کنه عکس بگیره
خوب عکسش خراب میشه
jaj
این لبختد لبخند به مرگه
ولی چرا هیچ می نمی پرسه این زنه چرا سرطان خون داره؟
من حاضرم برای 1 روز هم که شده با این خانم ازدواج کنم از بس مهربون و با لبخنده
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→