ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
♪♫♪ عکس: فروش علنی مخدر «ناس» در کرمان ♪♫♪
دلشاد
▧ 13 تصویر این بخش در دسترس نیستدانلود: Yaas - Bekhatere Man
mz56mz
داداش اين ديگه چيه؟؟!!
Life Dream
کاربرد ناس
ناس، برگ خشک از نوع تنباکو که آن را نرم میکوبند و با اندکی آهک مخلوط کرده در جلو دهان میان لب و دندان میریزند. نسوار پس از ساخته شدن سبز رنگ میشود. ناس بیشتر در افغانستان کشت میشود و مردم مناطق ایران، بیشتر مناطق افغانستان و پاکستان و قسمتهایی از هند، ترکمنستان، تاجیکستان و ازبکستان از نسوار استفاده میکنند.در سوئد و نروژ از آنجاکه استعمال دخانیات در اماکن عمومی منع قانونی دارد مصرف ناس به شدت افزایش یافتهاست
استفاده از نسوار را نسوار انداختن میگویند و مصرفکننده ناس را نیز "ناسی" یا ناسکش گویند .
عوارض
دردفعات اول عوارض آن عبارت است ازاحساس سرگیجه و سردرد و تهوع وسایرعوارض استفاده مدید از ناس شامل از دست دادن تعامل رفتاری و حرکتی، ایجاد حرکات غیر طبیعی در چشمها، تغییرات محسوس در فشار خون، افزایش ضربان قلب، دندان قروچه، لرزش، اختلال در خواب، وابستگی روحی و روانی، بیماریهای لثه و سرطان لثه، سرطان حنجره و روده بزرگ، نارساییهای کلیوی است.
gilas
حورا
kasragtr
mojde
jaj
چیز خوبیه
یه آشنا کرمان دارم باید یه سر برم پیشش
مستانه
از کجا میدونی اینا مخدره!؟
شبیه نعناع خشک شدست که!
KuRoSh
علیرضا
▧ تصویر در دسترس نیست
ولی در کشتی های تفریحی که میان فنلاند و سوئد در تردد هست در قسمت tax free موجوده.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستالبته فقط وقتی که در مرز سوئد باشه قفسه مربوط با این محصولات باز میشه.
▧ تصویر در دسترس نیست
من یک بار امتحان کردم اصلا چیز جالبی به نظرم نیومد. هیچ جوریم هم نشد
▧ تصویر در دسترس نیست
البته دلشاد جان مواد مخدر نیست یه چیزی مثل سیگاره ولی خیسه و اطلاعات کاملشو مازیار جان دادند.
ولی هیچ چی از ضررها و عوارضش شاید از سیگار کمتر نباشه.
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیست
دلشاد
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→