₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » " علت اصلی تفکیک جنسیت از دیدگاه افلاطون "
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » " علت اصلی تفکیک جنسیت از دیدگاه افلاطون "

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

" علت اصلی تفکیک جنسیت از دیدگاه افلاطون "

1616 بازدید، 7 پست، نویسنده: taha_1990

• taha_1990

مقدمه کتاب ضیافت افلاطون که از روی این کتاب حذف گردید . پاراگرافی از این مقدمه را برای شما دوستان در اینجا قرار می دهم :

تصویر در دسترس نیست

" در جوامع استبدادی همیشه زن و مرد از هم جدا می شوند تا مرد ها و زن ها چیزیکه بینشان جریان داشته باشد، شهوت بیمار گونه ناشی از توهم شناخت از هم باشد، تا هیچ زنی و مردی زیبایی و زشتی واقعی را نتواند تشخیص بدهد و زن ها و مرد ها در انتخاب هم به اندازه شهوت برانگیز بودن توجه داشته باشند و بس ، نه چیز دیگری ..چرا؟؟ چون اگر در جامعه روابط زن و مرد آزاد باشد آن دیوار شهوت فرو می ریزد و زن ها و مرد ها زیبایی و زشتی واقعی را تشخیص می دهند و خانواده هایی که تشکیل می دهند بر دوست داشتن انسانی بنا می کنند و فرزندان سالم تربیت می کنند که تاب استبداد را ندارد و به عبارتی استبداد با وجود آنها بیگانه است، چرا که آزاد پرورش می یابند "

تصویر در دسترس نیست

7 سپاس: carlos، levrone، gilas، Kishe Mehr، دلشاد، jaj، farzane

• 1 سپاس: s_ali_m68

• Kishe Mehr

اقایون ِ مستبدی که نمی تونن از یک متن و یک مقدمه بگذرن چطوری میتونن از تفکیک جنسیت بگذرن؟ :44:

نمایش یا پنهان متنفکر میکنم قبلا خودم گذاشته بودم :50:

1 سپاس: s_ali_m68

• Kishe Mehr

1 سپاس: s_ali_m68

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: