₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » &&& این آدم هـا چقـدر می خـوابند &&&
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » &&& این آدم هـا چقـدر می خـوابند &&&

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

&&& این آدم هـا چقـدر می خـوابند &&&

256 بازدید، 10 پست، نویسنده: دلشاد

• دلشاد

این آدم هـا چقـدر می خـوابند؟!

آدم های موفق، بزرگ یا دست کم مشهور در سراسر دنیا کارهایی انجام می دهند یا نمی دهند که با سایرین متفاوت است. مهمترین ویژگی چنین افرادی پشتکار است و در واقع خمیر مایه موفقیتشان محسوب می شود.

افراد موفق یا مشهور حتی ساعت خوابیدن شان هم با دیگران فرق دارد و به عبارتی کمتر از سایرین است، چون آنها ترجیح می دهند بیشتر به کارشان برسند تا به خوابشان!

شاید برایتان جالب باشد بدانید کسانی مثل خانم مایر، مدیرعامل یاهو، یا باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا در طول شبانه روز چند ساعت فرصت خوابیدن یا استراحت دارند.

1. مریسا مایر

تصویر در دسترس نیست

خواب مدیر عامل تازه یاهو در کل چهار تا حداکثر شش ساعت در شبانه روز است و بقیه ساعات را تنها کار می کند. 130 ساعت کار در هفته کار هر کسی نیست!

2. جک دورسی

تصویر در دسترس نیست

قرار گرفتن در راس توئیتر و اسکوئر زمان چندانی را برای استراحت باقی نمی گذارد. دورسی در شبانه روز 10 ساعت را صرف توئیتر و 10 ساعت هم صرف اسکوئر می کند، پس می ماند 4 ساعت زمان برای خواب و استراحت.

3. ایندرا نویی

تصویر در دسترس نیست

خانم نویی که یکی از قدرتمندترین و بانفوذترین مدیران زن در سراسر دنیاست، در طول شبانه روز تنها چهار ساعت وقت برای خواب و استراحت دارد. مدیریت پپسی به هر حال به زمان زیادی برای کار نیاز دارد.

4. سرجیو مارکیونی

تصویر در دسترس نیست

مدیرعامل فیات هم به مانند سایر همقطارانش چندان وقت کافی برای خواب ندارد و او هم حداکثر 4 ساعت می تواند بخوابد. قهوه برای بیدار ماندن به او خیلی کمک می کند.

5. کاندولیزا رایس

تصویر در دسترس نیست

برای خانم فرقی نمی کند سمت حساس داشته باشد یا نه. او راس ساعت 4:30 صبح از خواب بیدار می شود و به سراغ ورزش صبحگاهی می رود.

6. باراک اوباما

تصویر در دسترس نیست

رئیس جمهوری فعلی آمریکا که به شدت در حال تلاش برای رسیدن به دوره دوم ریاست جمهوری است، ساعت 1 بامداد به رختخواب می رود و ساعت 7 صبح هم از خواب برمی خیزد.

7. بیل کلینتون

تصویر در دسترس نیست

آقای کلینتون هم اگرچه بعد از عمل جراحی قلب، عادت های خواب خود را تغییر داده، اما در زمان ریاست جمهوری تنها 5 تا 6 ساعت در شبانه روز استراحت می کرد.

8. ما یینگ ژئو

تصویر در دسترس نیست

رئیس جمهور تازه تایوان هم که با نظم و تعهد توصیف می شود، چندان وقتی برای استراحت ندارد. او تنها 5 ساعت می خوابد و همزمان با طلوع خورشید، سر کارش حاضر می شود.

5 سپاس: farzane، zrnznn، s_ali_m68، Ahora Quien، gilas

• 2 سپاس: دلشاد، ملیکا

• zrnznn

:93: منم در روز میانگین 6 یا 7 ساعت میخوابم :5: یعنی مممکنه منم یه کاره ای بشم واسه خودم؟!!! :37: البته میدونم الان خانم مهندس هستم ولی کاش یه پست مدیریتی چیزی هم میداشتم :44: تا میشد استعدادهام شکوفته میشدن :21:
    1 سپاس: دلشاد

• ملیکا

من ک اصلا نمیخوابم :5:

• taha_1990

دلشاد,
    سلام دوست عزیز ، از تایپیک زیباتون که یاد آور خاطره زیبایی برای من بود سپاسگزارم . :1:
    یادم میاد استادی داشتم که در شبانه روز 5 یا 6 ساعت استراحت میکرد ، همیشه بهش افتخار میکردم ، میدونید چرا :
    چون یه روز سر کلاس به من و بقیه دانشجوها نگاه کرد و با افتخار و چهره خندان گفت :
    " من تو زندگی به تمام آرزوهام رسیدم " :1:

2 سپاس: دلشاد، حورا

• حورا

تصویر در دسترس نیست
    2 سپاس: s_ali_m68، دلشاد

• Ahora Quien

منم همش ۵ ساعت می‌خوابم ..
    تو شرکت اریکسون هم کار می‌کنم لول :4:

• mati

پس کلا با این تاپیک ما باید بریم تو زمین از خجالت یه فکر به حال خودم بکنم 314

• 1 سپاس: دلشاد

• AVINAR

مهم نیست که آدما در هر 24 ساعت چقدر میخوابن چون خواب واسه بدن لازمه مهم اینه که اون ساعتهایی که بیدارن چی کار میکنن :39:
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: