₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » نمیدانم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

نمیدانم

190 بازدید، 6 پست، نویسنده: بابک

• بابک

این شعر را دادم بیکی از دوستانم برایم خطاطی کرد و آنرا داخل راهرو روی دیوار
    نزدیک در خروجی منزلم آویزان کرده ام و گاه گاهی در مواردی مخصوص آنرا میخوانم . وقتی
    دوستان مطالبی را از قبیل : راههای موفقیت ، موفقیت پله پله ، چطور با نا امیدی مبارزه کنیم،
    ده بیست تا روش پولدار شدن ، خلاصه وووووو را میخوانم آنها آرام بخش و عالی است :
    ولی وقتی بعضی انسانها افکارشان برای یک زن بخت برگشته یا بهتر بگویم (بختش رابرگرداندند) و
    فقیر و گرسنه بناچار فاحشه یا فاحشه اش کردند ، این قضاوتهای غیر منطقی و خون
    بجای اشگ آور و خنجر دو تیغه زهر آلود تا اعماق قلبها فرو بردن و دردناک ووووووو ، دگر در
    مغز جای خالی برای فکر کردن نمی گذارد ، در نتیجه همش زمزمه میکنم و میگویم:

نمیدانم ، نمیدانم ، نمیدانم

تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: ماهی، soheyla، jaj، دلشاد، محسن صائب، gilas، farzane

• ماهی

اگر زندگی بی دردسر می خوای اصلا نباید فکر کنی...من که به این نتیجه رسیدم .آدمایی که فکر می کنند زجر می کشن. :1:
    2 سپاس: jaj، farzane

• دلشاد

نقل قول: بابک
    نمیدانم ، نمیدانم ، نمیدانم

منم میگم ای بابا ای بابا

• محسن صائب

دوست عزیز
    من فکر میکنم و بحث هم میکنم(البته در بحث های که اشراف کامل دارم و میدونم میتونم در راه اثبات ان مدرک نشان بدهم)
    ولی به هیچ عنوان این بحث ها وارد زندگی روز مره ام نمیشود
    بتوانم کمک میکنم
    ولی به هیچ عنوان شادابی و سر زندگی خودم رو در مسیری که نمیتونم تغییرش بدهم ، از دست نمیدهم
    به عنوان مثال من قبلا عرض کردم با عده ای از زنها تن فروش اشنا هستم
    در صحبت ها به هیچ عنوان به انها اجازه نمیدهم که کار خودشون رو به هر دلیلی موجه نشون بدهند
    در حد توانم به انها کمک میکنم
    .
    بابک جان
    من احترام خاصی نسبت به شما قایلم هستم ، شاید افکار و اعقاید منو شما هم خوانی با هم نداشته باشد ولی نوشته های شما معمولا پر محتوا هستند و من همیشه استفاده کرده ام
    امیدوارم منو بعنوان یک دوست بپذیرید :8:

• farzane

بسیار زیبا بود دوست عزیزم عالی بود و من با نظر ماهی جونم کاملا موافقم و همچنین نظر محسن جان :46:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: