₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » @&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » @&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

@&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@

3470 بازدید، 46 پست، نویسنده: mz56mz

• mz56mz

:82: مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی» :82:

از تمام عزيزان بوفيلندى و مديران گرامى كه اين هفته و هفته هاى قبل ما رو يارى دادند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث شادى و خشنودى ماست :6: از دوستان , دلشاد , Kishe Mehr , بهونه , نيز براى ارسال عكس پيشنهادى قدردانى ميكنم .

265 :77:برنده هفته هشتم aac198000 :77: 265

(هفته نهم 30 مهر)

تصویر در دسترس نیست

قوانين
    ١- آغاز مسابقه يكشنبه هر هفته تا ساعت 24 جمعه ( شنبه انتخاب بهترين جمله )
    ٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد
    ٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط
    ٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد
    ٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى
    ٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد
    ۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد
    ۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى به mz56mz بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )

**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + چهار مدير ( 1+4 )

&& عكس اين هفته Kishe Mehr&&

تصویر در دسترس نیست

** داوران اين هفته ( mz56mz , دلشاد , arash52, mojde , بهونه )

22 سپاس: بچه مثبت، هاچو هاچو، ملیکا، ماهی، aac198000، gilas، mojde، دلشاد، Holtek، بهونه، kasragtr، carlos، علیرضا، نخبه، حورا، arash52، بندری، Kishe Mehr، farzane، lion

• ملیکا

تبریک میگم به aac198000 280
    احساستونو در این لحظه بیان کنید 304

اخ فدات دنیزی جون چقده نمک داری :11: :6:
    واما جمله من:
    تورو خدا ببینید منو چجوری بغل کرده :2: دلم میخواد با همین مشتام... :4:
    نمایش یا پنهان متنبا عرض پوزش شیرین جون ما حق ابو گل داریم درمورد دنیز 286

15 سپاس: هاچو هاچو، aac198000، gilas، mojde، دلشاد، mz56mz، کوروش فسقلی، بهونه، نخبه، حورا، diver20، بندری، Holtek، Kishe Mehr، lion1360

• هاچو هاچو

271 مبارکت باشه اِی اِی سی جان 786
    :6: ای جووووونم دنیز خودمونه که :8:
    ای مجی زیرک :4:
    :4: عجب مسابقه ای بشه این هفته :4:

دست داورای عزیز هم درد نکنه 826

11 سپاس: aac198000، gilas، mojde، دلشاد، mz56mz، کوروش فسقلی، بهونه، نخبه، بندری، Holtek، Kishe Mehr

• aac198000

هاچو هاچو,
    ملیکا,
    mz56mz,
    تشکر از لطف تمامی دوستان خوبم :8:

10 سپاس: gilas، mojde، دلشاد، mz56mz، کوروش فسقلی، بهونه، هاچو هاچو، نخبه، بندری، Holtek

• mojde

aac198000,

مبارك باشه :46:

9 سپاس: aac198000، mz56mz، کوروش فسقلی، بهونه، هاچو هاچو، gilas، دلشاد، بندری، Holtek

• دلشاد

mz56mz,
    خسته نباشی داش محمود
    به داش کوروش هم تبریک میگم

7 سپاس: mz56mz، کوروش فسقلی، بهونه، هاچو هاچو، gilas، بندری، Holtek

• mz56mz

نقل قول: ملیکا
    تورو خدا ببینید منو چجوری بغل کرده دلم میخواد با همین مشتام...

:77:

9 سپاس: کوروش فسقلی، بهونه، دلشاد، هاچو هاچو، نخبه، gilas، بندری، Holtek، mojde

• Holtek

مبارك باشه داش كوروش :46:
    رفته رفته داره تصاوير سخت تر ميشه :37:

9 سپاس: mz56mz، بهونه، دلشاد، هاچو هاچو، aac198000، gilas، کوروش فسقلی، بندری، mojde

• ماهی

مبارک کورش باشه.. :buff:
    خسته نباشید عمو :buff:

11 سپاس: دلشاد، mz56mz، هاچو هاچو، aac198000، حورا، gilas، کوروش فسقلی، بهونه، بندری، Holtek، mojde

• kasragtr

مگه جنگه منو اینجوری گرفتی؟؟؟ خب بازوهام کنده شد مامانی... این اقاهه کیه داره اینجوری نگاه میکنه؟؟؟ اصن من نخوام بیام قرار باید کیو ببینم؟؟
    10 سپاس: mz56mz، هاچو هاچو، نخبه، aac198000، کوروش فسقلی، بهونه، بندری، Holtek، mojde، gilas

• mz56mz

نقل قول: kasragtr
    مگه جنگه منو اینجوری گرفتی؟؟؟ خب بازوهام کنده شد مامانی... این اقاهه کیه داره اینجوری نگاه میکنه؟؟؟ اصن من نخوام بیام قرار باید کیو ببینم؟؟

10 سپاس: kasragtr، هاچو هاچو، نخبه، aac198000، gilas، دلشاد، بهونه، بندری، Holtek، mojde

• بچه مثبت

ضمن تشکر از محمود عزیز و تبریک به کوروش و مجتبی، امتیازها واریز شد d
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    11 سپاس: mz56mz، هاچو هاچو، aac198000، gilas، کوروش فسقلی، دلشاد، بهونه، بندری، Holtek، mojde، Kishe Mehr

• carlos

تبریک به کوروش عزیز :46:
    تشکر از عمو محمود عزیز :46:
    ای ولا به کیش مهر عزیز :46:
    خسته نباشید به بچه مثبت و داوران . آورین به فندق و مامانش
    :46:

چیه ؟ نِگاه داره ؟ خانوم به این ساکتی ندیدی ؟ زنگ آخر وایستا تا بهت بفهمونم ... :81:
    :4:
    تصویر در دسترس نیست

14 سپاس: هاچو هاچو، نخبه، aac198000، حورا، ماهی، gilas، mz56mz، کوروش فسقلی، دلشاد، بهونه، بندری، Holtek، mojde، Kishe Mehr

• نخبه

چیه؟ چرا اینجوری نگام میکنین :22: خو دیشش دارم مگه چیه 884 883 نکنه شما هم دیش داری:4:
    من دارم میرم این وری نیایید دنبالم این ور زنونس(با دست چپش داره اشاره میکنه که کدوم طرف میخاد بره) و الا به مامانم میگم بزندتون 848

تصویر در دسترس نیست

14 سپاس: هاچو هاچو، lion1360، aac198000، حورا، ماهی، gilas، mz56mz، کوروش فسقلی، دلشاد، بهونه، بندری، Holtek، mojde، carlos

• حورا

مبارک برنده محترم :46:

دست عمو محمود و دوستان درد نکنه :46:

9 سپاس: gilas، mz56mz، کوروش فسقلی، دلشاد، بهونه، بندری، Holtek، mojde، Kishe Mehr

• ماهی

پس کو خاله ماهی؟ من خاله ماهی رو می خوام.... :4: شیطونه میگه همچی بزنم..... :75:

تصویر در دسترس نیست

13 سپاس: نخبه، mz56mz، کوروش فسقلی، هاچو هاچو، دلشاد، بهونه، بندری، Holtek، mojde، gilas، carlos، Kishe Mehr، lion1360

• mz56mz

نقل قول: carlos
    چیه ؟ نِگاه داره ؟ خانوم به این ساکتی ندیدی ؟ زنگ آخر وایستا تا بهت بفهمونم ...

10 سپاس: نخبه، ماهی، هاچو هاچو، دلشاد، بهونه، بندری، Holtek، mojde، gilas، carlos

• mz56mz

نقل قول: carlos
    چیه ؟ نِگاه داره ؟ خانوم به این ساکتی ندیدی ؟ زنگ آخر وایستا تا بهت بفهمونم ...

نقل قول: نخبه
    چیه؟ چرا اینجوری نگام میکنین خو دیشش دارم مگه چیه نکنه شما هم دیش داری
    من دارم میرم این وری نیایید دنبالم این ور زنونس(با دست چپش داره اشاره میکنه که کدوم طرف میخاد بره) و الا به مامانم میگم بزندتون

نقل قول: ماهی
    پس کو خاله ماهی؟ من خاله ماهی رو می خوام.... شیطونه میگه همچی بزنم.....

:77::77:

10 سپاس: نخبه، ماهی، هاچو هاچو، دلشاد، بهونه، بندری، Holtek، mojde، gilas، carlos

• KuRoSh

:4: ضمن درود و سلام و خدا قوت به همه دوستان آشنایان و همسایه ها و عابران پیاده و سواره
    و ضمن تبریک به کوروش عزیز
    خودم و خودت و خوشون

اول اینکه سپاس و تشکر بخاطر اینکه اثر اینجانب رو به عنوان سوژه هفته انتخاب نموده اید و دوم این که حق کپی رایت رو چرا اعمال نکردید :4: سهمیه ما هم فراموش نشود
    سیوممن این که و آنکه همشون با هم برادر هستند جملم نمیاد که بگم :4:

میرویم و می آییم تا نظر ها را بخوانیم و نظر دهیم

11 سپاس: mz56mz، هاچو هاچو، نخبه، دلشاد، بهونه، بندری، Holtek، mojde، gilas، Kishe Mehr، تنها

• maryamlondon1

چیه ؟؟؟دیدن داره 436 ؟مامانم میخواد پوشاکم عوض کنه 883 میخواهی زیر چشات بادمجان بکارم 509

تصویر در دسترس نیست

12 سپاس: mz56mz، هاچو هاچو، نخبه، دلشاد، بهونه، بندری، Holtek، mojde، gilas، Kishe Mehr، کوروش فسقلی، lion1360
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: