₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » @&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » مسابقات سایت و پیش بینی ها » @&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@
1 2

بدون عکس

@&@ مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی»@&@

4384 بازدید، 37 پست، نویسنده: بندری

• بندری

:82: مسابقه هفتگى «یک عکس؛ یک جمله؛ 30 بوفی» :82:

از تمام عزيزان بوفيلندى و مديران گرامى كه اين هفته و هفته هاى قبل ما رو يارى دادند و در مسابقه شركت كردند متشكر و سپاسگزارم حضور شما در مسابقه باعث شادى و خشنودى ماست :6: از دوستان , بچه مثبت , mojde , دلشاد , mz56mz, aac198000, نيز براى ارسال عكس پيشنهادى قدردانى ميكنم .

265 :77:برنده هفته دهم ژنرال :77: 265

(هفته یازدهم 14 آبان)

تصویر در دسترس نیست

قوانين
    ١- آغاز مسابقه يكشنبه هر هفته تا ساعت 24 جمعه ( شنبه انتخاب بهترين جمله )
    ٢- توهين ، اهانت ، استفاده كردن از كلمات نا مناسب و ركيك ، ذكر نام افراد ممنوع و غير قانونى ميباشد
    ٣- نوشتن جملات كوتاه ، حداكثر در يك خط
    ٤- هر كاربر اجازه يك جمله ( يك پست ) در هر مسابقه رو دارد
    ٥- جايزه بهترين جمله هر هفته ٣٠ بوفى
    ٦- شركت كنندگان عزيز لطفا از گذاشتن پستهاى اضافه و غير مربوط به مسابقه خود دارى نماييد
    ۷- جمله خود را ميتوانيد روى عكس هفته يا در پست بنويسيد
    ۸-كاربران عزيز ميتوانند عكسهاى مفهومى و جالب خودشون رو براى شركت در مسابقه با پيام خصوصى به بندری بفرستند( عكس تاييد شد 5 بوفى دريافت خواهد كرد )

**داوران به صورت چرخشى از مديران هر هفته خودم + چهار مدير ( 1+4 )

&& عكس اين هفته بچه مثبت &&

تصویر در دسترس نیست

** داوران اين هفته ( mojde ,دلشاد ,بندری, ماهى, بهونه )

نمایش یا پنهان متناز عمو محمود عزیز هم به خاطر برگزاری این مسابقه به نوبه خودم سپاسگزارم

17 سپاس: هاچو هاچو، ژنرال، mz56mz، ملیکا، بچه مثبت، بهونه، دلشاد، علیرضا، mojde، ماهی، carlos، مستانه، farzane، Kishe Mehr، gilas، lion1360، maryamlondon1

• هاچو هاچو

256 به به مبارک ژنرال عزیز باشه 271
    287 از عمو محمود عزیز هم بخاطر زحماتی که کشیدن مرسی میکنم 803
    به بچه پزیتیو عزیز هم مبارک میگم 318

12 سپاس: ژنرال، بندری، mz56mz، ملیکا، بهونه، دلشاد، mojde، بچه مثبت، carlos، Kishe Mehr، gilas، farzane

• ژنرال

نقل قول: بندری
    برنده هفته نهم ژنرال

از هیئت محترم ژوری، کمال تشکر رو دارم :84:
    دست امین هم درد نکنه با این عکس جمله خورش! :4: (خورش نه! خور+ش)
    تشکر ویژه از محمود عزیز، بابت 10 هفته، برگزاریِ بدونِ نقصِ مسابقه :46:

و آرزوی موفقیت برای بندری عزیز :105:

12 سپاس: بندری، هاچو هاچو، mz56mz، ملیکا، بهونه، دلشاد، mojde، بچه مثبت، carlos، Kishe Mehr، gilas، farzane

• mz56mz

دستت طلا كاكو خسرو خدا قوت
    مبارك كاكو ژنرال و امين عزيز
    آخيش اين هفته شركت خواهم كرد :15:

12 سپاس: هاچو هاچو، ملیکا، بچه مثبت، بهونه، دلشاد، بندری، mojde، ژنرال، carlos، Kishe Mehr، gilas، farzane

• ملیکا

مباااااااااااااارکه ژنرال اقا 243 243 280
    شانس اوردید من شرکت نکردم وگرنه خودم برنده بودم 804

تصویر در دسترس نیست

**دوستان توجه کنید جمله منو کوچک نشمریدا :25: چرا که به قول استادمون علیرغم کوچکیش بسی پر معناست :25: **

14 سپاس: mz56mz، بچه مثبت، بهونه، دلشاد، بندری، mojde، ماهی، ژنرال، carlos، هاچو هاچو، Kishe Mehr، gilas، maryamlondon1، farzane

• 10 سپاس: بهونه، دلشاد، بندری، mojde، ژنرال، carlos، هاچو هاچو، gilas، maryamlondon1، farzane

• بهونه

عمو جون خسته نباشی:8:
    9 سپاس: دلشاد، بندری، mojde، ژنرال، carlos، هاچو هاچو، gilas، maryamlondon1، farzane

• دلشاد

ممنون داش خسرو
    خسته نباشی داش محمود
    مبارک داش محسن عزیز

9 سپاس: بندری، mojde، ژنرال، carlos، هاچو هاچو، بهونه، gilas، maryamlondon1، farzane

• بندری

ملیکا,

كوتاه ترين قصه ي دنيا :
    رفت ......

