₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » رئیس جمهور آمریکا رقم میخورد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » رئیس جمهور آمریکا رقم میخورد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

رئیس جمهور آمریکا رقم میخورد

1659 بازدید، 15 پست، نویسنده: بهونه

• بهونه

تصویر در دسترس نیست

میلیون ها آمریکایی امروز با شرکت در انتخابات ریاست جمهوری کشورشان، رئیس جمهور خود را برای ۴ سال آینده انتخاب می کنند. رقابت اصلی میان باراک اوباما از حزب دمکرات و میت رامنی از حزب جمهوریخواه است.

نظرسنجی ها نشان داده است که رقابت میان این دو رقیب بسیار نزدیک است و نتیجه نهایی قابل پیش بینی نیست.

سرنوشت انتخابات عمدتا به نتیجه رأی گیری در ۹ ایالت تعیین کننده بستگی دارد که نتیجه انتخابات در آنها می تواند به هر یک از دو طرف متمایل شود.

این ایالت ها شامل کلورادو، فلوریدا، آیووا، نوادا، نیوهمپشایر، کارولینای شمالی، اوهایو، ویرجینیا و ویسکانسین هستند.

جزئیات بیشتر در مورد نقش ایالت های حساس در انتخابات آمریکا را کلیک اینجا بخوانید.

نظرسنجی ها نشان می دهد که دو نامزد اصلی انتخابات در سطح ملی تقریبا شانه به شانه هم پیش می روند، اما آقای اوباما در ۹ ایالت تعیین کننده اندکی جلوتر از حریف است.

رقابت به ویژه در ایالت اوهایو بسیار نزدیک است.

نظام انتخاباتی آمریکا

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا با استفاده از نظام مجمع انتخاباتی (کالج الکتورال) انجام می‌شود. هر ایالت سهمیه‌ای از ۵۳۸ عضو این مجمع دارد. در اکثر ایالت های آمریکا تمام این سهمیه به نامزدی اختصاص می یابد که اکثریت آرای ایالت را به دست آورد. (تنها در نبراسکا و مین این سهمیه بر اساس نتیجه رای گیری در حوزه های انتخابیه کنگره و آراء در سطح کلی ایالت تقسیم می شود). نامزدی که حد اقل رأی ۲۷۰ عضو مجمع انتخاباتی را به دست آورد، رئیس جمهور آمریکا خواهد بود.

هیچ جمهوریخواهی تا کنون بدون پیروز شدن در اوهایو نتوانسته رئیس جمهور آمریکا شود.

شبکه سی ان ان از قول یکی از مشاوران تبلیغاتی آقای رامنی گزارش کرده است که نامزد جمهوریخواهان قصد دارد در روز انتخابات هم به تلاش های تبلیغاتی خود ادامه دهد.

بر اساس این گزارش، آقای رامنی روز سه شنبه و هنگامی که رأی گیری در جریان است در دو ایالت اوهایو و پنسیلوانیا به تبلیغ ادامه خواهد داد.

مشاوران آقای رامنی گفته اند که با این کار قصد دارند انرژی هواداران خود را حفظ کنند و از آخرین فرصت ها برای تشویق رأی دهندگان به رأی دادن به آقای رامنی استفاده کنند.

آقای رامنی، دیروز هم به ایالت فلوریدا رفت که بر اساس نظرسنجی ها در آن اندکی جلوتر از آقای اوباما است و سپس به ایالت های ویرجینیا، نیوهمپشایر و اوهایو سفر کرد.

آقای اوباما هم دیروز از ایالت های ویسکانسین، آیوا و اوهایو دیدار کرد.

11 سپاس: ژنرال، دلشاد، حورا، maryamlondon1، بندری، gilas، ماهی، farzane، mojde، Kishe Mehr، mati

• 1 سپاس: بهونه

• ژنرال

نقل قول: بهونه
    رقابت اصلی میان باراک اوباما از حزب دمکرات و میت رامنی از حزب جمهوریخواه است.

