واقعیت این است که اهل فوتبال نیستم و آن را فقط در سطح ملى دنبال میکنم ولى براى اینکه على کریمى را بشناسى حتما نباید فوتبالى باشى. کارهایى که او انجام میدهد از آن جنس کارهایى است که فقط اسطوره ها میتوانند انجام دهند.
کریمى نمونه واقعى آن دسته از افرادى است که از دل جامعه برآمده و هیچوقت خود را از آن جدا نکرده. على عزیز میدانم این روزها شما را تحت فشار قرار دادند و میخواهند هرطور که شده شما را از صحنه خارج کنند ولى از شما میخواهم که بمانى، بایستى و بجنگى طاقــــت بیـــــار رفیــــق
من که هیش کیو نمیشناسم.ولی یه بار برنامه ماه عسل یه پسر بیمار بود که گفت یکی از آرزوهاش اینه که علی کریمی رو از نزدیک ببینه .روز بعد مجری گفت علی کریمی خودش رفته به دیدنش براش لپ تاپ برده و هزینه های درمانش رو به عهده گرفته
من خودم از بچگی طرفدار پرسپولیسم ولی منطقی تیمی که به یه نفر بند باشه بدرد نمیخوره که استقلالی ها هم اگه میخواستن تا الان هی فرهاد فرهاد کنن الان صدر جدول نبودن "فقط بدونین تنها چیزی که براش مهم نیست ما طرفداراییم وبس حرص جوشش مال ما عشق و کیف ش مال اوناس
انشا........... که درست بشه چون واقعا حیفه اینهمه هوادار که داریم خون دل میخوریم نمایش یا پنهان متن ایمون زاید"این اسم رو به سه نفر بفرست بعداز ده دقیقه یه خبر خوب میگیری"شک نکن "مهدی رحمتی شک کرد :تو ده دقیقه سه تا گل خورد
garfild
مهناز افشار می نویسد:
واقعیت این است که اهل فوتبال نیستم و آن را فقط در سطح ملى دنبال میکنم ولى براى اینکه على کریمى را بشناسى حتما نباید فوتبالى باشى. کارهایى که او انجام میدهد از آن جنس کارهایى است که فقط اسطوره ها میتوانند انجام دهند.
کریمى نمونه واقعى آن دسته از افرادى است که از دل جامعه برآمده و هیچوقت خود را از آن جدا نکرده. على عزیز میدانم این روزها شما را تحت فشار قرار دادند و میخواهند هرطور که شده شما را از صحنه خارج کنند ولى از شما میخواهم که بمانى، بایستى و بجنگى طاقــــت بیـــــار رفیــــق
دلشاد
maryamlondon1
cheddan
پرهام
دنیزلی هم بخاطر اینا برنگشت"
ملیکا
نمایش یا پنهان متن
هییییییییییییییییییییییییییییییییییچکی فرهاد خودمون نمیشهماهی
lion1360
garfild
منظورت همون فرهاده که هیچ ارزشی برای پیرهن تیمیتون قایل نیست دیگه
هنوز عقده کاپیتانی داره این بچههههه
ماهی,
علی کریمی
دلشاد,
maryamlondon1,
cheddan,
lion1360,
مرسی دوستان از حضور گرمتون در این تاپیک
پری سا
پرهام
من خودم از بچگی طرفدار پرسپولیسم ولی منطقی
تیمی که به یه نفر بند باشه بدرد نمیخوره که
garfild
راستش با حرفهات موافق نیستم...چون الان مشکل پرسپولیس بازیکن نیست....جای دیگه است که داره به این تیم لطمه میزنه....
پری سا,
پرهام
نمایش یا پنهان متن
ایمون زاید"این اسم رو به سه نفر بفرست بعداز ده دقیقه یه خبر خوب میگیری"شک نکن "مهدی رحمتی شک کرد :تو ده دقیقه سه تا گل خوردfarzane
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→