₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » فرهاد شعرهایم - ستاره
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » فرهاد شعرهایم - ستاره

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

فرهاد شعرهایم - ستاره

1791 بازدید، 18 پست، نویسنده: شهلا

• شهلا

تصویر در دسترس نیست

می شود آیا
    در تفسیر زیبایی شب
    ستاره ای را فراموش کرد
    که قرار است روزی بتابد
    در وسعت بی انتهای آسمان ؟

بی گمان
    تو همان ستاره ای که قرار است
    شبی
    تمامی آسمان را
    روشن کند...

تصویر در دسترس نیست

انعکاس تصویرم را
    در آینه ها
    به تماشا بنشین!
    من
    در لباسی از حریر سرخ
    دلرباتر از همیشه شده ام
    تا تو لبخندت را
    عاشقانه نثار م کنی .
    فرهاد شعر هایم
    رهسپار دیار سنگها نباش
    زیرا من رسم بی وفایی را
    از شیرین قصه ها
    نیاموخته ام ...

8 سپاس: بهونه، دلشاد، farzane، ژنرال، هاچو هاچو، arash52، maryamlondon1، gilas

• بهونه

هم عکس کوچیک تاپیکت درست کردم هم تاپیک به بخش ادبیات انتقال دادم دوست عزیز لطفا تاپیک هاتو بسته به موضوعی که هست در بخش مربوط گذاشته شود شما بیشتر برای گذاشتن تاپیک هات به بخش صفحه های شخصی میروید لطفا مثل این تاپیک به بخش ادبیات برای مثال رفته و ایجاد تاپیک نمایید بازم سوالی داشتی در خدمتیم :buff:
    6 سپاس: دلشاد، شهلا، ژنرال، farzane، هاچو هاچو، gilas

• دلشاد

مرسی شهلای عزیز
    2 سپاس: شهلا، farzane

• شهلا

سلام بهونه عزیز
    1- من ابتدای نوشته اتون رو زیاد متوجه نشدم که عکس کوچک تاپیک درست کردید منظورتون چیه؟
    من در تاپیکهای ابتدای ورودم به سایت از همون لینک مستقیم و غیر مستقیم و با کد عکس کوچک استفاده کردم اما این چند تای اخر رو با آپلود سریع عکس فرستادم.
    نمی دونم منظورتون اینه که از اپلود سریع استفاده نکنم و یا منظورتون چیز دیگه ایه ؟

2-در مورد موضوعها اطلاع دارم که قسمت بندی شده اما فکر می کردم می تونم تاپیک بفرستم که در ادامه صفحه شخصی ام بیاد اما می بینم که جدا ارسال شد. حالا سوالم این هست :
    مگه نمی شه مثل وبلاگ توی صفحه شخصی هر بار که خواسته باشیم مطلب جدیدی بزاریم ؟؟؟
    در مورد ارسال پشت سر هم عکس هم مشکلی دارم که بعدا براتون خواهم گفت در پیغام :1:

5 سپاس: ژنرال، بهونه، farzane، هاچو هاچو، gilas

• farzane

301

مرسی شهلا جون :8: :6: :11:

دوتاش عالی بود عزیزم 282 من که لذت بردم از خوندشون عزیزم :90:

خیلی زیبا بود عکس ها و متن ها....... :46:

• ژنرال

شهلا,
    برای اینکه توی صفحه شخصیتون مطلب جدیدی بذارید؛ کافیه که وارد صفحه شخصی بشید و یک پست جدید ارسال کنید.

1 سپاس: farzane

• بهونه

نقل قول: شهلا
    1- من ابتدای نوشته اتون رو زیاد متوجه نشدم که عکس کوچک تاپیک درست کردید منظورتون چیه؟
    من در تاپیکهای ابتدای ورودم به سایت از همون لینک مستقیم و غیر مستقیم و با کد عکس کوچک استفاده کردم اما این چند تای اخر رو با آپلود سریع عکس فرستادم.

وقتی که از آپلود سریع استفاده میکنی لینک اول برای قسمت عکس کوچیک تاپیک استفاده میشه او لینک کپی کن سر جاش لینک دوم هم برای متن تاپیک استفاده میشه:3:
    نمی دونم منظورتون اینه که از اپلود سریع استفاده نکنم و یا منظورتون چیز دیگه ایه ؟

برای عکس کوچیک از آپلود سریع میتونید استفاده کنید چون لینکشو خودش میده بهتون
    مگه نمی شه مثل وبلاگ توی صفحه شخصی هر بار که خواسته باشیم مطلب جدیدی بزاریم ؟؟؟

چرا میشه ولی باید به داخل صفحه شخصیتون بری و اونجا پست بزاری مثل همین تاپیک که برای من پست گذاشتی همین جوری انجام میشه مطلب جدیدتون
    در مورد ارسال پشت سر هم عکس هم مشکلی دارم که بعدا براتون خواهم گفت در پیغام

هر سوالی داشتید بپرسید جوابتون میدم راهنماییتون میکنم

3 سپاس: شهلا، ژنرال، farzane

• شهلا

سلام ژنرال عزیز .
    اتفاقا من همین کار رو کردم و با اون قبلی ارسال نشد و خودش یک تاپیک مجزا شد .
    و شاید من ناشی بودم و نتونستم ؟ !باید با راهنمایی دوست عزیز بهونه بعدا اقدام کنم برای این کار.
    ممنون از راهنمایی :1:

2 سپاس: ژنرال، farzane

• شهلا

بهونه عزیز تشکر از راهنمائیهاتون. امیدوارم در مورد عکس همراه با متن دیگه مشکلی برام پیش نیاد :1:
    در مورد عکس پشت سر هم ، حتما مزاحم خواهم شد چون امروز پوستم کنده شد و نتونستم عکسهام رو بفرستم . :101:

4 سپاس: ژنرال، بهونه، farzane، maryamlondon1

• ژنرال

شاید من ناشی بودم و نتونستم

کم کم با همه موارد آشنا میشید... :buff:

2 سپاس: شهلا، farzane

• شهلا

دلشاد عزیز تشکر از توجهتون :1:

• شهلا

فرزانه جان . :46:
    ممنونم از نظراتت در مورد شعرم و تشویق هات.
    بی نهایت لطف داری :8:

• شهلا

بله ژنرال
    کم کم وارد و آشنا خواهم شد :38:

• maryamlondon1

حتما مزاحم خواهم شد چون امروز پوستم کنده شد و نتونستم عکسهام رو بفرستم .

شهلا جون من براتون پیام فرستادم ولینک آموزش استفاده از آپلود سنتر سایت فرستادم .جوابم ندادی .در ضمن من دوباره لینک انجا میزارم فقط با یک کلیک باز میشه :6: هر مشکلی درباره فرستادن عکس مطلب به یکی از مدیران پیام بده مشکل تو حل میکنند . اگه میخواهی بفهمی کی مدیر انجا است کافیه روی اسم کاربری کلیک کنی بعد یک صفحه باز میشه ومشخصات اون شخصی میبینی :6: این هم مدیر مشدی محسن کلونی :4:

این هم لینک آموزش استفاده از آپلود سنتر سایت :11:

آموزش استفاده از آپلود سنتر سایت

2 تصویر این بخش در دسترس نیست

3 سپاس: farzane، هاچو هاچو، شهلا

• هاچو هاچو

زیبا بود شهلا خانوم :46:
    نمایش یا پنهان متندفعه پیش ازت پرسیدم شعر مال خودته محل ندادی :4:
    ولی من پررو تر ازین حرفام :4: بازم میپرسم شعر مال خودته؟

3 سپاس: maryamlondon1، شهلا، farzane

• 2 سپاس: شهلا، farzane

• شهلا

سلام مریم جان . خدا نکنه من جواب کسی رو ندم. شاید به قول معروف اون موقع سرم گرم نظرات بود و حواسم جمع نبوده . :9:
    تا حالا هر کسی پیام داده جوابش را فرستادم.
    ازت خیلی ممنونم بخاطر ارسال و ببخشید ندیده بودم. :8:
    . اتفاقا دیشب یکی از مدیران لینک صفحه ای اموزشی که شاید همین باشه برام فرستاده . امروز وقت کنم از روش تمرین می کنم ببینم می تونم یا نه.
    ژنرال هم که خوشبختانه با این لبخند دلگرم کننده و جذاب این مدت کوتاه که من اینجا هستم همراه بودند با نوشته هام مثل بقیه دوستان. :46:

2 سپاس: farzane، هاچو هاچو

• شهلا

تشکر از گیلاس :8: و علی آقا.. :46: دوستان عزیز.
    خیلی لطف کردید که خواندید و نظر دادید.

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: