ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
✪ تبدیل ویندوز 7 به ویندوز (8)
MAJID ART
در ویندوز 8 منوی استارت وجود ندارد و در اثر حذف این منو و تغییر بسیاری از اجزا و امکانات، ویندوز به کلی دگرگون شده و ظاهر جدید و کاملاً متفاوتی به خود گرفته است، در نتیجه هنوز بسیاری از کاربران با این محیط هماهنگ نشده اند. اگر هم اکنون سیستم عامل سیستم شما ویندوز 7 است و دوست دارید محیط ویندوز 8 را نیز تجربه کنید، می توانید به جای نصب آن، با نصب پوسته ی 8Style Skin Pack محیط ویندوز 8 را بر روی سیستم خود ایجاد کرده و پس از آشنایی و کار در آن، به راحتی درمورد نصب این سیستم عامل جدید بر روی سیستم خود تصمیم بگیرید.
همچنین این پوسته برای ویندوز 8 نیز طراحی شده است تا محیط ویندوز 8 شما را به محیط 8Style (Metro) تغییر دهد.
لینک های دانلود
▧ تصویر در دسترس نیست پوسته ی Windows 8 Style برای ویندوز 7
▧ تصویر در دسترس نیست دانلود نسخه 32 بیتی | 8.3 مگابایت
▧ تصویر در دسترس نیست دانلود نسخه ی 64 بیتی | 8.1 مگابایت
▧ تصویر در دسترس نیست پوسته ی 8Style برای ویندوز 8
▧ تصویر در دسترس نیست دانلود نسخه ی 32 بیتی | 4.4 مگابایت
▧ تصویر در دسترس نیست دانلود نسخه 64 بیتی | 4.4 مگابایت
▧ تصویر در دسترس نیست رمز فایل www.p30download.com
▧ تصویر در دسترس نیست منبع
mz56mz
دلشاد
KuRoSh
تو نمایشگاه یدونه نسخه ویندوز هشت گرفتم ولی خوب فعلان نه وقت نصب کردن و نه قصد عوش کردن ویندوز رو دارم
در مورد تمی که معرفی کردی از تصاویر که گذاشتی دقیقان مثل خود ویندوز هشت هست ولی فقط ظاهر رو عوض می کنه
maryamlondon1
من هنوز از ویندوز اکس پی استفاده میکنم ویندوز 7 نصب کردم لوپ تاپم تحمل نکرد وبیچاره سکته کرد .خیلی داغ میکرد
ماهی
gilas
استفاده کردم اما دوستش نداشتم
MAJID ART
▧ تصویر در دسترس نیست
دانلود با حجم 8.09 مگابایت
دانلود اکسپلورر با حجم 572 کیلو بایت
حورا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→