ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
دل من در پي يك خانه پر از دوستي است
بچه مثبت
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
ماهی
نترس..فقط خسته ای...بچه ، قربونش برم ، آدمو خسته می کنه
نگو که دلم از دست این آموزش و پرورش خونه
فردا آزمون جامع داره..پدرم در اومده
دو روزه دارم تاریخ عربستانو ازش می پرسم
هاچو هاچو
مامان مریم عزیز
ژنرال,
نخبه,
انشالله هر چه زودتر ازین حال و هوا در بیای...از افسردگی بعد زایمان هم نترس چون فکر نکنم اصن افسردگی روش بشه سراغ تو بیاد با اون روحیه بالات
gilas
كه ز هر كنج اتاقش خنده
گل بگو گل بشنو
نان گرمي و پنير
خاله من عاشق نون و پنیرم
mojde
خدا نكنه افسردگي زايمان بگيري من به اين درد مبتلا شدم خيلي بده من فكر ميكنم بيشتر مشكل تو خستگيه و اينكه آزادياتو از دست ميدي قبل از بچه دار شدن آدم براي هر برنامه اي آمادست اما حالا همه چيز بايد برنامه ريزي شده و اصولي باشه .بايد يكم بيشتر اينور اونور بري و با كسايي كه راحتي و موقعييتتو مي فهمن وقت بگذروني
hadi04
دخترم ربطی به زایمان نداره که ماشالا یه ماه دیگه وقت شوهر دخترته تو هنوز تو جو بعد از زایمانی؟
mojde,
ممنون مژد ه مثل همیشه عالی و هنرمندانه بود ایشالا یه شب شعر بذاریم از زیر خجالتتون دربیام
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→