ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
&& به ياد ژولی پولی و نارنجى عزيز &&
حورا
دستتون درد نکنه عمویی
gilas
دستت ندره عمو جونم عااالی بود
mz56mz
عمو جان ژولی پولی و نارنجى عزيز دو كاربر قديمى سايت هستند اهل شهر يزد از دوستان خوب قديمى كه به علت مشغله و علم و درس خيلى كم ميان سايت
مستانه
واقعاً یادشون بخیر، آخرین بار شب تولدم با ژولی صحبت کردم، پدسوخته هنوزم نظر بابرکتش رو برنداشته
ایشالا هرجا که هستن موفق و شاد و سلامت باشن
hadi04
یعنی توی مدرسه هم مثبت نگرفتی؟
mz56mz,
کاکو محمود ظاهرا هفت هشت تا تاپیک زدی یه شکل همشم تقدیم به ژولی و نیکو بوده من ندیدم چون دیر اومدم ولی گفتم بهت بگم
یادشون بخیر دوستای گلم هنوز گه گاهی میبینیمشون تو نت ایشالا هر جا هستن سلامت باشن دستت درد نکنه کاکو محمود گل
ژولي پولي
عمويي، فدات بشم اينقد نازنيني. مرسي ازم ياد کردي، از همه بچه ها هم که به يادم هستين ممنونم...
جاي اونايي هم که نيستن خالي... من هيچوقت فراموش نکردم و نميکنم يه سري از بهترين دوستام رو اينجا پيدا کردم...
نيکو هم به همگي سلام ميرسونه و تشکر ميکنه
دوستون دارم هوارتا... بازم دست عموي نازنيم درد نکنه
ژنرال
به به مهندس ژولی
هر دفعه که میری فیسبوک، ده دقیقه رو هم به اینجا اختصاص بده!
به نیکو خانم هم سلام برسونید
gilas
منو و شازده رو میگه
نمایش یا پنهان متن
خوب چیه حس خود شیفتگیم گل کرد یهوخوش اومدی
هاچو هاچو
arash52
شما هم انشااله خوشبخت بانی عزیز
عمو بچه ها چی میگن؟ 7-8 تا تاپیک یه جور زده بودی ؟ از شما بعیده
mz56mz
توضيح دادم كه اين نتو قاط زده بود
arash52
خیلی خوش اومدی عزیز
بازم سر بهمون بزن
نخبه
هر جا هستن موفق و شاد باشن هر دو واقعا دوست داشتنی هستن
توی دو تا قرار دیدمشون و دفعه دوم من و نیکو کنار هم نشسته بودیم و همش حرف میزدیم از هم صبحتیش خیلی لذت بردم دوست داشتم امسال هم می اومدن که متاسفانه جور نشد بیان
تو مناسبتهای مختلف ازشون اس ام اس دریافت میکنم و گاهی هم تلفنی صحبت میکنیم وای دلم خیلی تنگ شد برم یه اس بدم
عمو مرسی خاطرات خوبی رو زنده کردی
ماهی
منظورم توی زندگی ماهی خانومی م بود
وای خفه نشی....
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→