₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » وقتی داماد مهریه میگیرد
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » وقتی داماد مهریه میگیرد

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

وقتی داماد مهریه میگیرد

1891 بازدید، 20 پست، نویسنده: هاچو هاچو

• هاچو هاچو

تصویر در دسترس نیست

برترین ها: در فلسفه ازدواج معمولا رسم بر آن است که مرد مهریه را به زن خود اعطا کند اما در برخی از مناطق بنگلادش این مساله برعکس است.

در این مناطق زنان باید به هنگام ازدواج به همسران خود مهریه اعطا کنند با این اعتقاد که چنین اقدامی باعث تقویت روابط زن و شوهر و دوام و پایداری زندگی آنها می شود.

"مصطفی حسن صارکر"، مدیر موسسه خیریه کمک به عروسان کم بضاعت می گوید: این موسسه به دخترانی که قصد ازدواج دارند برای اینکه بتوانند مهریه همسران خود را پرداخت کنند، وام می دهد و آنها را برای پیدا کردن کار کمک می کنند.

صارکر افزود: بسیاری از دختران بنگلادشی از خانواده های فقیر کشور خود را به قصد کار در کشوری دیگر ترک می کنند که ممکن است در این راه به کارهای نامشروع تن بدهند اما این موسسه خیریه سعی می کند پول مقدار نیاز برای اعطای مهریه را برای آنها فراهم کند.

وی گفت: این موسسه پس از استقلال بنگلادش در سال 1971 تاسیس شد و از آن زمان به بعد تلاش می کند برخی از عادت عجیب در این کشور را تغییر دهد".

12 سپاس: jaj، s_ali_m68، carlos، gilas، دلشاد، Kishe Mehr، ژنرال، farzane، ملیکا، بهونه، ماهی، javad1020

• AVINAR

مهریه به هیچ عنوان نمیتونه باعث استحکام خونواده بشه چه زن مهریه بگیره چه مرد فرقی
    نداره به نظر من این یه رسم اشتباهه البته هر کسی به کیشه خودش :48:
    تا پی نبرده ای که دلش با زبان یکیست دل خوش مکن به گرمی گفتار هیچکس
    این شعر هم تقدیم به همه بچه های سایت :70:

5 سپاس: jaj، Kishe Mehr، هاچو هاچو، s_ali_m68، ژنرال

• taha_1990

اگر عشق و علاقه واقعی و تفاهم بین زن و مرد وجود داشته باشه مهریه میتونه حتی یه شاخه گل باشه . چه اشتباه بزرگی است که بعضی افراد فکر میکنند مهریه زیاد و یا گرفتن مهریه از جانب داماد باعث استحکام بنیاد خانواده میشه ...
    3 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو، ژنرال

• gilas

:83:
    حالا اگه مهریه رو هم نده میندازنش زندان :4:

2 سپاس: هاچو هاچو، ژنرال

• دلشاد

نقل قول: هاچو هاچو
    زنان باید به هنگام ازدواج به همسران خود مهریه اعطا کنند

اصلشم به همینه :74:

1 سپاس: هاچو هاچو

• carlos

چقدر هست حالا مهریه شون؟

سکه بهار آزادیه ؟:4:

2 سپاس: هاچو هاچو، ژنرال

• هاچو هاچو

نقل قول: AVINAR
    مهریه به هیچ عنوان نمیتونه باعث استحکام خونواده بشه چه زن مهریه بگیره چه مرد فرقی
    نداره

اتفاقا بر عسک :4: کسی که بدونه اگه جدا بشه باید چند صدتا سکه مهریه بده سعی میکنه استحکام زندگیشو ببره بالا :3:
    s_ali_m68,
    533
    نقل قول: gilas
    حالا اگه مهریه رو هم نده میندازنش زندان :4:

اعدام :4:
    نقل قول: دلشاد
    اصلشم به همینه :74:

احسنت دلشاد جان :74:
    نقل قول: carlos
    چقدر هست حالا مهریه شون؟

قابل نداره :4: باشه اگه الان همرات نیست :9: 124 هزار تا به نیت پیامبرای مهربون :4:
    نقل قول: carlos
    سکه بهار آزادیه ؟

ها :4:

2 سپاس: ژنرال، Kishe Mehr

• ژنرال

چی میشد این رسم تو ایتالیا بود میرفتیم از ایتالیا زن میگرفتیم :51:

• Kishe Mehr

والله توی همین ایرانم اگه نصف نصف بود قبول داشتم دیگه نیازی نبود بریم منت دخترای کشورای دیگرو بکشیم :4:

البته اگرم زنها بخوان مهر بهمون بدن خب نمیشه دیگه 403 مثلا نمیشه به زن بگی چقدر شوهرتو مهر کردی؟ :44:

• farzane

678 داداش هاچو ماچویییییییییییییییییییییییی خودم 678

280 280 280 280 280 280 280

چیقده باحال مقسی مقسی 245

• هاچو هاچو

نقل قول: ژنرال
    چی میشد این رسم تو ایتالیا بود میرفتیم از ایتالیا زن میگرفتیم

:4: تو بالاخره یه روز میری ایتالیا :105:
    نقل قول: Kishe Mehr
    والله توی همین ایرانم اگه نصف نصف بود قبول داشتم دیگه نیازی نبود بریم منت دخترای کشورای دیگرو بکشیم

:86: آدم منتم میکشه منت ایرونیشو بکشه :103:
    نقل قول: Kishe Mehr
    البته اگرم زنها بخوان مهر بهمون بدن خب نمیشه دیگه مثلا نمیشه به زن بگی چقدر شوهرتو مهر کردی؟

:37: آره گوشش خیطه :38:
    farzane,
    :4: 826

1 سپاس: Kishe Mehr

• ملیکا

این موسسه به دخترانی که قصد ازدواج دارند برای اینکه بتوانند مهریه همسران خود را پرداخت کنند، وام می دهد

314 314
    مهریه کمترین هزینه ایه که مردا بخاطر فرار از ترشیدگیشون باید به همسرشون پرداخت کنن پس چی فکر کردین 315

• zrnznn

هاچو کتک دلت میخواد نه!711 اون شکلک کتک خودتو بیزحمت برا خودت از طرف من بزار حس گشتن دنبالشو ندارم :21:

• 1 سپاس: هاچو هاچو

• هاچو هاچو

نقل قول: ملیکا
    مهریه کمترین هزینه ایه که مردا بخاطر فرار از ترشیدگیشون باید به همسرشون پرداخت کنن پس چی فکر کردین

:4: قشنگ بود :4:
    نقل قول: zrnznn
    هاچو کتک دلت میخواد نه! اون شکلک کتک خودتو بیزحمت برا خودت از طرف من بزار حس گشتن دنبالشو ندارم

یادم رفته شکلکشو 232
    بهونه,
    :4:

• ماهی

نیست که توی ایران مردا خیلی مهریه می دن؟ :22:
    اینجا مردا مهریه رو با بچه یا با خود طلاق معامله می کنن :1:
    مهرتو ببخش تا طلاق بدم :57:
    مهرتو ببخش تا بچه رو بدم :57:

کلا ما شرقی ها قسمتهایی از عقلمون پاره سنگ بر می داره :83:

2 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو

• hadi04

برو بچس تور بنگلادش ثبتنام تا فردا همین موقع نبوووووووووووووود؟ با دلار دولتی هم میریما مطمئن باشید همچین موقعیتی دیگه براتون پیش نمیاد کاکو محمود بنگلادشو ردیفش کن تا من برم سر خیابون یه هواپیما ردیف کنم بیام :4:
    2 سپاس: Kishe Mehr، هاچو هاچو

• Kishe Mehr

نقل قول: hadi04
    برو بچس تور بنگلادش ثبتنام تا فردا همین موقع نبوووووووووووووود؟ با دلار دولتی هم میریما مطمئن باشید همچین موقعیتی دیگه براتون پیش نمیاد کاکو محمود بنگلادشو ردیفش کن تا من برم سر خیابون یه هواپیما ردیف کنم بیام

بلیط هواپیما گرون شده به نظرت می صرفه؟ :4:

• هاچو هاچو

ماهی,
    حق با شماست :1:
    نقل قول: hadi04
    برو بچس تور بنگلادش ثبتنام تا فردا همین موقع نبوووووووووووووود؟ با دلار دولتی هم میریما مطمئن باشید همچین موقعیتی دیگه براتون پیش نمیاد کاکو محمود بنگلادشو ردیفش کن تا من برم سر خیابون یه هواپیما ردیف کنم بیام

:4: اگه مجی بیاد منم میام :8:

1 سپاس: Kishe Mehr

• Kishe Mehr

اگه مجی بیاد منم میام

:8: با اجازه ی بزرگترا بله :9:

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: