₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » دل من در پي يك خانه پر از دوستي است
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » دل من در پي يك خانه پر از دوستي است

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2

دل من در پي يك خانه پر از دوستي است

344 بازدید، 26 پست، نویسنده: mojde

• بچه مثبت

من میام سایت دلم وا میشه :4:
    می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم ..... یک‌به‌یک از جمع هـم کم می شویم
    می‌رسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم می‌شویم
    گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... می‌رسد روزی که بی‌هم می‌شویم
    5 سپاس: ماهی، هاچو هاچو، ژنرال، حورا، mojde

• ماهی

نقل قول: نخبه
    میترسم افسردگی بعد زایمان بگیرم

نترس..فقط خسته ای...بچه ، قربونش برم ، آدمو خسته می کنه :44:
    نقل قول: mojde
    واي ماهي گفتي اصلا هوا هواي مسافرته اما با اين بچه و درس و مشق و ..

نگو که دلم از دست این آموزش و پرورش خونه :20:
    فردا آزمون جامع داره..پدرم در اومده :20:
    دو روزه دارم تاریخ عربستانو ازش می پرسم :101: امروزم نوبت درس دینی هست که بازم در مورد تاریخ عربستان هست :101: این حفظیات پدر منو در می آره :20:

3 سپاس: هاچو هاچو، حورا، mojde

• هاچو هاچو

:90: زیبا بود مژده خانوم :65: این خونه پر دوستی همین سایت خودمون نیست احیانا؟
    نقل قول: maryamlondon1
    من هم دلم تنگه بچه هام از من دور .شوهرم هفته به هفته میاد کار سنگین گرفته یک شهر دیگه . نه فامیل نه اشنا دارم تو این غربت دلم خوشه هفته دوروز میرم کالج

مامان مریم عزیز :46: واقعا صبر و تحملت مثال زدنیه...خدا انشالله یارت باشه :48:
    ژنرال,
    :23: :23:
    نخبه,
    انشالله هر چه زودتر ازین حال و هوا در بیای...از افسردگی بعد زایمان هم نترس چون فکر نکنم اصن افسردگی روش بشه سراغ تو بیاد با اون روحیه بالات :46:

2 سپاس: حورا، mojde

• gilas

نقل قول: mojde
    دل من در پي يك خانه پر از دوستي است

كه ز هر كنج اتاقش خنده

گل بگو گل بشنو

نان گرمي و پنير

خاله من عاشق نون و پنیرم :85:

• mojde

میترسم افسردگی بعد زایمان بگیرم

خدا نكنه افسردگي زايمان بگيري من به اين درد مبتلا شدم خيلي بده من فكر ميكنم بيشتر مشكل تو خستگيه و اينكه آزادياتو از دست ميدي قبل از بچه دار شدن آدم براي هر برنامه اي آمادست اما حالا همه چيز بايد برنامه ريزي شده و اصولي باشه .بايد يكم بيشتر اينور اونور بري و با كسايي كه راحتي و موقعييتتو مي فهمن وقت بگذروني :11:

• hadi04

بالاخره دل منم گرفت .دیروز رفتم قم تا دلم باز بشه یکم بهترم ولی همچنان انگار من تو یه دنیای دیگه زندگی میکنم میترسم افسردگی بعد زایمان بگیرم

دخترم ربطی به زایمان نداره که ماشالا یه ماه دیگه وقت شوهر دخترته تو هنوز تو جو بعد از زایمانی؟ :4:
    نقل قول: ژنرال
    یاد یه جمله ای افتادم که تو خدمت بچه ها زیاد میگفتن

:23: مرضزززززززززززززز
    mojde,
    ممنون مژد ه مثل همیشه عالی و هنرمندانه بود ایشالا یه شب شعر بذاریم از زیر خجالتتون دربیام :4:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: