ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
کثیف ترین عروسی(تصویر)+ یه چیز دیگه(تصویر)
مستانه
به گزارش فرازنیوز، ظاهرا تب مشهور شدن در میان زوج های آمریکایی هر روز داغ تر می شود تا جایی که این زوج عروسی خود را در جایی می گیرند که ارزش رسانه ای شدن را داشته باشد.
خانم جنیفر کنون و آقای دوی نیکلاس مراسم عروسی خود را در یک توالت عمومی در مرکز شهر نیویورک برگزار کرده اند. لباس عروس این خانم نیز از هفت رول دستمال توالت بافته شده است.
لیو چنگ، پیش از رفتن به خانه بخت، یک ساعت از وقتش را صرف کرد تا بیش از پنج کیلو گردنبند، دستبند، حلقه طلا و دیگر جواهرات را به خود آویزان کند. این مجموعه، حدود 200000 دلار قیمت دارد.
عروس چینی با طلا و جواهراتی به قیمت 200000دلار طلا به خانه بخت فرستاده شد تا داماد حساب کار دستش بیاید!
▧ تصویر در دسترس نیست
مادر چنگ می گوید: طی سال ها در نوسانات بازار طلا، هر وقت این فلز ارزان شد من می خریدم و هر وقت گران شد می فروختم تا این مجموعه فراهم شد. هدفم این بود که داماد آینده ام بداند با چه جور خانواده ای طرف است! این روشی برای آموزش همزمان صرفه جویی و کسب پول!
وی افزود: طلا، نشانه موفقیت و ثروتی خوب است....
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
به گزارش ایران ناز به نقل از العربیه، در واقعه ای عجیب و جالب الین دیفیدسون در مراسم عروسیش صورت خود را با سوراخ زینت داد تا از این طریق بتواند رکورد جدیدی در دایره المعارف گینس به ثبت برساند. او با داران بودن 6925 شکاف در صورتش توانست رکورد جدیدی را به ثبت برساند.
وی همچنین تاکید کرد زمانی که در صورتش سوراخ ایجاد می کند، دردی احساس نمی کند و شب ها پس از اینکه مطمئن می شود حلقه ها سر جایش هستند، می خوابد.
mahsa joon
چی پیش خودش فکر کرده واقعا
آدم وحشت میکنه .یا امامه زمان خدا نشون نده.
مرسی مستانه جونم
دلشاد
مگه جا قطعی بود
نمایش یا پنهان متن
من موندم عروسی مستون کجا برپا میشهmojde
مرسي دوستم
mz56mz
حورا
مستانه
من موندم 5 کیلو طلا ندارم چطوری به داماد بفهونم با چه فرشته ی کم توقعی طرفه؟!
EVANESCENCE
هاچو هاچو
کیک عروسیشونم حتما چیز بوده
ماهی
مستانه
هرچی امکاناته مال این خارجیاست
همش در حال پیشرفت و نوآورین
نمایش یا پنهان متن
بندری
garfild
lion1360
mahsa joon
چه قدم چاقه اه اه...
ژنرال
آره تصمیم داشتن کیکشونم از چیر باشه ولی چون زود فاسد میشه، دیگه تصمیم گرفتن مثل بقیه برن قنادی، شیرینی سفارش بدن...
carlos
داداش مزه ش به همونه که فاسد هم شده باشه
ژنرال
والا علی جان من تجربه نکردم تا حالا
نکنه تو
carlos
تجربه نکردم
اما تعریفشو زیاد شنیدم
ژنرال
خدارو شکر
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→