افسر شهيدي يكي از خوانندگان جاز است كه با خواندن يك ترانه غمگين در دهه 1350 ره صد ساله را يك شبه پيمود و اين ترانه بسيار مورد توجه قرار گرفت و بعد از گذشت حدود30 سال از تاريخ خواندن اين ترانه هنوز خاطره آن دريادها باقي مانده . افسر شهیدی در اویل دهه 50 با خواندن ترانه های محلی در شیراز معروف شد. و چندین بار هم صدای وی از برنامه گلچین هفته در رادیو سراسری پخش شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت. وی سپس به تهران آمد و چندین ترانه خواند ، وی ترانه جدایی ( شهر غریب) را در تلویزیون ملی در شو قریب افشار اجرا کرد ، که این ترانه باعث موفقیت بسیار سریع وی شد و هنوز که هنوزه خیلی ها از این ترانه خاطره دارند و جز ترانه های قدیمی مطرح است.
خدا پدرم بیاامرزه بااینکه فارسی بلد نبود ولی همینکه خواننده غریبم غریبم میخوند پدرم دستمال به دست اشکاش پاک میکرد یادمه اولین بار این ترانه را شنیدم تو شهر بندر انزلی بودیم یک سال میشه که اواره ودر بدر شده بودیم از عراق رانده واز اندیمشک جنگ زده بودیم عاشق این اهنگم هر وقت دلم میگیره این گوش میکنم .چند وقت پیش تقدیمش کردم به تر گل
hadi04
روز مرگ خنده هامه
روز تنهایی دستام
فصل سرد گریه هامه
توی اون کوچه غمگین
جای پاهای تو مونده
هنوزم اون بید مجنون
عکس قلبت رو پوشونده
بعد تو گریه رفیقم
غم تو داده فریبم
حالا من تنها و خسته
توی این شهر غریبم
تو با خوشحالی و امید
منو تنهایی و حسرت
تو تو باغ پر از گل
من یکی تو شهر غربت
روح من همسفر غم
توی شهر غصه پوسید
قلب من همراه قلبت
پاک و غمگنانه کوچید
بعد تو گریه رفیقم
غم تو داده فریبم
حالا من تنها و خسته
توی این شهر غریبم
افسر شهيدي يكي از خوانندگان جاز است كه با خواندن يك ترانه غمگين در دهه 1350 ره صد ساله را يك شبه پيمود و اين ترانه بسيار مورد توجه قرار گرفت و بعد از گذشت حدود30 سال از تاريخ خواندن اين ترانه هنوز خاطره آن دريادها باقي مانده .
افسر شهیدی در اویل دهه 50 با خواندن ترانه های محلی در شیراز معروف شد. و چندین بار هم صدای وی از برنامه گلچین هفته در رادیو سراسری پخش شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت. وی سپس به تهران آمد و چندین ترانه خواند ، وی ترانه جدایی ( شهر غریب) را در تلویزیون ملی در شو قریب افشار اجرا کرد ، که این ترانه باعث موفقیت بسیار سریع وی شد و هنوز که هنوزه خیلی ها از این ترانه خاطره دارند و جز ترانه های قدیمی مطرح است.
نخبه
روز مرگ خنده هامه
واقعنی
hadi04
بو خودا البته تو خودتو ناراحت نکن اشتهات کم میشه یه وقت
نخبه
واقعنی
hadi04
باور کن
دلشاد
maryamlondon1
ملیکا