₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » قیلون برازجونی ...
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانلود » قیلون برازجونی ...

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

قیلون برازجونی ...

599 بازدید، 25 پست، نویسنده: hadi04

• Kishe Mehr

من که اصن اهل دود و دم و رفیق ناباب نیستم ولی همین روزاس که با مهدی یره دوستیمو بهم بزنم مگر اینکه ترک احتیاط بکنم :44:

یه بار یک گروه برازجونی میرن مسافرت برگشتنی بهشون میگن خوش گذشت؟ میگن نه بابا 18 نفر توی یک مینی بوس بودیم 17 تا قیلون داشتیم اصلا خوش نگذشت... :17:

:23:
    این برازجونیا وقتی میان خونمون پدرمونو در میارن از بس میکشن ، ای تو حلقشون :4:

2 سپاس: هاچو هاچو، hadi04

• هاچو هاچو

نقل قول: carlos
    قلیون فقط قلیون های طرقبه

:4: رفته باشیم یره؟ :4:
    نقل قول: پرهام
    همشهری هندونه بستنی امتحان کن با تنباکو مارک "الفاخر"فقط

خوشم میاد مشهدیا آبرو نذاشتن :83: هندونه بستنی؟ :37: چه طعما در اومده ما بیخبریم!
    از کجا گیر بیاریم حالا این القاطر رو؟ :4:

نقل قول: hadi04
    فقط پياز اي بابا من عمرا اهل دود و دم نيستم والا هواي اينجا نياز به هيچي نداره همه چي داره

:4: اتفاقا منم اشلا شراغ این کار نمیرم یره :4:
    نقل قول: Kishe Mehr
    من که اصن اهل دود و دم و رفیق ناباب نیستم ولی همین روزاس که با مهدی یره دوستیمو بهم بزنم مگر اینکه ترک احتیاط بکنم

:83: هر چه زودتر بهتر :83:

2 سپاس: hadi04، Kishe Mehr

• hadi04

نقل قول: هاچو هاچو
    اتفاقا منم اشلا شراغ این کار نمیرم یره

بگو ژووووووووووووووون من :23:

2 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو

• هاچو هاچو

نقل قول: hadi04
    بگو ژووووووووووووووون من :23:

:4: نمیگم :9:

• mohamad70

من بوشهریم و اصا فکر نمیکردم اصلا کسی بدونه برازجان کجاس چه برسه به اینکه واسه قلیونش آهنگم ساختن.. :))
    1 سپاس: Kishe Mehr
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: