با چند واژه از زبون شیرین شهرضایی در خدمتتون هستم تقدیمش میکنم به یکی از همکارای گلم که من عاشق اون لهجش هستم کلی گشتم تا تونستم این واژه ها رو جمع و جورشون کنما
مارمالک ( marmalek ) : مارمولک اس آم اس : sms سمن ( saman ) و فراید ( feraid ) : خودروی سمند و پراید اتامسفر ( atamesfer ) : اتمسفر و هواکره . یکا ( yaka ) : واحد اندازه گیری ، صفحه ( safha ) ، دتا تتا ( دلتا تتا ) : تفاوت دمای دو جسم درخ ( darakh ) : درخت ( مستعمل در آموزش بخش گراف ها )
دووازه ( duvaza ) : دوازده پیچک چش ( pichek chesh ) : قطره ی چشمی رووغن ( rouououghan ) : روغن روش ( revesh ) : روش و متد کا چه ؟! : حالا یعنی که چی ؟ کوچه ( koche ) : دهان ! اسم ( asm ) : اسب ! دوماغ ( dumagh ) : دماغ ، بینی به جت : به جهت ، برای این ... زف کونند ، خفه شند ، آ بنویسند ( zaf kunand . khafe shand A benevisand ) : ( آقای معلم در جمله ای تاریخی خطاب به یکی از بچه شرهای کلاس ) خودتو جمع کن ، حرف نزن ، جزوتو بنویس !!! سیمیرون : سمیرم ! پنا دیوار ! ( کنار دیوار ) خربیزه ! ( نوعی میوه ی تابستانه به نام خربزه ) عاینک ! ( عینک ) بیذارید ( اجازه بدید ) و بنیان اصلی لهجه : کا ( که ) ! دفنسیا (دیفرانسیل) کوچولی مچولی (kocholi macholi) از همه مهم تر چوری چی (chori chi،جوجه کوچولو) پانکه(پنکه) سحل (سحر) سیمنما (سینما) کلمه ی چندش آور وبسیار پیچیده ی منچور باد(منوچهر آّباد) اصفان(اصفهان) علی یباد گجی (علی آباد گچی) کربیت = کبریت
نمایش یا پنهان متنراستی شیرازیا هم به میدان گاز میگن فلکه ی گازوو
hadi04
با چند واژه از زبون شیرین شهرضایی در خدمتتون هستم تقدیمش میکنم به یکی از همکارای گلم که من عاشق اون لهجش هستم کلی گشتم تا تونستم این واژه ها رو جمع و جورشون کنما
مارمالک ( marmalek ) : مارمولک
اس آم اس : sms
سمن ( saman ) و فراید ( feraid ) : خودروی سمند و پراید
اتامسفر ( atamesfer ) : اتمسفر و هواکره .
یکا ( yaka ) : واحد اندازه گیری ، صفحه ( safha ) ،
دتا تتا ( دلتا تتا ) : تفاوت دمای دو جسم
درخ ( darakh ) : درخت ( مستعمل در آموزش بخش گراف ها )
دووازه ( duvaza ) : دوازده
پیچک چش ( pichek chesh ) : قطره ی چشمی
رووغن ( rouououghan ) : روغن
روش ( revesh ) : روش و متد
کا چه ؟! : حالا یعنی که چی ؟
کوچه ( koche ) : دهان !
اسم ( asm ) : اسب !
دوماغ ( dumagh ) : دماغ ، بینی
به جت : به جهت ، برای این ...
زف کونند ، خفه شند ، آ بنویسند ( zaf kunand . khafe shand A benevisand ) : ( آقای معلم در جمله ای تاریخی خطاب به یکی از بچه شرهای کلاس ) خودتو جمع کن ، حرف نزن ، جزوتو بنویس !!!
سیمیرون : سمیرم !
پنا دیوار ! ( کنار دیوار )
خربیزه ! ( نوعی میوه ی تابستانه به نام خربزه )
عاینک ! ( عینک )
بیذارید ( اجازه بدید )
و بنیان اصلی لهجه : کا ( که ) !
دفنسیا (دیفرانسیل)
کوچولی مچولی (kocholi macholi)
از همه مهم تر چوری چی (chori chi،جوجه کوچولو)
پانکه(پنکه)
سحل (سحر)
سیمنما (سینما)
کلمه ی چندش آور وبسیار پیچیده ی منچور باد(منوچهر آّباد)
اصفان(اصفهان)
علی یباد گجی (علی آباد گچی)
کربیت = کبریت
نمایش یا پنهان متن
راستی شیرازیا هم به میدان گاز میگن فلکه ی گازوومنبع :http://boy-girl-shah.persianblog.ir
مستانه
من متوجه این جملش نمیشم
میگه دختر حاج گلابی؟!
یه خواستگار شهرضایی دارم انقدر ازش میترسم که نگــــــــــــــــــــــــــو
دلشاد
hadi04
درستش اینه میگه دختر حج گلابی!!!!
mz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
ژنرال
از شیرازیا هر آدرسی بپرسی، پنجاه درصدشون از فلکه گاز آدرس میدن به مقصدی که میخوای بری
باور کن
هاچو هاچو
ماهی
مامان بزرگای ما کَجه هم می گنا...یعنی فک
با مزه بود
mahsa joon
وااای دلم خیلی باحال بود دمت گرم
mojde
كوفت
مرسي آرسام
مستانه
روم نمیشه بگم