ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
♪♫♪ گـریم هـای زیبا برای آبجی مستون عزیز ♪♫♪
دلشاد
هالووین یکی از جشنهای سنتی مغربزمین است که مراسم آن در شب ۳۱ اکتبر (نهم آبان) برگزار میشود. بسیاری از افراد در این شب لباسهای عجیب و غیرمرسوم میپوشند و کودکان برای جمعآوری نبات و آجیل به در خانه دیگران میروند. جشن هالووین بیشتر در کشورهای آمریکا، ایرلند، اسکاتلند و کانادا مرسوم است. این جشن را مهاجران ایرلندی و اسکاتلندی در سده نوزدهم با خود به قاره آمریکا آوردند.
یکی از نمادهای هالووین یک کدوتنبل توخالی است که برای آن دهان و چشم به صورتی ترسناک درآورده شده و با روشن کردن شمع در درون کدوتنبل به آن جلوهای ترسناک داده میشود.
▧ 27 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستدانلود: Zand Band - Baram Doa Kon
mz56mz
بندری
gilas
farzane
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ
داداشی بهروز اینا چی هستن دیگه
توو من و تو برنامه اش رو گذاشت خیلی باحال بود داداشی
بیچاره مستونه جونم مبارکش باشه بیا بغلم قلبونت بشم خوشمل خودم
حورا
نمایش یا پنهان متن
فکر کنم خاله مستونم مثل ماه باشن
نمایش یا پنهان متن
همه که مثل من اینجوری نیستن▧ تصویر در دسترس نیستjaj
محسن صائب
این تصاویر بار منفی داره
و معمولا برای هدیه به شخصی از مورادی استفاده میکنند که بار مثبت داشته باشه
گل میدهند و یا با جعبه ای شیرینی به طرف مقابل اعلام میکنند که من شما رو مثل گل زیبا و پاک میدانم و با تقدیم شیرینی ارزوی زندگی شیرین برای شما میکنم
.
خیلی خوبه ما برای تقدیم تاپیک به دیگران هم همین اصل رو رعایت کنیم و سعی کنم مطالبی جالب و با ارزش به اندازه ارزشی که برای دوستمون قایل هستیم
هدیه بدهیم
farzane
دلشاد
چشم حاج محسن
mati
بابک
این تصاویر بار منفی داره
و معمولا برای هدیه به شخصی از مورادی استفاده میکنند که بار مثبت داشته باشه
دقیقأ همین طور هست .... واقعأ حالم بهم خورد .
این جور تصاویر و سنتها باعث بوجود آوردن خونریزی و خونخواری میشه ، حالا شایدبعضی از بزرگتر ها ندید میگیرند و درک میکنند ولی یه سری جوانان اینها را بعنوان یه تفریح خوش مزه بحساب میآورند در نتیجه آنها را در افکار خود پرورش میدهند و... بقیه شو خودتون بگین ...چون بنده خیلی تشنه ام شده پاشم شنلمو تن کنم و ماه هم که دراومده شغالم داره زوزه میکشه سوار درشکه ام بشمو برم شهر شاید یه چند تا از اون کردن بلورا با شاهرگهای
درشت گیر اوردیم .
هاچو هاچو
محسن صائب
این نشان بزرگواری تو عزیز هست که حرف این حقیر رو گوش میکنی
ممنونم
عالی توضیح دادید
soheyla
خیلی وحشتناک بودن
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→