ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
عجیب ترین حاجی امسال+ تصویر
مستانه
شیعه آنلاین: یکی از رسانه های عربستانی با انتشار تصویر یک مرد میانسال از یکی از کشورهای جنوب شرق آسیا که در صحرای عرفات نشسته، او را عجیب ترین حاجی امسال معرفی کرد.
این رسانه های سعودی در ادامه نوشتند: حاج «محمد خان» 60 سال سن دارد. از زمان تولد تاکنون برادر دوقلوی خود که نارس بوده را تا به امروز با خود حمل کرده است.
به گفته پزشکان، به دلیل نارسایی، روح در بدن برادر دوقلوی «محمد خان» ندمیده از همین رو تنها نیمه بدن وی به صورت تکه گوشتی زاید به بدن «محمد خان» چسبیده و او به دلیل ناتوانی مالی تا به امروز آن را از بدن خود جدا نکرده است.
وی در اظهاراتی درباره احساسی که دارد، گفت: من همواره در زندگی احساس خجالت می کشیدم زیرا در محیطی و جامعه ای که در آن زندگی می کنم، همه نگاه خاص و عجیبی به بنده دارند اما در أیام حج، اولین باری بود که در 60 سال گذشته احساس راحتی کامل می کرد.
او همچنین افزود: در حج، انسان احساس نمی کند که از کسی بالاتر یا پایین تر است. اینجا همه یکسان و در یک سطح هستند. فقیر و ثروتمند، سیاه پوست و سفید پوست، زن و مرد، کوچک و بزرگ، خلاصه همه و همه در کنار یکدیگر به طور یکسان در برابر خداوند هستند. اینجا کسی نگاه خاصی به بنده نداشته از همین رو راحت بوده ام.
در این مورد چند تا حرف خیلی سنگین دارم که رعایت خانواده هایی رو می کنم که از اینجا رد میشن
mahsa joon
واااااااااااای خدارو به خاطر سلامتیمون شکر کنیم.
ایشالا خوب شه بنده ی خدا...
gilas
carlos
دلشاد
محسن صائب
garfild
نه الان چی بگم آخه......
بعد میرن .........از قبرس میارن
مستانه
الآن دقیقاً منظورتون چیه؟
حورا
mojde
Kishe Mehr
هاچو هاچو
خب دوباره بخون واضحه دیگه
فک کنم میفرماین سرزمین عرفات رو با تاکسی باید بری تا بفهمی چه حالی میده..
نمایش یا پنهان متن
نوکر داش محسنژنرال
حاج محسن، حاج ممد رو دریاب!
محسن صائب
یعنی اینهمه پیچیده نوشتم؟
.
واقعا وقوف در عرفات در اعمال حج واجب ، دیدن داره ، خداوند نصیب تمام ارزو مندانش کنه
تا چشم کار میکنه در بیابانی وسیع، انسانهای وجود دارند که همه یک رنگ و با دو تیکه پارچه پوشیده شده اند
هیچ فرقی بین پولدار و فقیر ،زشت و زیبا نه دیده میشه و نه مفهومی داره ؛
خیلی ها احساس روز قیامت بهشون دست میده
در اینجا نوع تفکر انسانها نسبت به خودش و خدای خودشون با اونی که در سرزمین شون هستند کاملا عوض میشه
فتیله نفس بشدت پایین میاید ، غرور ، حسد ، بخل .... خیلی کمتر دیذه میشه
.
این اقایی که شما تصویرش رو اوردید و ادعا میکرده فقط در اینجا راحت بوده
فقط به همین دلایل بوده
.
دقیقا منظورم همینی که شما گفتی هست
lion1360
aram
بابک
دل خوش از این داریم که حج میرویم : غافل از اینکه داریم کج میرویم
کعبه به دیدار خدا میرویم : او که همین جاست کجا میرویم ز
دین که به تسبیح و سر و ریش نیست : هر که علی گفت که درویش نیست
صبح به صبح در فکر مکر و فریب : شب همه شب گریه و اممن نجیب
mojde جان من باکار تو موافقم +
مستانه
آهان
دقیقاً باهات موافقم دوستم
بابک,
با نظر شما هم موافقم
محسن صائب
متاسفانه دوره زمونه ای شده که هر کسی براساس فکر و اندیشه اش به هر امری میتونه ، انگ، خوبی و بدی بزنه
امری که از انصاف فرسنگ ها بدور هست
در مورد فرمایشات این دوستمون
برام جالبه که هر ساله بالغ 3 میلیون ایرانی به تایلند و تقریبا همین تعداد به ترکیه و دیگر کشورها فقط برای تفریح میروند چرا به انها کسی نمیگوید که کمی بفکر دیگران باشید
.
.
ای کاش دوستان میدانستند فلسفه حج یعنی چه؟
هدف اصلی حج این است که زنگار های وجودی انسانها زدوده بشود و انسانی که در جامعه خودش بر مرور از انسانیت دور شده و غرور و حسد و شهوت و خودخواهی تمام دنیایش شده
با حضور در چنین مکانی کمی به خودش بیاید و بفهمد چقدر از انسانیت بدور شده
دوستان عزیز نمیدونم چه تعداد از عزیزان به این سفر مشرف شده اند ولی در این سفر مخصوصا در روزهایی که اعمال خاص انجام میشود
انسان تلنگر بزرگی میخورد و با خود و خدایش عهد میبند
که
انسان باشد
.
هر چند در باز گشت و با مرور زمان این امر هر روز کمرنگ و کمرنگ تر میشه
خواهش میکنم
مسلمانی و اسلام خودمون رو از اعمال دیگران قضاوت نکنیم نگویم حالا که محسن اینطوری میکند و کارهایش درست نیست پس اسلام اشکال دارد
بابک
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→