مگه این دوره به جز این 2نفر، کاندیدای دیگه ای هم هست؟

نظام انتخاباتی آمریکا

سیستم انتخاب ریاست جمهوری آمریکا خیلی عجیبه!
    خوب مثل آدم با رای مستقیم مردم، انتخاب کنید دیگه :4:

انتخابات معروف سال2000 که جورج بوش رئیس جمهور امریکا شد، با اینکه رای مردمیش کمتر از رقیبش بود اما چون آرای الکترالش بیشتر بود، شد رئیس جمهور!

متن پائین رو بخون و مقایسه کن با مملکت خودمون که همه آقایون، ادعای اخلاق دارن!
    برادر جورج بوش در زمان انتخابات سال 2000 فرماندار ایالت فلوریدا بود که با زد و بند، تونست ارای الکترال اون ایالت رو از آنِ جورج بوش کنه و در نتیجه تعداد آرای الکترال جورج بوش بیشتر از ال گور شد!
    ال گور، رقیب جورج بوش، به این قضیه معترض شد و جنجال بزرگی راه افتاد.
    کار به دادگاه عالی فدرال امریکا (که حکمش برای همه فصل الخطاب محسوب میشه) کشیده شد و چون اکثریت قضات این دادگاه، جمهوری خواه (از حزب جورج بوش) بودن، رای به نفع جورج بوش صادر شد و اون با رای دادگاه عالی امریکا شد رئیس جمهور آمریکا!
    حالا داشته باش، واکنش ال گور رو که حکم دادگاه عالی امریکا به ضررش بود، علیرغم اینکه رای مردمیش هم بیشتر از جورج بوش بود :

ال گور، بعد از اعلام حکم دادگاه، خطاب به جورج بوش اعلام کرد: تو اکنون رهبر آمریکا هستی و من و همکارانم و همه امریکا پشت سر تو هستیم و از تو حمایت میکنیم!

نمایش یا پنهان متنبحث سیاسی نبود ها! جنبه اخلاقیش مد نظرم بود :4:

4 سپاس: بهونه، arash52، mojde، Kishe Mehr

• بهونه

1 سپاس: mojde

• بهونه

نقل قول: ژنرال
    مگه این دوره به جز این 2نفر، کاندیدای دیگه ای هم هست؟

اونجا هرکی بخواد میتونه کاندید بشه:3:بله هستش
    خوب مثل آدم با رای مستقیم مردم، انتخاب کنید دیگه

اتفاقا این سیستمشون خیلی جالبه که تعیین کننده رای کالج ها میباشن چون مردم عام ممکن فریب حرف های کاندیدا رو بخورن:50:ولی نظام کالج تشکیل شده از افراد تحصیل کرده که همین باعث میشه که از این اتفاق هایی که باعث فریب مردم عام میشه اتفاق نیفته بعد این توضیح هم هست که تو کشوری مثل آمریکا رییس جمهور اونقدر قدرتی نداره برای مثال شهردار اونجا خیلی بیشتر قدرت داره چون پول داره رییس جمهور بیشتر به مسایل خارج کشور میپردازه این حرف یکی از استادامون میگفت دیگه صحت درستیشو نمیدونم:3:

1 سپاس: ژنرال

• ژنرال

اونجا هرکی بخواد میتونه کاندید بشه

نه اصلا بحثم این نیست؛ نمیدونستم که این دوره هم هم نفر سومی هست یا نه.

مردم عام ممکن فریب حرف های کاندیدا رو بخورنولی نظام کالج تشکیل شده از افراد تحصیل کرده که همین باعث میشه که از این اتفاق هایی که باعث فریب مردم عام میشه اتفاق نیفته

