از تمام عزيزان بوفيلندى و مديران گرامى كه اين هفته و هفته هاى قبل ما رو يارى دادند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث شادى و خشنودى ماست از دوستان , بچه مثبت , mojde , دلشاد , mz56mz, aac198000, نيز براى ارسال عكس پيشنهادى قدردانى ميكنم .
برنده هفته دهم ژنرال
(هفته یازدهم 14 آبان)
▧ تصویر در دسترس نیست
قوانين ١- آغاز مسابقه يكشنبه هر هفته تا ساعت 24 جمعه ( شنبه انتخاب بهترين جمله ) ٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد ٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط ٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد ٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى ٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد ۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد ۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى به بندری بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )
**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + چهار مدير ( 1+4 )
از هیئت محترم ژوری، کمال تشکر رو دارم دست امین هم درد نکنه با این عکس جمله خورش! (خورش نه! خور+ش) تشکر ویژه از محمود عزیز، بابت 10 هفته، برگزاریِ بدونِ نقصِ مسابقه
ممنون محمود جان بابت برگزاری عالی ِ 10 هفته از مسابقات ممنون خسرو جان برای پذیرش مدیریت مسابقات تبریک به برنده هفته دهم، محسن عزیز
امتیازها واریز شد
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ژنرال, آخ آخ به جانِ خودم من تو یک پست دیگه اینو نوشته بودم اما نیست .شایدم تو یک تاپیک دیگه زدم (شایدم بخاطر جمله عمومحمود بود که حواس مارو پرت کرد .تو بودی حواست پرت نمیشد؟) یا ابوالفض داداش خیلی شرمنده ام . حمل بر بی ادبی نباشه . بهت تبریک میگم محسن جان . (نمیدونم چرا یادِ ژنرال موتور افتادم ) جمله هاتو باید یه جایی بنویسیم که نسل بعد بجای شریعتی و اینا از ژنرال استفاده کنن
نقل قول: mz56mz
كار , كار خودتت عمو جان بسم الله
واقعا ؟ پس با اجازه شما و بقیه بَروبچه های خط هفته بعد خبرشو میدم ...
ژنرال, آخ آخ به جانِ خودم من تو یک پست دیگه اینو نوشته بودم اما نیست .شایدم تو یک تاپیک دیگه زدم (شایدم بخاطر جمله عمومحمود بود که حواس مارو پرت کرد .تو بودی حواست پرت نمیشد؟) یا ابوالفض داداش خیلی شرمنده ام . حمل بر بی ادبی نباشه . بهت تبریک میگم محسن جان . (نمیدونم چرا یادِ ژنرال موتور افتادم )
من کلاً متوجه نشدم علی جان
نقل قول: carlos
جمله هاتو باید یه جایی بنویسیم که نسل بعد بجای شریعتی و اینا از ژنرال استفاده کنن
بندری
از تمام عزيزان بوفيلندى و مديران گرامى كه اين هفته و هفته هاى قبل ما رو يارى دادند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث شادى و خشنودى ماست
قوانين
١- آغاز مسابقه يكشنبه هر هفته تا ساعت 24 جمعه ( شنبه انتخاب بهترين جمله )
٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد
٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط
٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد
٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى
٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد
۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد
۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى به بندری بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )
**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + چهار مدير ( 1+4 )
▧ تصویر در دسترس نیست
** داوران اين هفته ( mojde ,دلشاد ,بندری, ماهى, بهونه )
نمایش یا پنهان متن
از عمو محمود عزیز هم به خاطر برگزاری این مسابقه به نوبه خودم سپاسگزارمهاچو هاچو
به بچه پزیتیو عزیز هم مبارک میگم
ژنرال
از هیئت محترم ژوری، کمال تشکر رو دارم
دست امین هم درد نکنه با این عکس جمله خورش!
تشکر ویژه از محمود عزیز، بابت 10 هفته، برگزاریِ بدونِ نقصِ مسابقه
و آرزوی موفقیت برای بندری عزیز
mz56mz
مبارك كاكو ژنرال و امين عزيز
آخيش اين هفته شركت خواهم كرد
ملیکا
شانس اوردید من شرکت نکردم وگرنه خودم برنده بودم
▧ تصویر در دسترس نیست
**دوستان توجه کنید جمله منو کوچک نشمریدا
mahsa joon
بهونه
دلشاد
خسته نباشی داش محمود
مبارک داش محسن عزیز
بندری
كوتاه ترين قصه ي دنيا :
رفت ......
mz56mz
بچه مثبت
ممنون خسرو جان برای پذیرش مدیریت مسابقات
تبریک به برنده هفته دهم، محسن عزیز
امتیازها واریز شد
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
ممنون از عمو محمود و بندری عزیز
carlos
عمو جان چجوری طاقت آوردی 10 هفته هیچ جمله ای نگی خودت ؟ خیلی سخته ها
mz56mz,
حالا چرا من ؟؟؟؟
بابا خیلی قالطاقه . من نمیتونم جمعش کنم میزنم میکشمش
mz56mz
كار , كار خودتت عمو جان
بندری
عشقم رفتی !! خب برو با کارلوس ازدواج می کنم
zrnznn
(* فاطی خاله منظور دختر خاله کوچیکه اس که اسمش فاطمه اس و زودتر از عروس خانم مورد نظر در عکس ازدواج کرده!)
ژنرال
علی جان مبارکه
دختر بدی نیست، وگرنه امین معرفیش نمیکرد
carlos
آخ آخ به جانِ خودم من تو یک پست دیگه اینو نوشته بودم اما نیست .شایدم تو یک تاپیک دیگه زدم
(شایدم بخاطر جمله عمومحمود بود که حواس مارو پرت کرد .تو بودی حواست پرت نمیشد؟)
یا ابوالفض
داداش خیلی شرمنده ام . حمل بر بی ادبی نباشه .
بهت تبریک میگم محسن جان .
جمله هاتو باید یه جایی بنویسیم که نسل بعد بجای شریعتی و اینا از ژنرال استفاده کنن
واقعا ؟
هفته بعد خبرشو میدم ...
ژنرال
آخ آخ به جانِ خودم من تو یک پست دیگه اینو نوشته بودم اما نیست .شایدم تو یک تاپیک دیگه زدم
(شایدم بخاطر جمله عمومحمود بود که حواس مارو پرت کرد .تو بودی حواست پرت نمیشد؟)
یا ابوالفض
داداش خیلی شرمنده ام . حمل بر بی ادبی نباشه .
بهت تبریک میگم محسن جان . (نمیدونم چرا یادِ ژنرال موتور افتادم )
من کلاً متوجه نشدم علی جان
نه
ضایع س بابا
carlos
تبریک گفتنم رو میگم
همیناس که خاطره میشه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→