:72: :78:

9 سپاس: mojde، ژنرال، carlos، هاچو هاچو، بهونه، دلشاد، gilas، maryamlondon1، farzane

• mz56mz

تصویر در دسترس نیست
    13 سپاس: بچه مثبت، mojde، ماهی، ژنرال، carlos، بندری، هاچو هاچو، بهونه، دلشاد، Kishe Mehr، gilas، maryamlondon1، farzane

• بچه مثبت

ممنون محمود جان بابت برگزاری عالی ِ 10 هفته از مسابقات :46:
    ممنون خسرو جان برای پذیرش مدیریت مسابقات :46:
    تبریک به برنده هفته دهم، محسن عزیز :46:

امتیازها واریز شد d

می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    13 سپاس: mz56mz، mojde، ماهی، ژنرال، carlos، بندری، هاچو هاچو، بهونه، دلشاد، Kishe Mehr، gilas، maryamlondon1، farzane

• ماهی

مبارک برندگان :78:
    ممنون از عمو محمود و بندری عزیز :110:

12 سپاس: بچه مثبت، mz56mz، carlos، بندری، هاچو هاچو، ژنرال، بهونه، mojde، دلشاد، gilas، maryamlondon1، farzane

• carlos

منم از محمود خان تشکر میکنم . عالی و بدون نقص :110:
    عمو جان چجوری طاقت آوردی 10 هفته هیچ جمله ای نگی خودت ؟ خیلی سخته ها :4:

mz56mz,
    حالا چرا من ؟؟؟؟:83:
    بابا خیلی قالطاقه . من نمیتونم جمعش کنم میزنم میکشمش :94: بعد 100 تا بابا ننه پیدا میشه براش :4:

12 سپاس: mz56mz، بندری، هاچو هاچو، ژنرال، ماهی، بهونه، mojde، دلشاد، Kishe Mehr، gilas، maryamlondon1، farzane

• mz56mz

نقل قول: carlos
    حالا چرا من ؟؟؟

كار , كار خودتت عمو جان :4: بسم الله

11 سپاس: carlos، بندری، هاچو هاچو، ژنرال، بهونه، mojde، دلشاد، Kishe Mehr، gilas، maryamlondon1، farzane

• بندری

mz56mz,
    عشقم رفتی !! خب برو با کارلوس ازدواج می کنم

:72: :78:

10 سپاس: mz56mz، هاچو هاچو، ژنرال، carlos، بهونه، mojde، دلشاد، gilas، maryamlondon1، farzane

• zrnznn

ای خدا یعنی شوهر منم عین شوهر فاطی خاله* میشه تا مامانم بتونه پیش فک و فامیل پُزشو بده!؟ :4:

(* فاطی خاله منظور دختر خاله کوچیکه اس که اسمش فاطمه اس و زودتر از عروس خانم مورد نظر در عکس ازدواج کرده!)

15 سپاس: mz56mz، بندری، بچه مثبت، هاچو هاچو، ژنرال، ماهی، carlos، بهونه، مستانه، mojde، دلشاد، Kishe Mehr، gilas، maryamlondon1، farzane

• ژنرال

carlos,
    علی جان مبارکه :4:
    دختر بدی نیست، وگرنه امین معرفیش نمیکرد :4:

12 سپاس: بندری، mz56mz، هاچو هاچو، carlos، بهونه، بچه مثبت، mojde، دلشاد، Kishe Mehr، gilas، maryamlondon1، farzane

• carlos

ژنرال,
    آخ آخ به جانِ خودم من تو یک پست دیگه اینو نوشته بودم اما نیست .شایدم تو یک تاپیک دیگه زدم :83:
    (شایدم بخاطر جمله عمومحمود بود که حواس مارو پرت کرد .تو بودی حواست پرت نمیشد؟):9:
    یا ابوالفض :58:
    داداش خیلی شرمنده ام . حمل بر بی ادبی نباشه . :11:
    بهت تبریک میگم محسن جان .:46::46: (نمیدونم چرا یادِ ژنرال موتور افتادم )
    جمله هاتو باید یه جایی بنویسیم که نسل بعد بجای شریعتی و اینا از ژنرال استفاده کنن :4:

نقل قول: mz56mz
    كار , كار خودتت عمو جان :4: بسم الله

واقعا ؟ :4: پس با اجازه شما و بقیه بَروبچه های خط :9:
    هفته بعد خبرشو میدم ... :86:

11 سپاس: بهونه، ژنرال، mojde، بندری، دلشاد، mz56mz، Kishe Mehr، gilas، هاچو هاچو، maryamlondon1، farzane

• ژنرال

carlos,
    ژنرال,
    آخ آخ به جانِ خودم من تو یک پست دیگه اینو نوشته بودم اما نیست .شایدم تو یک تاپیک دیگه زدم
    (شایدم بخاطر جمله عمومحمود بود که حواس مارو پرت کرد .تو بودی حواست پرت نمیشد؟)
    یا ابوالفض
    داداش خیلی شرمنده ام . حمل بر بی ادبی نباشه .
    بهت تبریک میگم محسن جان . (نمیدونم چرا یادِ ژنرال موتور افتادم )

من کلاً متوجه نشدم علی جان 453

جمله هاتو باید یه جایی بنویسیم که نسل بعد بجای شریعتی و اینا از ژنرال استفاده کنن :4:

نه 852
    ضایع س بابا :9:

11 سپاس: carlos، mojde، بندری، دلشاد، بهونه، Kishe Mehr، gilas، هاچو هاچو، maryamlondon1، farzane، mz56mz

• carlos

نقل قول: ژنرال
    من کلاً متوجه نشدم علی جان

تبریک گفتنم رو میگم 453 که فراموش شد بهت بگم . واضح نوشتم که :51:
    نقل قول: ژنرال
    ضایع س بابا

همیناس که خاطره میشه :4:

11 سپاس: mojde، بندری، ژنرال، دلشاد، بهونه، Kishe Mehr، gilas، هاچو هاچو، maryamlondon1، farzane، mz56mz
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: