این خانم که قیافه ش بیشتر به هنرپیشهها میخورد دارای یکی از شغل هائ مهمی است که بندرت خانمها آنرا انتخاب میکند
▧ 9 تصویر این بخش در دسترس نیستاین خانم رئیس و مدیر یک باشگاه فوتبال دسته دوم در لهستان میباشد،تیم وی داشت به دست سوم سقوط میکرد که با آمدن و مدیریت صحیح ایشان این اتفاق نیفتد و امید به صعود به دسته اول هم افزایش یافت
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیستحس عجیبی دارم احساس می کنم یه فوتبالیست حرفه ای هستم ایشون کدوم تیم تشریف دارن ما رو به غلامی قبول کنن حالا اين را با مديران فوتبال ايران مثل سردار رويانيان مقايسه كنيد حاضرم قسم بخورم اگر اين مدير عامل پرسپوليس يا استقلال بود الان اين دو تيم قهرمان باشگاههای جهان بودند
بندری
این خانم که قیافه ش بیشتر به هنرپیشهها میخورد دارای یکی از شغل هائ مهمی است که بندرت خانمها آنرا انتخاب میکند
▧ 9 تصویر این بخش در دسترس نیستاین خانم رئیس و مدیر یک باشگاه فوتبال دسته دوم در لهستان میباشد،تیم وی داشت به دست سوم سقوط میکرد که با آمدن و مدیریت صحیح ایشان این اتفاق نیفتد و امید به صعود به دسته اول هم افزایش یافت
▧ 4 تصویر این بخش در دسترس نیستحس عجیبی دارم احساس می کنم یه فوتبالیست حرفه ای هستم ایشون کدوم تیم تشریف دارن ما رو به غلامی قبول کنن
حالا اين را با مديران فوتبال ايران مثل سردار رويانيان مقايسه كنيد
حاضرم قسم بخورم اگر اين مدير عامل پرسپوليس يا استقلال بود الان اين دو تيم قهرمان باشگاههای جهان بودند
mz56mz
علىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىى
gilas
دلشاد
Kishe Mehr
levrone
garfild
farzane
lion1360
zrnznn
KuRoSh
فکر کنم بازیکن ها بیشتر بخاطر روحیش انقدر خوب بازی می کنند