هیچ تضمینی نیست!
    هر کاندیدایی توی هر ایالتی، اکثریت رای مردمی رو به دست بیاره، کل آرای الکترال اون ایالت رو از آنِ خودش میکنه. پس باز هم رای مردم مهمه و ممکنه اون بحث فریب عوام پیش بیاد.
    هرچند به نظر من اونجا اصلا مسئله فریب عوام (از این نوعی که تو مملکت ما هست) چندان موضوعیت نداره. اگر هم فریبی باشه، که به نظر من هست، از نوع و جنس دیگه ایه.
    سالهاست که عملا فقط این دو حزب فعال هستن و سیاست ها و جهت گیری های کلیشون برای مردم کاملا روشنه.
    ضمن اینکه هر کاندیدایی که از طرف حزب متبوعش به عنوان کاندید نهایی اعلام میشه، قبلش داخل حزب با رقبای حزبی خودش رقابت میکنه و بالا میاد. کاملاً توی حزب و در طی سالها پخته شده و با مسائل کشورش و سیاستهای حزبش کاملاً آشناس.
    نمیتونه هر شعار و برنامه ای رو که دلش خواست، ارائه بده.
    بنابراین برای مردم همه چیز روشنه و اینجوری نیس که یه نفر بلند بشه و واسه رای اوردن یه سری شعارهای کلی و مبهم بده و بعد از انتخاب شدن هم به هیچ کس و هیچ نهادی توی کشورش پاسخگو نباشه.

البته من بد و خوبش رو نمیتونم نظر بدم اما این ترکیب رای مردمی و آرای الکترال، کارو خیلی پیچیده میکنه.
    خیلی دوس دارم بدونم چرا این سیستم رو طراحی کردن و چه دلایلی داشتن.

2 سپاس: بهونه، Kishe Mehr

• maryamlondon1

از شبکه العربیه دارم اخبارش دنبال میکنم من میگم اوباما :4:
    1 سپاس: بهونه

• بهونه

ژنرال,
    راستی این قضیه که برای انتخاب بوش گفتی این همین قضیه کالج درمیون بود بوش توی رای کالج ها برنده شد برای همین توی دادگاه هم به بوش رای داده شد ولی ال گور توی رای مردم اینم از توضیحات جا مونده بود:4:
    خیلی دوس دارم بدونم چرا این سیستم رو طراحی کردن و چه دلایلی داشتن.

به نظرم خیلی جالب میاد این سیستم ولی اینم باید بگیما که هر دوره 8 ساله یک درمیون شده تقریبا یه دوره جمهوریخواهان یک دوره 8 ساله هم دموکراتها
    نه اصلا بحثم این نیست؛ نمیدونستم که این دوره هم هم نفر سومی هست یا نه.

افراد زیادی شرکت میکنن ولی توی همون دقایق اول شروع انتخابات خیلی ها از دور خارجن و بیشتر بگذره اصولا رقابت بین همین دو نفر میشه طوری که مثل اینکه دیگه کسی شرکت نکرده یادمه یه سایتی هم بود دوره قبلی بود شنیدم که نتایج رو آنلاین هم بخوای میتونی مشاهده کنی لحظه به لحظه

1 سپاس: ژنرال

• ژنرال

راستی این قضیه که برای انتخاب بوش گفتی این همین قضیه کالج درمیون بود بوش توی رای کالج ها برنده شد برای همین توی دادگاه هم به بوش رای داده شد ولی ال گور توی رای مردم

من جنبه اخلاقی قضیه و نوع برخورد ال گور، مد نظرم بود.

چقدر حرف زدم :34:

• محسن صائب

سطح بحث های دوستان خیلی بالاست
    میترسم یک چیزی بگم ابرو ریزی بشه :4:

• gilas

رقابت تموم شد اوباما رای آورد :1:

• farzane

1189 مرسی داداشی بهونه اییییییییییییییییییییییییییی 678 678 :4:

• mojde

ما با او يا او با ما مسئله اين است :4:
    چه خبر شده اونجاييا خيلي خوشحالن كه او با ما شده :52:

2 سپاس: Kishe Mehr، بهونه

• Kishe Mehr

رفتم توی فیس بووووووووووووق اش بهش تبریک گفتم البته از طرف ملت شریف ایران :4:

این سیستم دو مرحله ای انتخابات امریکا خیلی برام عجیب و جالبه.. ولی از این بهتر و جالب تر تفکیک قوای بسیار قوی شونه :3:

• mati

مرسی بهونه ی سایت 678
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: