این کشور در قرن نوزدهم میلادی مستعمره انگلیس شد و در سال ۱۹۷۸ این کشور استقلال خود را به دست آورد. در تووالو که به صورت پادشاهی اداره میشود، ملکه انگلیس رئیس حکومت است و نمایندگی از او را یک حکمران در این کشور به عهده دارد. حکمران را ملکه انگلیس با پیشنهاد نخست وزیر تووالو انتخاب میکند. در این کشور نخست وزیر رئیس دولت است . او و معاونش با رای اعضای مجلس و از میان آنها انتخاب میشوند. مجلس نمایندگان این کشور ۱۵ کرسی دارد که نمایندگان آن با رای مردم برای دورهای چهار ساله انتخاب میشوند. ین کشور در میانه راه جزایر هاوایی و استرالیا قرار دارد و با کیریباتی، فیجی و ساموآ همسایه است.
از نظر مساحت پس از واتیکان، موناکو و ناورو، کوچکترین کشور جهان است.
تووالو که در شمال فیجی قرار دارد، از ۹ جزیرهٔ مرجانی در اقیانوس آرام تشکیل شدهاست. آب و هوای آن، گرمسیری بوده و میزان بارش سالانه آن به ۳۰۰ سانتی متر میرسد.
منبع تغذیه اصلی مردم این کشور، ماهی میباشد. همچنین، میوه و نارگیل در این کشور کشت میشود .
به جز ماهی، صادرات دیگری ندارد و تقریباً کلیه کالاهای مصرفی را از کشورهای خارجی، خریداری میکند.
این کشور که تماما مسطح است، هیچ نقطهای با ارتفاعی بیش از ۴٫۵ متر ندارد. به همین دلیل مسئله گرم شدن جهانی به معضلی مهم برای این کشور تبدیل شدهاست. در این کشور هیچ رودخانهای جریان ندارد، به همین دلیل زندگی مردم به باران بسیار وابستهاست.
آقایون ! بهتون تبریک می گم.. فیجی یه جزیره ست که دزدای دریایی بعد از هر عملیات موفقیت آمیز به اونجا می رن برای تفریح و خوشگذرانی.. به جون خودم راس می گم.توی کارتون علاءالدین دیدم...دزدای دریایی عاشق فیجی بودن
mz56mz, قربون دستت کاکو محمود من اگه تو رو نداشتم نون نداشتن بخورم الهی بیو بغل کاکات
آژانس مسافرتی بوفی کاکو (یره سابق )در نظر دارد تور مسافرتی ویژه ای به کشور توالو برگزار کند سیم کارت رایگان (بدون شارژالبته وب میگیریم شارژمیدیم ) ارز با نرخ دولتی (البته روپیه داریم دلار گیرمون نمیاد ) هزینه ی ایاب و ذهاب با برگزار کننده های تور خواهد بود(از همین الان گفته باشم اونجا ماشین و اینا نیستا باید از الاغ استفاده کنیم اونجا گیر ندین ) توالو توالو ما داریم میاییم
جهت ثبت نام به کاکو محمود مراجعه کنید من برم یه توپولف جور کنم راستی کاکو محمود سر راه باید آقای صالحی رو هم برسونیم در جریان باش بنده خدا وسیله گیرش نیومده برو بچ وسیلشو برده بودن جای دیگه دستش خالیه
خیلی ممنون محمود جان. من اسمشو قبلا نشنیده بودم ولی همین که گرمسیره خیلی خوبه البته این که هیچ صادراتی ندارن و رودخانه ای هم درش نیست و زندگیشون به بارون وابسته هست یه کم بده.. به هر حال چه خوب میشد آدم یه روزی همه این جا ها رو ببینه از نزدیک
mz56mz
▧ تصویر در دسترس نیست
نشان ملى تووالو
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
این کشور در قرن نوزدهم میلادی مستعمره انگلیس شد و در سال ۱۹۷۸ این کشور استقلال خود را به دست آورد.
در تووالو که به صورت پادشاهی اداره میشود، ملکه انگلیس رئیس حکومت است و نمایندگی از او را یک حکمران در این کشور به عهده دارد.
حکمران را ملکه انگلیس با پیشنهاد نخست وزیر تووالو انتخاب میکند.
در این کشور نخست وزیر رئیس دولت است . او و معاونش با رای اعضای مجلس و از میان آنها انتخاب میشوند.
مجلس نمایندگان این کشور ۱۵ کرسی دارد که نمایندگان آن با رای مردم برای دورهای چهار ساله انتخاب میشوند.
ین کشور در میانه راه جزایر هاوایی و استرالیا قرار دارد و با کیریباتی، فیجی و ساموآ همسایه است.
از نظر مساحت پس از واتیکان، موناکو و ناورو، کوچکترین کشور جهان است.
تووالو که در شمال فیجی قرار دارد، از ۹ جزیرهٔ مرجانی در اقیانوس آرام تشکیل شدهاست. آب و هوای آن، گرمسیری بوده و میزان بارش سالانه آن به ۳۰۰ سانتی متر میرسد.
منبع تغذیه اصلی مردم این کشور، ماهی میباشد. همچنین، میوه و نارگیل در این کشور کشت میشود .
به جز ماهی، صادرات دیگری ندارد و تقریباً کلیه کالاهای مصرفی را از کشورهای خارجی، خریداری میکند.
این کشور که تماما مسطح است، هیچ نقطهای با ارتفاعی بیش از ۴٫۵ متر ندارد. به همین دلیل مسئله گرم شدن جهانی به معضلی مهم برای این کشور تبدیل شدهاست. در این کشور هیچ رودخانهای جریان ندارد، به همین دلیل زندگی مردم به باران بسیار وابستهاست.
ماهی
آقایون ! بهتون تبریک می گم..
فیجی یه جزیره ست که دزدای دریایی بعد از هر عملیات موفقیت آمیز به اونجا می رن برای تفریح و خوشگذرانی..
به جون خودم راس می گم.توی کارتون علاءالدین دیدم...دزدای دریایی عاشق فیجی بودن
بهونه
hadi04
قربون دستت کاکو محمود من اگه تو رو نداشتم نون نداشتن بخورم الهی بیو بغل کاکات
آژانس مسافرتی بوفی کاکو (یره سابق
سیم کارت رایگان (بدون شارژالبته وب میگیریم شارژمیدیم
ارز با نرخ دولتی (البته روپیه داریم دلار گیرمون نمیاد
هزینه ی ایاب و ذهاب با برگزار کننده های تور خواهد بود(از همین الان گفته باشم اونجا ماشین و اینا نیستا باید از الاغ استفاده کنیم اونجا گیر ندین
توالو توالو ما داریم میاییم
جهت ثبت نام به کاکو محمود مراجعه کنید من برم یه توپولف جور کنم
راستی کاکو محمود سر راه باید آقای صالحی رو هم برسونیم در جریان باش بنده خدا وسیله گیرش نیومده برو بچ وسیلشو برده بودن جای دیگه دستش خالیه
دلشاد
مبارک داش آرسام عزیز
farzane
Life Dream
هنوز در اونجا از كاسه استفاده بهينه ميشه!
مرسي داداش محمود، بسيار فيض برديم از طبيعت اونجا، ولي جالبه هنوزم مستعمره انگليسه!!
gilas
چقدر درازه
sholugh
محسن صائب
mz56mz
متشكريم
اره
در خدمتم
نميخواى ثبت نام كنى ؟
خواش خواش (خواهش ميكنم)
قرار با كاكو ارسام ببريمش ارايشگاه
تازه عرض هم نداره
جشن تولد كنار ساحلشون خواهيم گرفت
جك اخر هفته
jaj
هاچو هاچو
نمایش یا پنهان متن
یه جذر و مد بشه کل کشورشون ناپدید میشهmojde
Kishe Mehr
با عرض و طول تشکر از کاکو محمود گلو بابت اطلاع رسانی و کاکو هادی گلو بابت برگزاری تور
Ahora Quien
گیر نکنه تو گلوت بخونههه
علیرضا
البته این که هیچ صادراتی ندارن و رودخانه ای هم درش نیست و زندگیشون به بارون وابسته هست یه کم بده..
به هر حال چه خوب میشد آدم یه روزی همه این جا ها رو ببینه از نزدیک
دلشاد
باید با آقاجون مشورت احکام شرعی کنم
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→