ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
مستانه
در کلاس این معلم چینی اگر بچه ای جیغ بزند معلم او را با گوش هایش از روی زمین بلند می کند و در تصاویر زیر انواع و اقسام تنبیه های کلاسی این معلم به چشم می خورد .
در این کلاس درس بچه ها با کوچک ترین بی نظمی تنبیه که نه ،با شکنجه روبرو می شوند ،برخی از این تنبیه ها یادآور شکنجه های سازمان های جاسوسی است .
بستن دهان بچه ها با نوار چسب،قرار دادن سطل زباله روی سر بچه ها و سایر تنبیه هایی که تنها در این کلاس درس رایج است به روح و روان شاگردان کلاس آسیب زیادی رسانده است.
یکی از والدین بیان می کند وقتی دختر کوچک من در کلاس نتوانست تا ده بشمرد این معلم ظالم 43 سیلی به صورت دختر بچه من زده است.
پخش تصاویر تنبیه بدنی در یکی دیگر از مدارس چین نیز در روزهای اخیر خشم عمومی را به همراه داشته است و از مسئولین مدارس خواسته شده پیگیری های لازم را در خصوص معلمان ظالم انجام دهند.
mahsa joon
واای خدا آخه اون طفلکیا چه گناهی دارن .
چه جوری دلش میاد آخه
کاش نزدیکم بود میزدم تو صورتش .دستش بشکنه
gilas
mahsa joon
carlos
لاالا ه ....
mz56mz
ولى خدايش زمان ما هم از اين معلمها بودند آى شلنگ خورديم والووووووووووووو
mahsa joon
carlos
تا حالا با بچه ی کوچیک جایی بودی که هر چی بهش بگی برعکسشو انجام بده ؟
مثلا جلو تلویزیون دراز کشیدی یهو بیاد یه لیوان آب پرتقال بریزه رو سرت ؟
دلشاد
mahsa joon
من کلا با تنبیه مخالفم.
carlos
mahsa joon
راست میگم دیگه من روانشناسم به حرفام گوش کن
garfild
این معلم رو بفرستین نظام آباد بچه ها میدونن باهاش چیکار کنن
حورا
lion1360
بندری
هاچو هاچو
ژنرال
mahsa joon
اگه این معلمه جلو دستم بود حالیش میکردم.
.
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→